Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Ммм, видях ги - едното зърно щеше да ми извади окото - голяма резолюця, брееее.

Е, ти пък. Нали знаеш, че не е хубаво да се гледа директно към Слънцето. Така е и с мойте титкойни.

И ко, да го взема да му охождам дупката ли? Не мерси не си падам по мъжко, ако си падах бих си признал.
Пък мойта половинка, не я търси тук.... Няма да я намериш....
Аз мисля, че тук има доста потенциални двойки, Уни. Не че нещо намеквам, но Леонс каза в една от неговите теми, че харесва мъже.

Е, ти пък. Нали знаеш, че не е хубаво да се гледа директно към Слънцето. Така е и с мойте титкойни.

Нали знаеш, че съм недоскив и исках да ги видя по-добре... Абе, признавам си - исках и да ги пипна, ама се доближих прекалено до слънцето:-o

Нали знаеш, че съм недоскив и исках да ги видя по-добре... Абе, признавам си - исках и да ги пипна, ама се доближих прекалено до слънцето:-o

Е, за пипане - не е напреднала чак толкоз фотографската наука. Ама може някоя холограма да ти пратя :)

Е, за пипане - не е напреднала чак толкоз фотографската наука. Ама може някоя холограма да ти пратя :)

Прати, прати - не за друго, а да разказвам после на Митето..

Прати, прати - не за друго, а да разказвам после на Митето..

Една снимка, мултиплицирана от юзър на юзър посредством верижна реакция стига :) Те така се раждат легендите :)

Пиша на Митето, другите да не четат !
Значи Мите, много са добри ! Като слънце са, бъди ми благодарен, че те спасих от изгаряне на ретината - жертвах се за тебе.

Пиша на Митето, другите да не четат !
Значи Мите, много са добри ! Като слънце са, бъди ми благодарен, че те спасих от изгаряне на ретината - жертвах се за тебе.

Само добри? Не мога да повярвам!

Само добри? Не мога да повярвам!

Казах много, ти не ставаш ли нагла вече ? После как ще приеме мойте жетони, като чуе описанието на твойте слънца ?
Мача почва - за Испания викаме тая вечер !

Казах много, ти не ставаш ли нагла вече ? После как ще приеме мойте жетони, като чуе описанието на твойте слънца ?
Мача почва - за Испания викаме тая вечер !

А, добре, успокоих се, щом са много.

Ех, с тия мачове направо :(

А, добре, успокоих се, щом са много.

Ех, с тия мачове направо :(

Ми то, заради тях сме си двете само тука, като аз хвърлям по два диоптъра към тв-то. Още не знам дали играе Давид Вия - срамота !

Аз като професионален опонент съм за Холандия! :clap: вратарчето им пикльо ме дразни, но за тази вечер ще е така. По-натам ще си помисля :twisted:

Ми то, заради тях сме си двете само тука, като аз хвърлям по два диоптъра към тв-то. Още не знам дали играе Давид Вия - срамота !

Не сме само двете - с моите прелести ставаме четири :)

Дузпа за испания-никой да не диша ! ГООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛ !!! Йес, Йес, Йес ! 1:0 Гол на Алонсо.

Не сме само двете - с моите прелести ставаме четири :)

И с моите гоуеми късогледи очи - 8, бая народ сме..

Как, е мастичката, моята е на кристали с ледено тараторче :) :beer:
Аз като професионален опонент съм за Холандия! :clap: вратарчето им пикльо ме дразни, но за тази вечер ще е така. По-натам ще си помисля :twisted:

Как, е мастичката, моята е на кристали с ледено тараторче :) :beer:

Чудно! Лечебна е 8)

Гледам мача и ми прави впечатление, че много се е променила играта нещо ... много се бутат. Падат като круши ... едно такова, актьорско майсторство :)

Но се включвам, за да е интересно 8) иначе тривиално...

И установявам, че изпитвам хубаво усещане като преди гледайки футбол (въпреки бутането). Радвам се на играта :) Готино е :)

Ах, Перси какъв ми е левент! 8) а и моята мастика е на кристали, но ме мързи за тараторчето. Сега в почивката може да си спретна един айрян :beer:

:) вече всички са циркаджии, аз едно време като играех (и това съм правил) въобще не беше така.
Няма да си забравя играехме с Димитровград, и аз крило дясно, нападаме тъкмо ми лускат една топка ама нямаше как скачам на задна ножица, и като ме нацели дедин ама точно в гръкляна :lol: после от вън ме извадиха с едни пръскала истории.
Еййй няма си ги забравя тез години бяха готини, тъкмо ме присвоиха от младежите в мъжкия отбор и след няколко месеца на една тренировка си изкълчих глезена, и моята футболна кариера бе до там. После идваха да ме молят да се върна, но си бях намерил работа и вадех доста парички, нормално отказах. :)
Чудно! Лечебна е 8)

Гледам мача и ми прави впечатление, че много се е променила играта нещо ... много се бутат. Падат като круши ... едно такова, актьорско майсторство :)

Но се включвам, за да е интересно 8) иначе тривиално...

И установявам, че изпитвам хубаво усещане като преди гледайки футбол (въпреки бутането). Радвам се на играта :) Готино е :)

:lol::lol::lol:

:clap::clap::clap:

ха-ха-ха

8)

Това е мнение за еуфорията ми от голът на Левентът! Няяяяяяяма такъв гол!

Дееее...а майка му мръсна деее..ааа ! 1:1

Горе