Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Ей вий май тройка сти напраяли не въй срам

Ееее, па ние отдавна... Срам ни е.

Ми, не знам баш какво е кунденето, ама щом се прилага на деца явно не е страшно... Избишкването е, като да те изшиткат от туристическата група. Или твойта е с ''К'' отпред ?:wink:

Аз разбрах чи тай страх от високу ма са прая да вида дал ти са отваря пърашутя

Аз разбрах чи тай страх от високу ма са прая да вида дал ти са отваря пърашутя

Толку май страх, чи не ща да пробвам даже дали са отваря..или казано на чужд език - remove, remove..

Толку май страх, чи не ща да пробвам даже дали са отваря..или казано на чужд език - remove, remove..

Ши пуснеш пиралнята кът намажеш гащите нема страшно, мани го тува ремове ами дай емоци

Ши пуснеш пиралнята кът намажеш гащите нема страшно, мани го тува ремове ами дай емоци

Не мога, трябва да съм предразположена - то така ''давай, ще изпереш гащите''.. не е предразполагащу

Не мога, трябва да съм предразположена - то така ''давай, ще изпереш гащите''.. не е предразполагащу

Еи хубу шом та страх тогаз ши караме по светло на фарове аз ши давам газ ти ши държиш скоростния лос

Здравейте на всичкиииииииии обичам вииииииии :lol:

Привет Лили. Къде беше като те нямаше?

Аничка, и ние те обичаме ! Ела да си направим четворка с Бластера, днес е много ларж - дава чурешки и ягодки.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Здрастии как е времето при тебе влажно ли е

Влажно беше като бях в банята, даже беше мокро :lol: А сега става тъмно и с луна - навън

Аничка, и ние те обичаме ! Ела да си направим четворка с Бластера, днес е много ларж - дава чурешки и ягодки.

Как няма да ме обичате, нали вече съм тежко въоръжена с цигулка с оптика:lol:

Как няма да ме обичате, нали вече съм тежко въоръжена с цигулка с оптика:lol:

Ще ни посвириш ли ? Обаче ако може с мерника не към нас.

Еи хубу шом та страх тогаз ши караме по светло на фарове аз ши давам газ ти ши държиш скоростния лос

Ама няма да махам лещите, че може да стане така:

[video=youtube;3mTJa8h2Ezg]http://www.youtube.com/watch?v=3mTJa8h2Ezg[/video]

А аз тази вечер съм в настроение за гримиране :) Някоя нова тенденция в грима няма ли да видим?

Горе