Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

финалът на миналото световно беше Испания-Холандия. сега все едно се преигра :)
Не се преигра, а се подигра ! Абе Вия верно ли няма да участва ? Ако е така си заслужават загубата, най вече сеньор Висенте..

Еми убаво, ама аз не съм от търпеливите овненце съм :)

пс. Тея ги разцепиха, можду другото тази година се навършват 20 години от успехите на България на световното.....

Не сипвай сол в раната !
С овненце бях наскоро - не мерси вече.

отивам да пия бира. ей, един не каза браво, че познах резултата :) .... карай, важното е, че лалетата са в играта! пък ще видим дали няма да гледаме осминафинал Бразилия-Испания оле!

отивам да пия бира. ей, един не каза браво, че познах резултата :) .... карай, важното е, че лалетата са в играта! пък ще видим дали няма да гледаме осминафинал Бразилия-Испания оле!

Лека нооощ!

Миналия път пак същите ли биха? А, те са събирали тия холандци 4 години злоба, сигурно Каса им е давала частни уроци, и затова сега така го нашмулиха на еспанците.

Не, 2010 биха, и станаха световни, Испания. аз бях за Холандия :)

Миналия път пак същите ли биха? А, те са събирали тия холандци 4 години злоба, сигурно Каса им е давала частни уроци, и затова сега така го нашмулиха на еспанците.

:lol:

Явно съм добра по даване на уроци, особено, ако възприемат 8)

Ма как да ти кажа браво, като прогнозата и най-вече сбъдването и не ме устройват. Да ти е сладка бирата - дано не ти преседне, дано !:p

Не, 2010 биха, и станаха световни, Испания. аз бях за Холандия :)

То, въпросът е в определен момент да си за Холандия! когато някои си мислят, че много разбират косвено да ги разцепиш с резултат! :twisted:

:lol:

Явно съм добра по даване на уроци, особено, ако възприемат 8)

Ама явно само по злоба. За еротични уроци не бих разчитала - предвид нивото ти на удовлетворение :)

:beer: brymmmmmmmmm
[video=youtube;B0RG-Lu4beM]https://www.youtube.com/watch?v=B0RG-Lu4beM[/video]

Офгте мофте:

[video=youtube;jtXnkkfRuEg]https://www.youtube.com/watch?v=jtXnkkfRuEg[/video]

То, въпросът е в определен момент да си за Холандия! когато някои си мислят, че много разбират косвено да ги разцепиш с резултат! :twisted:

Аз изразих само пристрастие, не и разбирачески способности, ма то, като търсиш дрязги си ги намираш - пак типично.

п.с. Лека Лиле, че забравих на ЛС. до утре ! ..и на всички останали, разбира се.

Ама явно само по злоба. За еротични уроци не бих разчитала - предвид нивото ти на удовлетворение :)

Не знам за какво говориш. "Злоба" не е в моя речник. На холандски дори не знам как е.
Все се опитваш нещо за циците си да изтъкнеш или еротично, но аз не се интересувам. Изчакай да влезе "Гестапото". Неприятно е, когато някой няма интерес към теб, да му навираш циците си. Дръж си ги... предвид и особено с внимание към нивото ти на удовлетворение. Което сигурно е високо. И така високо да не гръмнат! :twisted: каза Прогестеронът.

Аз изразих само пристрастие, не и разбирачески способности, ма то, като търсиш дрязги си ги намираш - пак типично.

п.с. Лека Лиле, че забравих на ЛС. до утре ! ..и на всички останали, разбира се.

Аз не търся дрязги. Пристрастията би трябвало да са на база поне минимална информираност. Твоите псувни стоят в темата. След първия гол на испанците да видя мои? Прави си изводите. Очевидно не можеш да губиш и използваш провалите си като обвиняваш други за тях.
А това е кофти. Но сега няма да вденеш. Някой ден като си отлепиш задника от стола и нета ще се сетиш... ако е и пълнолуние. 8)

От: От: Предприемачеко разпускане!

Тая не се ли беше спряла да пише в темата, да му се незнае и форумния ...........

Последно променено от coolice : Вчера в 23:46 Причина: без епитети

Благодаря coolice!

