Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Туй нещо ми се губи, ама от възрастта ще да е.

А, Рим гледала ли си го и той голяма лудница.
В интерес на истината HBO правят много добри неща :)

Правят, верно е, обаче AMC са ми любимци, заради breaking bad.

Ако беше пратила селфи на мен, можеше това да сме ние.. :wink:

Ами, аз мисля, че трябва да си ми благодарен, че не съм ти пратила селфи. За съжаление, се славя с доста антиеротична визия, която стряска задълго тези, които са ме виждали.

Не съм го гледал, ще взема да го изровя да го видя :)
Иначе аз сега следя: троновете и 24 часа :)
Правят, верно е, обаче AMC са ми любимци, заради breaking bad.

Нямам думи Гагарин какъв хищник е.
Не я канете у вас - ше ви изяде папагалите и хамстерите.
А може и с кучето да се сдави докато приготвяте коктейлите у кухнята...

Не съм го гледал, ще взема да го изровя да го видя :)
Иначе аз сега следя: троновете и 24 часа :)

А, тва е най-великия сериал, обаче е доста сезони, трябва да имаш време, щото почнеш ли - няма спиране.

Нямам думи Гагарин какъв хищник е.
Не я канете у вас - ше ви изяде папагалите и хамстерите.
А може и с кучето да се сдави докато приготвяте коктейлите у кухнята...

А, Ноке, аз пък толкова нежно отношение да имам към теб :( Толкова деликатно да се държа, а ти все лоши неща си мислиш за мен :(

Ами, аз мисля, че трябва да си ми благодарен, че не съм ти пратила селфи. За съжаление, се славя с доста антиеротична визия, която стряска задълго тези, които са ме виждали.

Нали знаеш, че най-хубавите не излизали добре на снимки, може от това да е :)

По една серийка всяка вечер за лека нощ :)
А, тва е най-великия сериал, обаче е доста сезони, трябва да имаш време, щото почнеш ли - няма спиране.

По една серийка всяка вечер за лека нощ :)

Ква серийка ? Аз го почнах откъм 3-ти 4-ти сезон и ги издумках за една седмица и после какво чакане беше до новите серии, ужас. Антъни Хопкинс беше писал писмо на Винс Гилигън - автора на сериала, че е изгледал всички сезони без да спи и е най-големия фен. Наистина е много добър сериал.

А, Ноке, аз пък толкова нежно отношение да имам към теб :( Толкова деликатно да се държа, а ти все лоши неща си мислиш за мен :(

С тва описание на Ноке-то Бластера няма да те покани повече, че му замина стадото, барабар с овчарското куче.:lol:

Аз само колкот да те разнежа и към други същества :rolleyes:

Аз нямам какво да кажа, даже не съм чел последните 30 страници сигурно, но да ми видите подписа поне, може да мине някой да го види.

Ако няма гортова наденица, мога и да купя заготовката:
Прасе купувам даже предпочитам по-диво такова, жилаво... Странджанско примерно :)

С тва описание на Ноке-то Бластера няма да те покани повече, че му замина стадото, барабар с овчарското куче.:lol:

Е, язък, толкова се надявах бластерът да ми обърне по-интимно внимание, но уви. Ще се наложи да се примиря, че в най-добрия случай мога да се надявам единствено, че Нокето ще ми приготви някой и друг коктейл в кухнята, докато се давя в другата стая с домашния му любимец :)

Определено ще го гледам, мерси нанди :)
Ква серийка ? Аз го почнах откъм 3-ти 4-ти сезон и ги издумках за една седмица и после какво чакане беше до новите серии, ужас. Антъни Хопкинс беше писал писмо на Винс Гилигън - автора на сериала, че е изгледал всички сезони без да спи и е най-големия фен. Наистина е много добър сериал.

... някой и друг коктейл...

Аз пия втори коктейл вече с майка, ама крокодила се оскръндзил и не ми купил лаймове, а някакви зелни лимони тук само
и да я похваля направи ми хог дог на филия! мнооо яко.

Аз пия втори коктейл вече с майка, ама крокодила се оскръндзил и не ми купил лаймове, а някакви зелни лимони тук само
и да я похваля направи ми хог дог на филия! мнооо яко.

Направи ли плочките? Тя да не иска да те саботира пред рускинчетата с тия хот-дози?

Аз само колкот да те разнежа и към други същества :rolleyes:
Може да питаш Муни колко съм се разнежила към всички същества, откакто с теб си комуникираме. Повече от това не бива. Ще си изгубя репутацията.

Nandince, ако не си го гледала малко е тежък ама е супер филма :)

[video=youtube;8FT9IADnbDg]https://www.youtube.com/watch?v=8FT9IADnbDg[/video]

Горе