Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Въххххххх, и тез техники ли ги знаеш :-o
със огледалце на маратонката закрепено... точно както едно време.... ей колко беше гот до 7ми клас :wink:

Въххххххх, и тез техники ли ги знаеш :-o

уффф и ги завивахме в пердетата да им броим ребрата... ммм да, младост....

От бгмами традиционно бягам още при първите признаци на ексхибиционизъм.
Особено ако личните ми офталмолог и секстерапевт са в лятна почивка.

Тамън, на излизане от банята, ме обхвана бясно желание да се щракна и да ти пратя нюд селфи, ама ти ми секна ентусиазма.

Тамън, на излизане от банята, ме обхвана бясно желание да се щракна и да ти пратя нюд селфи, ама ти ми секна ентусиазма.
Ти па защо четеш форума преди да си изпълнила импулсивните си желания?!

Сега публично да си посипвам главата с пепел ли..

Прати го на мени- нали знаеш, че винаги оценявам твоите прелести, ама тоя път ще гледам през оксиженната маска.:-o

:-o Душко и по женско ли си падаш :-o
Язе пък неща да виждам, че ша зема да си я аресам пък нища да аресвам вече :evil:
Прати го на мени- нали знаеш, че винаги оценявам твоите прелести, ама тоя път ще гледам през оксиженната маска.:-o

Айде нандинце, запалих ONE LIFE ONE LOVE :twisted:

[video=youtube;L3m9LLarLdA]https://www.youtube.com/watch?v=L3m9LLarLdA[/video]

:-o Душко и по женско ли си падаш :-o
Язе пък неща да виждам, че ша зема да си я аресам пък нища да аресвам вече :evil:

Не, Унка - не си падам по женско, лигавим се с Лилето..:lol: Айде, наздраве на теб и на всички, които вече се черпят!:beer:

Наздраве, душа. Па кък ми знаеш програмата :rolleyes:
Не, Унка - не си падам по женско, лигавим се с Лилето..:lol: Айде, наздраве на теб и на всички, които вече се черпят!:beer:

Разбира се, че ще то пратя, все пак съм видна атеншън хор, колкото повече хора ме оценят, толкова по-добре :)

Ти па защо четеш форума преди да си изпълнила импулсивните си желания?!

Сега публично да си посипвам главата с пепел ли..
Аз съм с къса памет - до довечера може и да забравя какво съм прочела... Но все пак се притеснявам за деликатната ти душевност, има ли специалисти при теб, да ти помогнат в случай на нужда? :)

Наздраве, душа. Па кък ми знаеш програмата :rolleyes:

Ми, наблюдателна съм, бе Унка- следя те изкъсо.. По тва време обикновено идваш и казваш: ''Айде, направил съм тараторче, опържил съм картофки, изстудил съм мастиката - налазвайте''. Нищо сложно.

Разбира се, че ще то пратя, все пак съм видна атеншън хор, колкото повече хора ме оценят, толкова по-добре :)

Какво по-добро за една атеншън Хор от един добър PR - нали знаеш как умея да ти описвам прелестите. ....за процента ше уточним на лс.:wink:

Тъй тъй, ей туй е жена :twisted:
Ми, наблюдателна съм, бе Унка- следя те изкъсо.. По тва време обикновено идваш и казваш: ''Айде, направил съм тараторче, опържил съм картофки, изстудил съм мастиката - налазвайте''. Нищо сложно.

Тъй тъй, ей туй е жена :twisted:

Да бе, я си представи да ти е в къщата и да те гледа под лупа и да ти намила постоянно: ''а ти вчера що така направи? А защо каза еди кво си..'' не ти трябва такъв буквояд да ти кажа. :rolleyes:

Да бе, я си представи да ти е в къщата и да те гледа под лупа и да ти намила постоянно: ''а ти вчера що така направи? А защо каза еди кво си..'' не ти трябва такъв буквояд да ти кажа. :rolleyes:

И тук сичкото, заела позата на буквата "Ф".

Язе съм трениран, имам имунитет към такива неща :D

И тук сичкото, заела позата на буквата "Ф".

Ти не се обаждай много, щото точно така те виждах днес, като подбра Нокето.:D

Ти не се обаждай много, щото точно така те виждах днес, като подбра Нокето.:D

Опс, да излизам тогава от темата, че секнах вдъхновението му за спамене :oops:

п.п. И без тва не мога да улуча бутоните на клавиатурата.

Опс, да излизам тогава от темата, че секнах вдъхновението му за спамене :oops:

п.п. И без тва не мога да улуча бутоните на клавиатурата.

Я стой тука, наемния убиец кой знае къде изпълнява мокри поръчки сега?:-o Що не улучваш бутоните бе, Лиле, да не се напорка някъде ?:-o

Горе