Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Ше бъде тъжно доиграване - ако рева, да знаеш, че е, заради мача, а не от удовоствие..

И няма са радваш на вкараните голове при доиграването нидей тъй чи и аз ши са натажа :wink:

Моята прогноза 3:1 за Чили

Твойта прогноза ше яде бой, барабар с тебе ...

И няма са радваш на вкараните голове при доиграването нидей тъй чи и аз ши са натажа :wink:

Няма са радвам, ше рива, заклевам се..:lol: Натъжи ли се вече ил още да пцувам ?

Явно малко парички им дават душко, или прекалено много за да падат. ;)

Ми не стават, има ли значение.. не са гладни, не ги жали, ама не са оня отбор, Унка. Без Вия са баси смешниците.

Ми ако съм с шорти испанйола и ти пусна гол ааа, стига си ривала

Е, при тия условия ще се поокопитя малко, може и да не рива много, само лекинко ше хлипам.:rolleyes:

Чек сега ще видим второто полувреме нандинце :)
Ми не стават, има ли значение.. не са гладни, не ги жали, ама не са оня отбор, Унка. Без Вия са баси смешниците.

Ма нидей тъй накрая ши ти дам да цункаш купата

:cry:Дубре, ма искам и испанците да я цункаааааат:cry:

Чек сега ще видим второто полувреме нандинце :)

Ми не съм оптимист, Унка - отиват си безславно..

Оууу душко аз съм обръщал такъв мач, но бях на 16 години тогава :-o Иначе всичко е възможно.
Ми не съм оптимист, Унка - отиват си безславно..

И си готова се откажиш от купата зарад спаняците, е то аз чудеса прая ама таквоз чудо не знам

Ма не съм се отказала, казах дубре, ама исках и момчетата да се порадват на твойта купа, че друга тая година няма да видът

Ма не съм се отказала, казах дубре, ама исках и момчетата да се порадват на твойта купа, че друга тая година няма да видът

То на купата пиши ,,Само за фенки,, мани ги тез спаняци играят кът спънати коне

Viva Espanol!!!!!!! Ispancite moje I da si hodiat, ama az utre se vrashtam........

Жив ли си бре, пирате мой ? Вече реших, че са те похитили русалките нейде из моретата. Чакаме те, дано си в по-добра форма от испанците..:rolleyes:

То на купата пиши ,,Само за фенки,, мани ги тез спаняци играят кът спънати коне

Само за фенки на спаняците ли ? Щот ако са твойте ме хваща страх да н'ма прегазят тия многобройни хуни..

Нандаииии, нанди, утре ще одя да си купя чили сос, и ще си правя спагети с чили. Спагети щото ми дойде на ум, пък и отдавна не съм си правил :)

Нандаииии, нанди, утре ще одя да си купя чили сос, и ще си правя спагети с чили. Спагети щото ми дойде на ум, пък и отдавна не съм си правил :)

И ти ли, Бруте ? Дано не ти приседнат, дано !:wink:

Горе