Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Подигравайте са вий - аз тамън се реших да си разкрия деликатната душевност посредством аватар, то се оказа, че текстовата част не се чете, а останал само отпечатъкът :)

А аз го прочетах нещо кът цитат на о.уайлд ми са вижда приз цаките

Ти па тез чушки ги смля щи изгори чушкопека

Не бе, аз на скаричката за сандвичи си пекнах две - Ти верно ли готвиш ? Като ти гостувам ще ме черпиш яйца по панагюрски - обичам ги.

От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Не мога да кажа голяма дума, но яйца по панагюрски не са май висок пилотаж. :)

Мчи то аз съм от низко прилитащите над завидения , нал съм балкантарист , ама тъз вечер за разнообразие чи то се ягнешко,,, :mrgreen:

Не бе, аз на скаричката за сандвичи си пекнах две - Ти верно ли готвиш ? Като ти гостувам ще ме черпиш яйца по панагюрски - обичам ги.
Ръзбира се чи ща черпа, прая ги с кисело млекце и чесан

Ръзбира се чи ща черпа, прая ги с кисело млекце и чесан

За млекцето коча ли издои ? Не тъ ли беши страх ? Чесана как го набавяш, сам ли го начесваш? Кулинарни рецепти разменяме просто..:rolleyes:

Айде сега да няма сърдити:
Абе, къде е Уни ?
Абе, Къде е Ани ?
Абе, къде е Гого?
Абе, къде е Ноке ? Пропускам ли някой?
Абе, къде е Крейзи ?
А атис ?
За Митето няма да питам, че кой знае къде пори вълните из карибския басейн,тоя пират - неговата кожа бомбаджийска!:-o

Да ве и яцата домашни :rolleyes:

Аха, а за чесана не каза, сам ли го чешеш или ходиш при комшийката - важо Е за рецептата, та да знам.. Яйчицата да не са с 2 жълтъка ?:-o

Нали, пък после като ги заподозрем се жалват, че сме лъжели :p :D
Издирват я от интерпол, откак се заигра с Нокето.. :)

Айде сега да няма сърдити:
Абе, къде е Уни ?
Абе, Къде е Ани ?
Абе, къде е Гого?
Абе, къде е Ноке ? Пропускам ли някой?
Абе, къде е Крейзи ?
А атис ?
За Митето няма да питам, че кой знае къде пори вълните из карибския басейн,тоя пират - неговата кожа бомбаджийска!:-o

Оцъствия ли пишиш ил ти трява инструмент за пълнине на чушкити

Аха, а за чесана не каза, сам ли го чешеш или ходиш при комшийката - важо Е за рецептата, та да знам.. Яйчицата да не са с 2 жълтъка ?:-o

Ти са базикаш ма на яцата по панагюрски съм мастор сигурен съм чи не си яла такива

Оцъствия ли пишиш ил ти трява инструмент за пълнине на чушкити

Ще правим контролно и ги проверявам - много оцъствия ще се пишат, май. Що, ти предлагаш ли нещу ?:rolleyes:

Ти са базикаш ма на яцата по панагюрски съм мастор сигурен съм чи не си яла такива

Каква е тайната съставка ? Освен чесана, разбира се..:wink:

Ми ко искаш ги късай на изпита аз минавамли или и мени шима скъсаш

И тебе ше те скъсам, айде - за присъствието заслужаваш награда.:wink:

Готвача тайната е в приготвянито, пък ти тез чушки не ти ли умръзнаха що не проваш тиквички

Ааа, с тиквичките мама се разправя, аз нямам нерви.
Веднъж пак на едно световно се хванах да пържа тиквички, докато гледам мача и понеже стават бавно изпих цели две бири и така се нарязах, че заспах, та ни мача догледах, ни тиквички ядох.:lol:

Ааа, с тиквичките мама се разправя, аз нямам нерви.
Веднъж пак на едно световно се хванах да пържа тиквички, докато гледам мача и понеже стават бавно изпих цели две бири и така се нарязах, че заспах, та ни мача догледах, ни тиквички ядох.:lol:

Режи ги на дължина - ако са прекалено големи, пак на дължина, ама наполовина :)

Горе