Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Режи ги на дължина - ако са прекалено големи, пак на дължина, ама наполовина :)

Ахааа, имало си чалъм. Майка ми ги панира и така не се губи от продукцията.:)
 
От: Предприемачеко разпускане!

Ахааа, имало си чалъм. Майка ми ги панира и така не се губи от продукцията.:)

Тиквички никога не съм панирала - все или пържени, или печени, ама пък панирани патладжани ми се приядоха :)

п.п. Ся ше дойде някой да ни се скара, че само готвим и СПОДЕЛЯМЕ :)
 
От: Предприемачеко разпускане!

Тиквички никога не съм панирала - все или пържени, или печени, ама пък панирани патладжани ми се приядоха :)

п.п. Ся ше дойде някой да ни скара, че само готвим и СПОДЕЛЯМЕ :)

Кой ли ще дойде, имам чувството, че сме в гробище тая вечер. Утре ще четат и ше ни се смеят на готварските рецепти.:lol: Та, панирани са много хубави и можеш да ги подправяш както искаш. Аз пък патладжани не обичам, нещо са ми тежки, като храна,, Айде после за гоблени малко, та да се види, че тука две жени скучаят.
 
От: Предприемачеко разпускане!

Кой ли ще дойде, имам чувството, че сме в гробище тая вечер. Утре ще четат и ше ни се смеят на готварските рецепти.:lol: Та, панирани са много хубави и можеш да ги подправяш както искаш. Аз пък патладжани не обичам, нещо са ми тежки, като храна,, Айде после за гоблени малко, та да се види, че тука две жени скучаят.

Ще пробвам да панирам някой път.

То хубаво да си приказваме за гоблени, ама така и не съм усвоила този апотеоз на изящното ръкоделие. Може, ако прекалено много ни доскучае, да отидем в темата на Амун и да му дадем някой друг съвет за шиенето на пердета.
 
От: Предприемачеко разпускане!

Ще пробвам да панирам някой път.

То хубаво да си приказваме за гоблени, ама така и не съм усвоила този апотеоз на изящното ръкоделие. Може, ако прекалено много ни доскучае, да отидем в темата на Амун и да му дадем някой друг съвет за шиенето на пердета.

И аз не съм шила гоблени, за нервак-холерик е твърде травмиращо занимание. При Амун какво обсъждат - как се шият пердета ?
 
От: Предприемачеко разпускане!

И аз не съм шила гоблени, за нервак-холерик е твърде травмиращо занимание. При Амун какво обсъждат - как се шият пердета ?

Ми, каква шевна машина да се купи, за да се ушие 80 метра плат на пердета. И се явяват някакви кандидатки да ходят на място да му ги ушият.
 
От: Предприемачеко разпускане!

Ми, каква шевна машина да се купи, за да се ушие 80 метра плат на пердета. И се явяват някакви кандидатки да ходят на място да му ги ушият.

Оуууу, брей какви благородни жени имало по света. Темата заглъхва, дали да не върнем на дневен ред даренията за виброяйца ?
 
От: Предприемачеко разпускане!

Оуууу, брей какви благородни жени имало по света. Темата заглъхва, дали да не върнем на дневен ред даренията за виброяйца ?

Их, да, ние съвсем забравихме за яйцата. Но трябва да ни подарят задължително скоро, защото пък в темата на Леонсио става ясно, че липсата на сексуално задоволяване може да стане фатална :)
 
От: Предприемачеко разпускане!

Их, да, ние съвсем забравихме за яйцата. Но трябва да ни подарят задължително скоро, защото пък в темата на Леонсио става ясно, че липсата на сексуално задоволяване може да стане фатална :)

Ми може, я - ние сме живо доказателство колко е фатално.:-o
 
От: Предприемачеко разпускане!

Кой ли ще дойде, имам чувството, че сме в гробище тая вечер. Утре ще четат и ше ни се смеят на готварските рецепти.:lol: Та, панирани са много хубави и можеш да ги подправяш както искаш. Аз пък патладжани не обичам, нещо са ми тежки, като храна,, Айде после за гоблени малко, та да се види, че тука две жени скучаят.
Патладжани нийдеш - тежко тий, ама айца и сирни (кашкавал даже) мааш :) Туй вегитарянците сте интересни хора.

Ся ще кажеш че и гъби не ядеш.
 
От: Предприемачеко разпускане!

Ми може, я - ние сме живо доказателство колко е фатално.:-o

Така е, да. Затова подновяваме отново благотворителната кампания под надслов "По едно вибриращо яйце за всяка нуждаеща се предприемачка!"
 
От: От: Предприемачеко разпускане!

Патладжани нийдеш - тежко тий, ама айца и сирни (кашкавал даже) мааш :) Туй вегитарянците сте интересни хора.

Ся ще кажеш че и гъби не ядеш.

Гъби ям, но не и ако са брани от хора, които не ме харесват.:roll: Кашкавал също не ям. Аз съм вегетарианец, не веган - що да не ям сирене и яйца? То и по малко протеин трябва понякога.
 
От: Предприемачеко разпускане!

Така е, да. Затова подновяваме отново благотворителната кампания под надслов "По едно вибриращо яйце за всяка нуждаеща се предприемачка!"

Не пиши за всяка, че ще дойдат и шивачките на Муни да ни подяждат тука.
 
От: Предприемачеко разпускане!

Не пиши за всяка, че ще дойдат и шивачките на Муни да ни подяждат тука.

Спокойно, бре. Муни ще осигури тяхното задоволяване. Да не мислиш, че на нашите яйца разчитат кандидатките :)
 
От: Предприемачеко разпускане!

Спокойно, бре. Муни ще осигури тяхното задоволяване. Да не мислиш, че на нашите яйца разчитат кандидатките :)

Абе знаеш ли, ако изкривят пердетата нещо, така ще ги задоволи, че ще бягат на пребежки и подскоци..
 
От: Предприемачеко разпускане!

Абе знаеш ли, ако изкривят пердетата нещо, така ще ги задоволи, че ще бягат на пребежки и подскоци..

О, силно се съмнявам, че ще се случи такова нещо - най-вероятно пердетата ще бъдат ушити по възможно най-перфектния начин :)
 
От: От: Предприемачеко разпускане!

Гъби ям, но не и ако са брани от хора, които не ме харесват.:roll: Кашкавал също не ям. Аз съм вегетарианец, не веган - що да не ям сирене и яйца? То и по малко протеин трябва понякога.
Браво (за кашкавала). Патлиджана бях останал с впечатление че много го тачат вегетарианците.

Особено пържен, ама хубавичко накиснат и поел оливце... :rolleyes: Чак да пръска като захапеш...
 
От: От: Предприемачеко разпускане!

Браво (за кашкавала). Патлиджана бях останал с впечатление че много го тачат вегетарианците.

Особено пържен, ама хубавичко накиснат и поел оливце... :rolleyes: Чак да пръска като захапеш...

Значи знаем къде да ходим, ако ни се прияде патладжан :)
 
От: От: Предприемачеко разпускане!

Браво (за кашкавала). Патлиджана бях останал с впечатление че много го тачат вегетарианците.

Особено пържен, ама хубавичко накиснат и поел оливце... :rolleyes: Чак да пръска като захапеш...

На мен определено ми е мазен, като се изпържи и тежък едно такова. Не ме кефи.. Що браво за кашкавала ?
 

Горе