Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Е, щом е едно от многото, все малко съм налучкала - поне частта със задръстените програмисти, които бягат от разсъблечени жени.:wink:
От бгмами традиционно бягам още при първите признаци на ексхибиционизъм.
Особено ако личните ми офталмолог и секстерапевт са в лятна почивка.

хммм, те бгмамите имат хищнически инстинкт - подгонват бягащия... трябва на прибежки и прилазки да се измъкнеш.... иначе си схрускан (както гледам та почнаха :))

хммм, те бгмамите имат хищнически инстинкт - подгонват бягащия... трябва на прибежки и прилазки да се измъкнеш.... иначе си схрускан (както гледам та почнаха :))

Ама вие двамката големи експерти по бг-мами ще излезете. Ние тук не ги разбираме нещата. Една майка има само, доколкото знам - питайте я ако нещо не ви е ясно.

Е, па много ясно, то като не бяга, няма тръпка :) Друго си е да подгониш някой, дето се дърпа :)

Е, па много ясно, то като не бяга, няма тръпка :) Друго си е да подгониш някой, дето се дърпа :)

:D:lol: И жените били ловци по природа или тва е вследствие на еманципацията..

а, ако се върнем към зората - матриархата да не е продукт на демокрация? баш сте ни селектирали - който донесе мръвка ще го бъде още един ден, до следващия лов :)
едва по-късно (благодарение на религията) сме ви стъпали на врата... та до наши дни, когато нищо вече не е нормално.... но да не се отплесваме - няма нищо по-събуждащо от вбесения поглед на половинката рано сутрин... недай боже да пусне глас меден, загорски....

а, ако се върнем към зората - матриархата да не е продукт на демокрация? баш сте ни селектирали - който донесе мръвка ще го бъде още един ден, до следващия лов :)
едва по-късно (благодарение на религията) сме ви стъпали на врата... та до наши дни, когато нищо вече не е нормално.... но да не се отплесваме - няма нищо по-събуждащо от вбесения поглед на половинката рано сутрин... недай боже да пусне глас меден, загорски....

Чудесен анализ на положението и първопричините, най-вече. Да не вземеш само да измилсиш и решение на проблема, че става лошо... за теб, разбира се. Тука сме бесни феминистки. :twisted:

Ама вие двамката големи експерти по бг-мами ще излезете. Ние тук не ги разбираме нещата. Една майка има само, доколкото знам - питайте я ако нещо не ви е ясно.

9876544567 % че висят постоянно в бг мама :clap:

Правят анализи хората, виж какви точни наблюдения имат. Аничка що ядеш краставици и луканка в жакузито, а ?

Аничка що ядеш краставици и луканка в жакузито, а ?

Защото са ми любимите зеленчуци :lol:

[video=youtube;G6cDFjAj4PY]http://www.youtube.com/watch?v=G6cDFjAj4PY#t=150[/video]

Чудесен анализ на положението и първопричините, най-вече. Да не вземеш само да измилсиш и решение на проблема, че става лошо... за теб, разбира се. Тука сме бесни феминистки. :twisted:

еманацията на феминизма :D

5297a79f7c35eb956760b2a429557433eef2c0a5f9ce05e7ebd395e49ee327a0.jpg

Защото са ми любимите зеленчуци :lol:

Разбрах. И най-вече разбрах, че луканката е зеленчук. Само не разбрах майтапа с азис, щото нямам здрава нервна система да изгледам клипа, та ако може да ми го смелиш и метнеш в готов вид..:rolleyes:

еманацията на феминизма :D

Именно, кой е казал, че трябва и да сме тъпи и да не се сещаме, че сме с предимство, когато ни отърва.

Разбрах. И най-вече разбрах, че луканката е зеленчук. Само не разбрах майтапа с азис, щото нямам здрава нервна система да изгледам клипа, та ако може да ми го смелиш и метнеш в готов вид..:rolleyes:

Клипчето е от гръцка ТВ, която има предаване като нашето " Като две капки вода" и един от участниците е като Азис :clap:

Клипчето е от гръцка ТВ, която има предаване като нашето " Като две капки вода" и един от участниците е като Азис :clap:

Оооо, мерси за пояснението Аничка. Ти отърва ли панделата или да търся шоколади, все пак?

Оооо, мерси за пояснението Аничка. Ти отърва ли панделата или да търся шоколади, все пак?

Размина ми се, но все пак може да ме зарадваш с един Своге с царевица, не съм яла такъв:D

От бгмами традиционно бягам още при първите признаци на ексхибиционизъм.
Особено ако личните ми офталмолог и секстерапевт са в лятна почивка.

ъм? Нямаше вид на такъв плашлив! Някоя сериозно те е стресирала :( ... парясница ниедна!
Познавам една много добра офталмоложка, едновремено и секс-терапевтка ... така да се каже сексоложка ... Кобилкина ли й беше името или мъж да не се стресираш :)

https://www.facebook.com/pages/Доктор-сексалог-Никалай-Кабилкин/291113661051239?ref=profile

последно от Докторът:

Сейчас провежда се световно по футбал. Всички мужчинъй пред телевизор, гледат, коментират шумно и радват се на Цар Гол. Женички носят салатки, ракия, мезенца и скучаят. Гледат не игра, а кой фотболис по- красив, как мята се членчик вав шортички и так дале. За мужчин ета недопустима. Он нада вземе мерки. Когда седне на диван гледа мач, как нарича се по балгарски, маж обуе тоже шортички и от време на време чеше свой членчик, намества него ту на ляво, ту на десно, с което обърне внимание на негова женичка към себе си, а не към красиви футболисти. Тогава женичка хвърля оченче кам свой маж, носи пак салатка, кога свърши, а ти спокойна и без ревност продължи гледа мач.

8)

Размина ми се, но все пак може да ме зарадваш с един Своге с царевица, не съм яла такъв:D

Нищо не си изгубила, новата серия са ужасни. Класическите са си по-добри, а 'Перфекта, дето го спряха беше най-добрия бг аеро шоколад. Аз обичах и бонбоните сезони с бял шокоад и кокос - и тях ги спряха, оставиха си само гробищарските модели. Ще се постарая да те зарадвам, ама кажи адрес, щото Гого чехлите не успя да ги получи.

И им надничат под полите нали анинце :-o

И им надничат под полите нали анинце :-o

със огледалце на маратонката закрепено... точно както едно време.... ей колко беше гот до 7ми клас :wink:

Горе