Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Кой е Крейзи и за какво се бори ?:lol:

За жълта книжка. Той е по-нередовен и от тебе. А ти къде фърчиш бе момиченцее? Мокри поръчки или мокри сънища ?

Кой е Крейзи и за какво се бори ?:lol:

Е, как не знаеш кой е Крейзи?! Край, наказана си да проучиш подробно по-редовните участници в темата, за да не се излагаме пак :)

Е, как не знаеш кой е Крейзи?! Край, наказана си да проучиш подробно по-редовните участници в темата, за да не се излагаме пак :)

Нарочно попитах така, за да се направя на невинна :lol: А и Блинки ако не се е нахранил, да не го задавя и да не му отворя работа да трие вместо да яде:lol::D

И номерата на банковите им сметки ако можеш..:rolleyes:

За жълта книжка. Той е по-нередовен и от тебе. А ти къде фърчиш бе момиченцее? Мокри поръчки или мокри сънища ?

Стига с това мокрото, вече щв хвана рахит :lol:

Нарочно попитах така, за да се направя на невинна :lol: А и Блинки ако не се е нахранил, да не го задавя и да не му отворя работа да трие вместо да яде:lol::D

Е, той трие само по сигнал на най-ценния и културен предприемач тук, споко.

И номерата на банковите им сметки ако можеш..:rolleyes:

За номерата не знам дали ще ни свършат работа :( Все пак няма ние да им пращаме пари. На обратното се надяваме, че да си получим най-сетне вибриращите радости :-o

Стига с това мокрото, вече щв хвана рахит :lol:

Още ли ти растат костичките ? Милото..

От: От: Предприемачеко разпускане!

На мен определено ми е мазен, като се изпържи и тежък едно такова. Не ме кефи.. Що браво за кашкавала ?
Мазнините са важно нещо. Особено за единия от половете и особено ако отидат на правилните места.

ПС: кашкавалът е малко по-вреден.

Да ви кажа за да знаете - Аз се появявам точно когато не ме очаквате :lol: Нещо като Карлсон, само че с пола и по слаба :clap:8)

Да ви кажа за да знаете - Аз се появявам точно когато не ме очаквате :lol: Нещо като Карлсон, само че с пола и по слаба :clap:8)

Ама ние винаги те очакваме, бе Ани и вече сме нащрек, откакто показа цигулката. Аз лично се оглеждам със страх, и сега докато пиша.:-o

Мазнините са важно нещо. Особено за единия от половете и особено ако отидат на правилните места.

ПС: кашкавалът е малко по-вреден.

Ако правилните места са паласките, направо да се взимаме :)

Ако правилните места са паласките, направо да се взимаме :)

Не се казва паласки, а любовни дръжки ! Лиле..

Опс, моя грешка. Ако харесвате любовни дръжки и осмянка, аз съм вашият човек!

Какво е осмянка ? Сигурна съм, че при теб и тва е нещо хубаво..

Какво е осмянка ? Сигурна съм, че при теб и тва е нещо хубаво..

При мен всичко е хубаво, но в нашто село осмянка викаме на сланината около гърба и корема на прасето, ако не бъркам.

Все по-апетитна ставаш, Гагарин :) Съвсем ми се замая главата.

3363-medium-1343569841.jpg

Свинска осмянка с червено вино

Начин на приготвяне:

1. Подсушете кожата на свинското месо и след това направете резки в нея с нож. След това втрийте в нея сол, черен пипер и чесън на прах. Междувременно сложете в един съд нарязаните зеленчуци, малко червено вино, сол и магданоз и предварително загрейте фурната до 120°С.
......
.....
сорс: осмянка с червено вино

Пак ли изпуснах интересното :(

Все по-апетитна ставаш, Гагарин :) Съвсем ми се замая главата.

:-o Ако преди подозирах, че си само сериен убиец-садист, то вече прибавих и канибал - Лиле, Лиле...защо ти трябваше да му даваш адреса, подмами се по едни шоколади..:-o

п.с. Добрютро на всички. Да Гога, пак изпусна и имаш неизвинено оцъствие.

:-o Ако преди подозирах, че си само сериен убиец-садист, то вече прибавих и канибал - Лиле, Лиле...защо ти трябваше да му даваш адреса, подмами се по едни шоколади..:-o

п.с. Добрютро на всички. Да Гога, пак изпусна и имаш неизвинено оцъствие.

Ииииииии, вярно, ти представяш ли си - отивам аз да се срещна с него, настроена за романтика, джиджи-биджи, поне 3 минути, а той ме посреща със сатъра :lol: Трябва да сваля 20 кила, че наистина с тая гойна фигура май само храносмилателни апетити предизвиквам :)

Добрютру :)

Горе