Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Тоз мач не ми са гледа ама и танците ми са разминаха тъз вечер и ши ва бия на дузпи

Аз мога много неща, но не мога да общувам с теб, затова те моля най-културно да не се заяждаш и да ме оставиш на мира.

За да помолиш нещо ти първа трябва да се съобразиш и да не ме споменаваш в мненията си. Така е честно. Иначе и без да ме молиш си последното нещо, от което искам да чета тъпни!

"Каса" на испански не е ли къща? Имам си ник. Трябва ли да ти измислям обръщение или сама ще улесниш собственото си излагане?

"Каса" на испански не е ли къща? Имам си ник. Трябва ли да ти измислям обръщение или сама ще улесниш собственото си излагане?

Да ма на къра ,,каса,, означава късам пък нища та късам на изпита за курмувание

Да ма на къра ,,каса,, означава късам пък нища та късам на изпита за курмувание

Това не го разбрах. Включи опцията "превод" за ... философки :)

... както и да е. Не е важно. Кой както иска да се обръща. Вече мие все тая. 8)

За да помолиш нещо ти първа трябва да се съобразиш и да не ме споменаваш в мненията си. Така е честно. Иначе и без да ме молиш си последното нещо, от което искам да чета тъпни!

Това е единственото, което ще ти кажа, щом си толкова проста, да не вденеш, че НИКОЙ не те иска тук, дано поне това да разбереш.

Последно редактирано:

Тоз мач не ми са гледа ама и танците ми са разминаха тъз вечер и ши ва бия на дузпи

Дузпа за Уругвай, а за нас кога ?

Това не го разбрах. Включи опцията "превод" за ... философки :)

... както и да е. Не е важно. Кой както иска да се обръща. Вече мие все тая. 8)

Мчи кака Каси ни знам как да гу убясня хем филисифски и хем да мож ма разбереш ама на мръсни танци не се ходи с астронафски костум щот освен луната пуходка друго не мож паказа

Наистина не те разбирам. Съжалявам.
Приятна вечер.

Още по философски исках да кажа да разчупиш малко и да вкараш хумор или да ти го фкарат

това ли било!м-хъм. Звучи като съвет, а аз ... май не съм молила за подобен.
Мерси все пак. Но може ли да си решавам аз, кога и с кой ми е приятно да се шегувам. Защото с всички не се получава.
Ти с всичко и всички ли можеш да се шегуваш? Браво, ако така.
Явно сме различни.

...
Това е интересен начин човек да разбира контрастите в живота.
Какво харесва и какво си заслужава.

Още по философски исках да кажа да разчупиш малко и да вкараш хумор или да ти го фкарат

Е, то ако чувството за хумор се предаваше по полов път, всички щяха да са много по-забавни :)

Е, то ако чувството за хумор се предаваше по полов път, всички щяха да са много по-забавни :)

Особено, след среща с Бластера.

Да, чак ми се прииска да се срещнат :)

И на мене - всеки заслужава да бъде щастлив, за да бъде по-мил с хората.

това ли било!м-хъм. Звучи като съвет, а аз ... май не съм молила за подобен.
Мерси все пак. Но може ли да си решавам аз, кога и с кой ми е приятно да се шегувам. Защото с всички не се получава.
Ти с всичко и всички ли можеш да се шегуваш? Браво, ако така.
Явно сме различни.

...
Това е интересен начин човек да разбира контрастите в живота.
Какво харесва и какво си заслужава.

Ши вкарвам ли или ши бия дузпа, вратата е твоя заповядай ши изчакам да разгрейш и аз в момента прая шпиц и след туй ритам кът на къра

Горе