Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Леле, вие още малко и в естествен размер ще го постнете този еротичен артикул :D Забравих, че има още една тема за спам, отивам в нея :)

Боже мили ! Как не се усещат поне малко някои перманентно незадоволени женици, колко жалки изглеждат в очите на хората ! Може ли да говориш за злоба, когато в речника срещу думата ''злоба'' има твоя снимка за илюстрация ? Как може да плюеш дейност, с която се занимават болшинството хора тук - едни търсят ''драскачи'' - други се предлагат, като такива, тоя сайт е за това, а не да влизаш тук само да се правиш на велика ! Постовете на Лили (за разлика от твоите) предизвикват винаги положителни реакции и приятелска атмосфера и изобщо, на никой тук не му пука какво мислиш и кого мразиш - ако си забелязала ! Ти си една дребна и злобна комплексирана душица и никога няма да се промениш, което на мен не ми пречи толкова, колкото на тебе, ама си прекалено тъпа и тва да осъзнаеш !
Твоите писания звучат налудно и е невъзможно да се открие смисъл, дори и да си вложила такъв - това, понеже критикуваш на тема писане ! А колко си философ, ти се знаеш, но ще ти кажа, че един истински философ има способност да погледне общата картинка и (дори и да иска) не може да бъде толкова злобен и дребнав !

Събахльйн наваксах малко с четенето.
Със съжаление установих че съм имал погрешни представи за някои от новите юзърки и в резултат съм регистрирал няколко неадекватни включвания.

За 37 страници не ми се смята останалите пък колко неадекватни включвания сме регистрирали. Нали темата си е с тази цел.

Ко ше ми мерите, първо се научете да пъхате картинки у поста :rolleyes:.

1. Цъкаш на иконката с дръвчето.
2. Цъкаш на таб "From URL".
3. Пействаш урл-то до картинката.
4. МАХАШ чекчето отдолу.
5. Кликаш ОК.

Последно редактирано:

Ко ше ми мерите, първо се научете да пъхате картинки у поста :rolleyes:.

1. Цъкаш на иконката с дръвчето.
2. Цъкаш на таб "From URL".
3. Пействаш урл-то до картинката.
4. МАХАШ чекчето отдолу.
5. Кликаш ОК.
Опитах, но по тоя начин не ми се получи - изписа ми ''невалиден адрес'', затва го плеснах така, сори !

Боже, че и цели три броя. Много са напреднали производителите.
Споко, тва са различни приставки - ползваш която искаш, а не всички едновременно.:-o

Споко, тва са различни приставки - ползваш която искаш, а не всички едновременно.:-o

Слава богу! Вече се бях притеснила откъде ще намеря трета ръка за придържане на третия брой :D

Опитах, но по тоя начин не ми се получи - изписа ми ''невалиден адрес'', затва го плеснах така, сори !
Ъф корс че става :) .
[I MG]http://sextoys.bg/images/sexshop/240x240x240x240_24645.jpg.pagespeed.ic.L-tb3bdVvb.webp[/IMG]
(махни интервала след първото 'I')

ПС: Ся излезе че аз спамя с прон стъф.

Ъф корс че става :) .

(махни интервала след първото 'I')

ПС: Ся излезе че аз спамя с прон стъф.
Няма да му се кахъря, който иска ще го види, който не го види - няма да загуби много. Темата е създадена за спам, така че не се притеснявай.

Ша ма удървите по никоето време бре, спрете са с тея секс играчки :lol:

Ша ма удървите по никоето време бре, спрете са с тея секс играчки :lol:
Ама ти от вибраторите ли са удърви ??? Аааа, ей сега ще те наклепам на редрум-а и до няколко минути чакай на вратата ти да почукат момчетата от N-тата легия на бръснатите глави и гъзове..

Обаче темата от разпускане си отива към натоварване :)

От мисълта как ги ползвате :D
Ама ти от вибраторите ли са удърви ??? Аааа, ей сега ще те наклепам на редрум-а и до няколко минути чакай на вратата ти да почукат момчетата от N-тата легия на бръснатите глави и гъзове..

От мисълта как ги ползвате :D
Е, в такъв случай как ли ще ти подейства това ?http://sextoys.bg/vibrator-vaginalno-zakrepvane-p-26785.html Нарочно го поствам по тоя начин !! Увеличи снимката за да добиеш по-добра представа как се ползва. Айде размина ти се клепането пред Редрум-а - измъкна се !

Аз ги не разбирам тез неща, обичам си натуралното, ама само за кекс ми говорите и то кво да стане освен.... :D
Е, в такъв случай как ли ще ти подейства това ?http://sextoys.bg/vibrator-vaginalno-zakrepvane-p-26785.html Нарочно го поствам по тоя начин !! Увеличи снимката за да добиеш по-добра представа как се ползва. Айде размина ти се клепането пред Редрум-а - измъкна се !

Аз ги не разбирам тез неща, обичам си натуралното, ама само за кекс ми говорите и то кво да стане освен.... :D
То и ние не ги разбираме ! Само гледаме картинките и правим преразказ по тях...:(

Вие се луднахте, оня фен като не си показа снимка с доказателство за размера, и за туй сега гледате такива работки. :p
Вибратори или кукли, и да се самозадоволиш, после като не може да си гушнеш половинката няма сми :)
То и ние не ги разбираме ! Само гледаме картинките и правим преразказ по тях...:(

Горе