Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Мале, интересни снимки видях - да вземем да накараме Блинки да направи един раздел "Запознанства" кой знае колко скрити лимончици ще излязат от форума.

Те много заети предприемачите - нямат време за запознанства. Най-много елитните спамъри да се запознаят всеки с останалите във всички възможни вариации, комбинации и пермутации. Колкото и да се редуваме, бързо ще си омръзнем.

Къде са тези снимки че съм изтървал
Снимките от тебе тръгнаха, ама ти се губиш. Препоръчвам да върнеш няколко страници и да видиш как сме те одумвали.

Новата серия на стрелата е излязла, ще пускам да гледам. Утре повече екшън, нали е петък. :)

Снимките от тебе тръгнаха, ама ти се губиш. Препоръчвам да върнеш няколко страници и да видиш как сме те одумвали.

Минах по диагонал но нищо женско не зърнах, да не сте ги изтрили ей

Ми то не е женско, а мъжко - за дамска употреба. Има линкове - цъкай и виж какво възбуди Уни.

Те много заети предприемачите - нямат време за запознанства. Най-много елитните спамъри да се запознаят всеки с останалите във всички възможни вариации, комбинации и пермутации. Колкото и да се редуваме, бързо ще си омръзнем.

Е кого се запознахме, кога си омръзнахме - все пак като начало чат пат обитаваме една и съща виртуална среда и що годе сходни интереси, не почваме от - 1.
В редуването няма нищо лошо, може от някоя трънка да излезе заек!

Ми то не е женско, а мъжко - за дамска употреба. Има линкове - цъкай и виж какво възбуди Уни.

Че то туй не е за мене, аз си помислих че съм изтървал някой гола маха

Е кого се запознахме, кога си омръзнахме - все пак като начало чат пат обитаваме една и съща виртуална среда и що годе сходни интереси, не почваме от - 1.
В редуването няма нищо лошо, може от някоя трънка да излезе заек!

Е. сега, то по-несериозните "предприемачи" вече са се запознали малко или много :) Ако нещо бъркам, и някой от сериозните има желание да се запознава, нека се представи :D

Аз на Амун, понеже ми е слабост, му пратих на лични една моя снимка, много еротична. В резултат в момента е толкова зле със зрението, че не може да влезе във форума :)

Аз на Амун, понеже ми е слабост, му пратих на лични една моя снимка, много еротична. В резултат в момента е толкова зле със зрението, че не може да влезе във форума :)

Иии толкоз ли си ослепителна, дай да фърля едно очо, ще си сложа оксиженната маска да не ми прогори роговицата

Иии толкоз ли си ослепителна, дай да фърля едно очо, ще си сложа оксиженната маска да не ми прогори роговицата

Заповядай, само на теб я показвам. Другите да не гледат! 13285665_1_585x461.jpg

Е що в продавалника?
Да се беше пуснала тука на търг - по-висока цена щеше да земеш.

Е, аз, как да се изразя по-професионално - гледам да се пласирам по всички възможни търговски канали. Засега в продавалника, а по-късно и в предприемача, в ибей, в амазон...

Обаче да уточним: килимчето е в тон с леопардовото бельо и се продават заедно ! Лиле, надървих се ! Добре, че съм с лещите, иначе ми заминаха съвсем очаците, Бластера да му мисли...

Продаваш очила в продавалник и си се снимала с леопардово бельо ... добра си в маркетинга

Е, аз, как да се изразя по-професионално - гледам да се пласирам по всички възможни търговски канали. Засега в продавалника, а по-късно и в предприемача, в ибей, в амазон...
Е що така на парче?
Ами Buyout опция няма ли?

Да, килимчетата и бельото се продават заедно. Обиколих всички магазини за левче из София, докато намеря точната разцветка на бельото. Ноке, ти направо ме нокаутира с тия непознати термини. Поне ни образовай малко как да продаваме.

Да, килимчетата и бельото се продават заедно. Обиколих всички магазини за левче из София, докато намеря точната разцветка на бельото. Ноке, ти направо ме нокаутира с тия непознати термини. Поне ни образовай малко как да продаваме.
Като продадеш килима и бельото може да внесем първата вноска за яйце, щото се видя, че няма кой да инвестира в нашето щастие, освен нас самите... дали ги дават на изплащане ?

Като продадеш килима и бельото може да внесем първата вноска за яйце, щото се видя, че няма кой да инвестира в нашето щастие, освен нас самите... дали ги дават на изплащане ?

Аааааа, подценяваш ме - как на изплащане ще взимаме?! Погледни каква идеална мимикрия имат чорапите и блузката с килимите. Това заслужава пари поне за 5 вибриращи яйца - за всички предприемачки във форума горе-долу.

А очилата се продават отделно - те са супермаркови, с вграден брояч, отчитащ колко пъти са слагани.

Горе