Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Ти пък защо с цветя, на тебе не ти се сърдя ? Все още...:lol:
Мерси, все пак!

Е, той е умен млад мъж - профилактично ти подарява букета. Ако в бъдеще се издъни, да минат по-леко нещата :)

• Like
Реакции: Atis

Искаш да кажеш чи пак нищо не съм видал пък съ фаля с концентрация баси

Е, помоли я на личен да ти прати някоя снимка, ако не можеш да намериш с вродените си детективски способности вече пуснатите из форума :)

Е, той е умен млад мъж - профилактично ти подарява букета. Ако в бъдеще се издъни, да минат по-леко нещата :)

Има логика, ама с предварение не става. Трябва си след това... и сълза да пуснеш и косата да си поскубеш от разкаяние малко... Трябва да е изстрадано.

Е, помоли я на личен да ти прати някоя снимка, ако не можеш да намериш с вродените си детективски способности вече пуснатите из форума :)

Аз назадя не съ навеждам даже да изпусна нещу щот не е мъжко ама що не повтаряте кът за мени аз съм от село ма знам че поне до три пъти трява щот иначе не съ смята

Аз назадя не съ навеждам даже да изпусна нещу щот не е мъжко ама що не повтаряте кът за мени аз съм от село ма знам че поне до три пъти трява щот иначе не съ смята

Аз не обичам да се показвам - по природа съм по-скоро воайор, отколкото ексхибиционист, пък и имам ниско самочувствие :) Почни да се обръщаш назад обаче - човек трябва да е гъвкав :)

Бластера със снимки няма да го впечатля!
Мисля, че ако се видим на живо ще остане по-доволен 8)

И после ще разказва, а и аз, за любопитните, но нерешителни дали само се фука или наистина притежава ... качества.
Обичам високи мъже, всяват едно такова усещане за ... "протекшън"- неустоимо е и като се целуваш с тях :)

Бластера със снимки няма да го впечатля!
Мисля, че ако се видим на живо ще остане по-доволен 8)

И после ще разказва, а и аз, за любопитните, но нерешителни дали само се фука или наистина притежава ... качества.
Обичам високи мъже, всяват едно такова усещане за ... "протекшън"- неустоимо е и като се целуваш с тях :)

Оо имаше ена мечка в гората още миноси медец сигурен съм чи и тиши си доволна :wink:

Оо имаше ена мечка в гората още миноси медец сигурен съм чи и тиши си доволна :wink:

Ама без ангажимент, нали? Няма се влюбваме и други разни лиготии. По същество действаме ... за да има и за другите и да не ревнуват или подтискат, че за тях все няма, а намазват гнусните есхибиционистки!

Ето като за добро начало:twisted:

[video=youtube;fV4DiAyExN0]http://www.youtube.com/watch?v=fV4DiAyExN0[/video]

Не съ предавам може да ма атакувате накуп ши напрайм мелето и ши мачкаме ягоди докът не гръмне шампанското :rolleyes:

Да, ше земете да ме смачкате в калабалъка :) Мен малко ми трябва :)

Ама без ангажимент, нали? Няма се влюбваме и други разни лиготии. По същество действаме ... за да има и за другите и да не ревнуват или подтискат, че за тях все няма, а намазват гнусните есхибиционистки!
Разбирасе със чужди езици или само по нашенски

Да, ше земете да ме смачкате в калабалъка :) Мен малко ми трябва :)

Кажи си, че те е страх да не бъдеш избишкана от леглото като във филма...

Абе вклюбването у твоя случай е оферта да ти кажа... :rolleyes: Щот секи ден не е Великден.
И после пак съ почва 1 мъка по форумите...

Горе