Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Вие се луднахте, оня фен като не си показа снимка с доказателство за размера, и за туй сега гледате такива работки. :p
Вибратори или кукли, и да се самозадоволиш, после като не може да си гушнеш половинката няма сми :)
Той фена - Бластера, не само че нищо не показа, ами и забегна в дън гори тирилейски.. Голям го извади, ама не го показа ! Колкото до гушкането: Е, аз съм социопат и мисля, че наред с гушкането има и някои недостатъци, като похъркване, мрънкане, цупене и т.н., абе няма пълно щастие !

Либовта е така, ама като обичкаш не ти пука кой хърка кой мърка. ;)
Той фена - Бластера, не само че нищо не показа, ами и забегна в дън гори тирилейски.. Голям го извади, ама не го показа ! Колкото до гушкането: Е, аз съм социопат и мисля, че наред с гушкането има и някои недостатъци, като похъркване, мрънкане, цупене и т.н., абе няма пълно щастие !

Либовта е така, ама като обичкаш не ти пука кой хърка кой мърка. ;)
Не ме слушай - така си ги блещя. Естествено, че либофта е нещо хубаво ! Просто в момента съм й сърдита (на либофта) и затва така говоря.

И аз , ама ни мога без нея :)
Не ме слушай - така си ги блещя. Естествено, че либофта е нещо хубаво ! Просто в момента съм й сърдита (на либофта) и затва така говоря.

И аз , ама ни мога без нея :)
Аз пък мога ! Даже без нея ми е по-добре, щото няма опасност после да се чувстваш тъпо.

Типично :) Ти си жена, няма как да мислиш по друг начин. :)
Аз пък мога ! Даже без нея ми е по-добре, щото няма опасност после да се чувстваш тъпо.

Типично :) Ти си жена, няма как да мислиш по друг начин. :)
Каквото и да влагаш в тия думи - ще ги приема, като комплимент !:wink:

Колкото до гушкането: Е, аз съм социопат и мисля, че наред с гушкането има и някои недостатъци, като похъркване, мрънкане, цупене и т.н., абе няма пълно щастие !

Аз хъркам, мрънкам, цупя се... У друг човек въобще не търпя подобни недостатъци, но към себе си съм толерантна. Налага се просто.

Аз хъркам, мрънкам, цупя се... У друг човек въобще не търпя подобни недостатъци, но към себе си съм толерантна. Налага се просто.
Нормално, колкото сме по-непримирими към чуждите недостатъци, толкова сме по-снизходителни към своите - нарича се ''инстинкт за самосъхранение'' !

Нормално, колкото сме по-непримирими към чуждите недостатъци, толкова сме по-снизходителни към своите - нарича се ''инстинкт за самосъхранение'' !

Аз пък си мислех, че просто на някои хора и недостатъците им са качества :)

Аз пък си мислех, че просто на някои хора и недостатъците им са качества :)
Е, в твоя случай може и така да е !:wink: Аз говорех по принцип... за нас - простосмъртните.:cry:

Е, в твоя случай може и така да е !:wink: Аз говорех по принцип... за нас - простосмъртните.:cry:

Е, тук ме тушира :lol: Верно, много скромно и неелитарно изказване направих :D

Недостатъците са си недостатъци, всеки ги има. Важното са чувствата, тях като ги няма няма нищо. Мен не ми пречи , че мацка ще хърка или квто и да е там важното е да си се обичаме. Другото е алабала, ама да не подпукваме тази тема.
Нандибанди, ти нали беше психолог или психиатър, да ти ползвам услугите, аз ще ги върна по някакъв начин.

Бъркаш се - за философ я бяха цанили нандибанди :D Но сигурно може и някой безплатен психиатричен съвет да даде - то на харизан кон зъбите не се гледат :)

Недостатъците са си недостатъци, всеки ги има. Важното са чувствата, тях като ги няма няма нищо. Мен не ми пречи , че мацка ще хърка или квто и да е там важното е да си се обичаме. Другото е алабала, ама да не подпукваме тази тема.
Нандибанди, ти нали беше психолог или психиатър, да ти ползвам услугите, аз ще ги върна по някакъв начин.
Не съм нито едно от двете, а съм психопат:-o ... но ако мога да помогна ?

Е, тук ме тушира :lol: Верно, много скромно и неелитарно изказване направих :D
Абе... прозвуча, все едно имаш три тапии по философия, ама няма лошо..:D

Абе... прозвуча, все едно имаш три тапии по философия, ама няма лошо..:D

Ааааа, просто влизам в роля. Тренирам за другото си алтер-его, с което да споря :)) Късно е веке да се образовам във възвишени области като философията :( 4 висши математики необратимо са ми инвалидизирали философската мисла.

Ааааа, просто влизам в роля. Тренирам за другото си алтер-его, с което да споря :)) Късно е веке да се образовам във възвишени области като философията :( 4 висши математики необратимо са ми инвалидизирали философската мисла.
Е, то е ясно, че не можем да се мерим с Конфуций на форума - не това имах предвид, а че звучиш, като въпросния ''дипломиран'' философ !:p Шегувам се, разбира се - и да искаш не можеш да звучиш толкова неадекватно, независимо с колко алтер-его-та и въображаеми приятелчета спориш.:lol:

Е, то е ясно, че не можем да се мерим с Конфуций на форума - не това имах предвид, а че звучиш, като въпросния ''дипломиран'' философ !:p Шегувам се, разбира се - и да искаш не можеш да звучиш толкова неадекватно, независимо с колко алтер-его-та и въображаеми приятелчета спориш.:lol:

Ами, така и трябва да звуча :D Ти добре, че ме подсети, че само с един профил трудно ще споря със себе си, затова реших да са 4 профила - един, който е текущият ми и с него съм на едно мнение; втори профил, с който съм на абсолютно противоположното мнение; трети профил, с който обяснявам колко велик е първият ми профил и съм на едно мнение с всичките му мнения и четвърти профил, с който да обяснявам колко е зле цялостно първият профил и колко погрешни и безинтересни са всичките му мнения. Ако съвсем закъсам, може и още 2 профила да пусна, които да са съответно "за" и "против" с втория профил.

Горе