Надявам се, че търпението ви има граници, дори да не е насочено към вас отношение :)
Все пак, дори да е братовчедка на жена ти си има някакви механизми за контрол на агресията. Да си купи пистолет от Митьо или някакви по-силни наркотици.
Но ще е интересно, да и зададете "лимит" на Епитети/обиди, след които да не е във възможност да ги употребява.
Не просто да чете правила. Щото може да не разбира като чете. А да знае, че след петото- безполезна патка за майка й- няма да може да споделя каквото и да било. Даже, ще ви платя, без да се влияете от други инсинуации. Ей така като Бодигардове. Мерси отново.
Пиша го наистина с благодарност, но и някаква надежда, че тя ще престане да ме обижда. Така че ... й шибнете един шамар докато й гледате милото аватарче нарочно плеснато.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Последно променено от coolice : Вчера в 23:46 Причина: без епитети

Благодаря coolice!

Надявам се, че търпението ви има граници, дори да не е насочено към вас отношение :)
Все пак, дори да е братовчедка на жена ти си има някакви механизми за контрол на агресията. Да си купи пистолет от Митьо или някакви по-силни наркотици.
Но ще е интересно, да и зададете "лимит" на Епитети/обиди, след които да не е във възможност да ги употребява.
Не просто да чете правила. Щото може да не разбира като чете. А да знае, че след петото- безполезна патка за майка й- няма да може да споделя каквото и да било. Даже, ще ви платя, без да се влияете от други инсинуации. Ей така като Бодигардове. Мерси отново.
Пиша го наистина с благодарност, но и някаква надежда, че тя ще престане да ме обижда. Така че ... й шибнете един шамар докато й гледате милото аватарче нарочно плеснато.

Алооо ти за коя се взе тук да казваш на админите какво да правят???? Форума да не е на баща ти. че се взе за нещо повече от останалите. Да не стане да ти шибна аз на теб един словесен шамар, че да се чудиш 1 година от къде ти е дошло. Това изречение за безполезната патка майка ми да не ти го изкарам през задника , откачалко такава. Събирай си думите. защото всички те виждат по темите колко си зле с главата. Не виждаш ли,че повечето в темата не искат да общуват с теб, ти какво им се навираш в коментарите и предизвикваш дразги, после защо те нападали? Ами за това, НЕ ТЕ ПОНАСЯТ НЕ ГО ЛИ СХВАНА

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Алооо ти за коя се взе тук да казваш на админите какво да правят???? Форума да не е на баща ти. че се взе за нещо повече от останалите. Да не стане да ти шибна аз на теб един словесен шамар, че да се чудиш 1 година от къде ти е дошло. Това изречение за безполезната патка майка ми да не ти го изкарам през задника , откачалко такава. Събирай си думите. защото всички те виждат по темите колко си зле с главата

Аничка, не се ядосвай рано сутрин. Радвай се, че не си толкова смешна и жалка - на мен лично ми е жал за тая клета, нещастна женица.
Добрютро на всички и ако админите решат да правят забележки, нека видят, че в тая тема има конфликти само, когато лудото Ленче влезе, а епитети, като ''мишки и гниди'' никой не си е позволил да използва и то непредизвикано.

Аничка, не се ядосвай рано сутрин. Радвай се, че не си толкова смешна и жалка - на мен лично ми е жал за тая клета, нещастна женица.
Добрютро на всички и ако админите решат да правят забележки, нека видят, че в тая тема има конфликти само, когато лудото Ленче влезе, а епитети, като ''мишки и гниди'' никой не си е позволил да използва и то непредизвикано.

Дразни, че се вре, че предизвиква с простотията си да я нападаме и после се прави на жертва. Сега ще намеря назад в темата, където те обиждаше и да го видят админите, не да си затварят очите за нея

Дразни, че се вре, че предизвиква с простотията си да я нападаме и после се прави на жертва. Сега ще намеря назад в темата, където те обиждаше и да го видят админите, не да си затварят очите за нея

Няма смисъл да се занимаваме ако ме питаш, но пък и ми писна да идва и да прави всичко възможно да развали настроението на всички. И понеже не вдява, когато всички я гоним от тук, не би било лошо админите да и спрат достъпа до тая тема. Мен лично не може да ме обиди по никакъв начин, но убива веселбата на цялата компания и това е единственото, с което ме дразни.

ха-ха мишчици и гниди ... тихо!

Че знам какво щеше да е, ако беше обратно!

Ми ето го - акъла на една жалка жена в целия и блясък и то съвсем непредизвикано. Аз лично го докладвам това.

Последно редактирано:

Аз съм от 1 година във форума. Не съм се заяждала с никой и никой не съм обидила - като изключим нея. Тя е от февруари 2014 г и няма тема в която да е писала без да се заяде с някой, без да не се подиграе и то с хора, които са от години тук. Ще кажеш, че тя е голям фактор, че е ИТ или СЕО специалист, че го е извадила това самочувствие. Те винаги такива компексирани като нея се имат за нещо

Горе