Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Еееееееееееееее, как не се сетих, че е затва ! Пу, колко пари пръснАх по психиатри, а то било елементарно. Ся остава да споделиш: Защо не мога да те имам ?:-o

Щото не съм лесен, как що :lol:

Щото не съм лесен, как що :lol:

С един зад врата и си мой завинаги!:wink: Нема не искам тука.

Момичета, не се карайте :|

Хм, трябва много да се потрудиш за да стане така :D:lol:

Нали си 40кила, като носиш покупките, бе - отнасям те с един зад врата и си в будна кома завинаги, момченцеее.:lol:

двоен пост, хм..

Хм, верно бех 40 за пред вас :lol:

Хм, верно бех 40 за пред вас :lol:

И що лъжеш ? Да сме казвали, че харесваме анорексици ? Кажи си, ако имаш шкембе и си плешив още повече ш'ти налитаме.

Хахахаха
Са па плешив?!
Нормални мъже не харесвате ли бре. бахти жените :(

Хахахаха
Са па плешив?!
Нормални мъже не харесвате ли бре. бахти жените :(

Не, яко извратени сме. :-o

Явно, май имате некви фетиши :lol:

Гого, ти какво мислиш за тройките?
Ей така солидарно по това време на денонощието?

Гого, ти какво мислиш за тройките?
Ей така солидарно по това време на денонощието?

Зависи какво е съотношението мъже/жени! А ти?

Ами аз до сега не съм пробвала подобни неща и не мисля, че някога бих го направила, защото за мен този акт на интимност е много специален и споделим единствено между двама душИ, но вероятно има хора на които нещо им харесва в тази "пренаселеност" и изобилие :)
Беше ми интересно, понеже си млад как го възприемаш, но очевидно на всеки мъж му е интересно най-малкото :)

Ами аз до сега не съм пробвала подобни неща и не мисля, че някога бих го направила, защото за мен този акт на интимност е много специален и споделим единствено между двама душИ, но вероятно има хора на които нещо им харесва в тази "пренаселеност" и изобилие :)
Беше ми интересно, понеже си млад как го възприемаш, но очевидно на всеки мъж му е интересно най-малкото :)

Как да го възприема един мъж? Ако е влюбен е отвратително, но ако не е е доста интересно и незабравимо преживяване (в съотношение 1:2 естествено)
:|

А, и за протокола, не съм разведена, въпреки броя мнения които поствам. Не съм имала "удоволствието" да се омъжвам, за да имам по-голямото да се развеждам (горката аз). Когато някой цикли по цял ден- разпуска, когато аз попиша в някои теми вечер- си търся нещо ... интересна логика! И да не забравяме, че съм есхибиционистка. Приятно ми е!

Как да го възприема един мъж? Ако е влюбен е отвратително, но ако не е е доста интересно и незабравимо преживяване (в съотношение 1:2 естествено)
:|
Хъм, сякаш стана сериозно, а въпросът ми беше чисто познавателен. Ако на мен ми се случи, някой да ми предложи защо да му или да не му откажа?
Какво повече или по-запомнящо ще е, ако сме само двама, а не с трети/а?

Хъм, сякаш стана сериозно, а въпросът ми беше чисто познавателен. Ако на мен ми се случи, някой да ми предложи защо да му или да не му откажа?
Какво повече или по-запомнящо ще е, ако сме само двама, а не с трети/а?

Защо във всяко нещо трябва да търсиш логика?
На теб ако не ти харесва да е 2в1, на много жени им харесва да е 2в1, че дори и 3в1 :-o
А за мъжете? Кой не е мечтал да си легне с 2?

Горе