Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Е чак толкоз забавен нямам намерение да ставам на чисто гастрономическо събитие. Поне не и при толкоз воайори наоколо.

Ние няма да гледаме, обещаваме !:wink: Бъди забавен, не се въздържай. И без тва тук сме само аз и Кай и няма да кажем на никой ако случайно видим нещо пикантно в менюто..

редактирай нивата, защото коля, готвя, ям. не само агънца. всичко питомно, диво, плуващо, летящо, подскачащо, пълзящо. разширил съм хоризонта към земноводни (от змии до жаби), не отказвам и мекотели(от всички морски твари до обикновените охлюви). някак "жесток чревоугодник" е слабо... :)

Спечели си враг в мое лице - тежко ти !:evil: Особено с клането ме съсипа психически..

колкото и негативен ин да съм натрупал в очите ти, не забравяй, че имам също толкова силен ян, който да го компенсира :)
клането не е чак толкова лошо, ако се прави бързо, чисто и с мисъл за животинката. не съм садист. :)

Е чак толкоз забавен нямам намерение да ставам на чисто гастрономическо събитие. Поне не и при толкоз воайори наоколо.

Но ще се присъединиш към забавлението все пак, нали? Да не ме оставиш да се забавлявам сама в чинията :)

Но ще се присъединиш към забавлението все пак, нали? Да не ме оставиш да се забавлявам сама в чинията :)

Плацикайки се в дресинг и припявайки ''О'соле мио''.:lol:

колкото и негативен ин да съм натрупал в очите ти, не забравяй, че имам също толкова силен ян, който да го компенсира :)
клането не е чак толкова лошо, ако се прави бързо, чисто и с мисъл за животинката. не съм садист. :)

С мисъл за животинката в чиния, нали ? Хайде, ще се опитам да не те съдя строго, щото гледам да съм толерантна към всички, ама да знаеш, че за агнетата много се натъжавам и никой не може да ме убеди, че това не е убийство на дете - последното го мисля сериозно.

Разбира се - аз съм публиката :) И мога да асистирам също - имам някаква представа от хранителните ти предпочитания. Ще приготвя черпак и шприц да са подръка :)

Разбира се - аз съм публиката :) И мога да асистирам също - имам някаква представа от хранителните ти предпочитания. Ще приготвя черпак и шприц да са подръка :)

Шшт, да не си издаваме публично кулинарните предпочитания съвсем явно :) Но знам, че обичаш тресящи се неща, така че доволен ще останеш :)

Банди, дядо наточи ли ракийката, да правим салатката и да посядваме на сладка приказка :rolleyes:

Банди, дядо наточи ли ракийката, да правим салатката и да посядваме на сладка приказка :rolleyes:

Оооо Унка, наточил е и салатка ще направи ако му кажа, че си цесекарче - аз свърших за днес и викам да се събира народа малко за спам вече, че много оцъствия се написаха последните дни и ш'се наказваме.
Днес играят мойте - някой ако иска да залага за Чили да тича бързо !:)

Охоууу, ми ние сме си направо един за друг. И аз спрях за днес, че ми писна вече. :)
В колко е мача? :)
Оооо Унка, наточил е и салатка ще направи ако му кажа, че си цесекарче - аз свърших за днес и викам да се събира народа малко за спам вече, че много оцъствия се написаха последните дни и ш'се наказваме.
Днес играят мойте - някой ако иска да залага за Чили да тича бързо !:)

Охоууу, ми ние сме си направо един за друг. И аз спрях за днес, че ми писна вече. :)
В колко е мача? :)

Испания и чили са от 22:00, та заповядайте мили другарчета да коментираме победа тоя път, викам аз. :)

Ще да чакам душа, дано издържа, че днес пак рекорди поставям станах още в три и ни съм ял ни съм спал от тогава.
Испания и чили са от 22:00, та заповядайте мили другарчета да коментираме победа тоя път, викам аз. :)

....станах още в три и ни съм ял ни съм спал от тогава.

Ми хайде де. Отиди да хапнеш нещо, спането го отлагаш, и после до мача има време :)

Ето ти фон докато се обслужваш ;)

[video=youtube;aUJuFINRLwY]http://www.youtube.com/watch?v=aUJuFINRLwY[/video]

[video=youtube;YUiVIPgJA0o]http://www.youtube.com/watch?v=YUiVIPgJA0o&list=PLcfQmtiAG0X86jeHk7Tbhjqr6HaYLvZ-c&index=26[/video]
Хилоу ,, раз пускатили селфита имаши ли неска

Благодаря, но ще изчакам една ракийка със салатка с нандито да ударим и дедо, пък тогава, иначе споко аз съм свикнал напоследък само вечер преди лягане се храня :)
Ми хайде де. Отиди да хапнеш нещо, спането го отлагаш, и после до мача има време :)

Ето ти фон докато се обслужваш ;)

[video=youtube;aUJuFINRLwY]http://www.youtube.com/watch?v=aUJuFINRLwY[/video]

Хилоу ,, раз пускатили селфита имаши ли неска

Сеньор Бластерини, много грозно се измъкнахте снощи - спешно пране ли изникна ? Можехте поне едно адио да кажете ! Айде Австралияяяяяя !

Благодаря, но ще изчакам една ракийка със салатка с нандито да ударим и дедо, пък тогава, иначе споко аз съм свикнал напоследък само вечер преди лягане се храня :)

Унка, ние и на режим сме го докарали - и аз един път ама малко по-рано. Айде, сядай: Image_921659_126.jpg

Сеньор Бластерини, много грозно се измъкнахте снощи - спешно пране ли изникна ? Можехте поне едно адио да кажете ! Айде Австралияяяяяя !

Ходих на да гледам мач с приятели и кът са прибрах беше задрямала на чушкопека и да ни та стресна затуй ни казах леканош

Ходих на да гледам мач с приятели и кът са прибрах беше задрямала на чушкопека и да ни та стресна затуй ни казах леканош
То жентълмените така ни съ измъкват да ти кажа аз - пък и задрямала да бях - с дантелките бях - можеше ино лека нощ да кажеш лекинко..

Горе