Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

В тази тема вече ще влизам така...мислете му ако ме вбесите :lol::lol:

Виж файлът 10159

Ани, споко душа, само без нерви...

нали знаеш приказката - Кукувица кука на зелена бука.....айде кой играл играл....

В тази тема вече ще влизам така...мислете му ако ме вбесите :lol::lol:

Виж файлът 10159

:lol::D Подозирах, че имаш цигулка с оптика и затова ти се подмазвам постоянно. На колко октави цели най-точно?

По добре да псуваш и ти, че имах една приятелка дето се оплакваше, че само и цапам ушите!!!!!!!!!!!

Хич не обичам толкова примерни жени да го е...ба....

Е, аз ще гледам да се въздържам пред хората поне, че се излагаме пред чужденците. На теб ще ти псувам по малко на лични..

Нищо не съм получил още, някоя цветуща знаеш ли?

Не, само дамски псувни знам, в тях се обръщаме на Вие към човека, когото псуваме... ще ти ги прошепна на ушенце:wink:

Като напривмер: може ли да Ви е.....а мамицата - възпитано звучи не мислиш ли?

Възпитано, я. Така човека се обърква и не знае дали да ти шибне един шамар или да прихне да се смее..

Какво става бре, де се загубихте всички, да не отидохте всички да припечелвате на протестите? :-o

Какво става бре, де се загубихте всички, да не отидохте всички да припечелвате на протестите? :-o

Оооо Уни, как си ? Аз не протестирам - все ми е тая вече - и за другите съм почти сугурна, че не...

Бивам горе долу :) Ти как си душа, днес има ли интересни мачове.
Оооо Уни, как си ? Аз не протестирам - все ми е тая вече - и за другите съм почти сугурна, че не...

Салюте [video=youtube;Kjpa0SMOug0]http://www.youtube.com/watch?v=Kjpa0SMOug0[/video] Как е мача :wink:

Снощи тъжен, довечера съм за Уругвай - ако някой иска да залага срещу тях... Бластер, много переш, бре!

Бивам горе долу :) Ти как си душа, днес има ли интересни мачове.

Да Унка, Уругвай са ми друг любимец, играят с Коста Рика. Сега са гърците и колумбиеца и м'глата

Снощи тъжен, довечера съм за Уругвай - ако някой иска да залага срещу тях... Бластер, много переш, бре!

Амчи изпран съм изгладен изкъпан наяден насукън кът бебчи иии ся остава са наакам... кът испанците снощи

Да пусна да слушам нещо , че и без това ми изпушиха нервите.
Мерси душа. :beer:
Да Унка, Уругвай са ми друг любимец, играят с Коста Рика. Сега са гърците и колумбиеца и м'глата

Амчи изпран съм изгладен изкъпан наяден насукън кът бебчи иии ся остава са наакам... кът испанците снощи

И ти ли ш'ма подиграваш днеска - бая кудош отнесох, та претръпнах вече. Как си кът бебчи, я кажи кундиха ли тъ ?

И ти ли ш'ма подиграваш днеска - бая кудош отнесох, та претръпнах вече. Как си кът бебчи, я кажи кундиха ли тъ ?
Да ве добре съм сички женки му се радват и искат да го кундят

Да ве добре съм сички женки му се радват кът бебчи и искат да го гушнат и дагу цункат

Че ние мислехме, че има право да гласува вече и да ходи на бар - значи не е толкова голям ? Щом не бягат...

Че ние мислехме, че има право да гласува вече и да ходи на бар - значи не е толкова голям ? Щом не бягат...

Ми и аз не знам ама викат голям сладуран, ае ти съ пофали нещу, да си изтървала скоро сапуна в банята кът испанците снощи

Горе