Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Няма да викам за Англия тогас :-o
То дядката лесен, ама ти ша ма набиеш :lol:

Споко бе, душа - аз за разлика от тате съм състрадателна и против насилието, освен вербалното, разбира се:rolleyes: С пцувни мога сериозно да увредя човек ако поискам ... или да си изкарам бой, но тва е друга тема..

Мръсници, ама редовно се хигиенизираме. Даже, щото кат ми смениха дограмата и махнаха старите щори, а още чакам новите, и съседите се случва да разбират кога се хигиенизирам :)

Ти нарочно го прайш, кажи си! И аз минавам гола през цялата стая на светаната лампа, па тогава дърпам пердетата - и комшията Валко е човек !:wink:

Ти нарочно го прайш, кажи си! И аз минавам гола през цялата стая на светаната лампа, па тогава дърпам пердетата - и комшията Валко е човек !:wink:

Е па много ясно, че нарочно - и аз съм човек, и аз имам нужда да ми се порадват :)

Хихихи ама сичко се върти около къра ,, пали СТанка и идвай да видим кък ши късами вириги

Ше паля, ама нещу делкото се бъзика, та да видим.. Ти почисти цаките, че може да влетя внезапно.:-o

Е па много ясно, че нарочно - и аз съм човек, и аз имам нужда да ми се порадват :)

Мчи как ? Но все пак по-важно е да даряваме радост на комшиите.:rolleyes:

А, бой най-много гъделичкане по корема. Ни го сменяш туй коте, само си го чеша по корема на монитора, надрасках му покритието вече :D
Споко бе, душа - аз за разлика от тате съм състрадателна и против насилието, освен вербалното, разбира се:rolleyes: С пцувни мога сериозно да увредя човек ако поискам ... или да си изкарам бой, но тва е друга тема..

Ше паля, ама нещу делкото се бъзика, та да видим.. Ти почисти цаките, че може да влетя внезапно.:-o

Извикай някой та бутне ко трява, ма са обади кът минеш табелта щот отивам да гледам мача на голям екран щот верно ма разфокусирахти

О, вече ме знаят по име - преди не се познавахме :)

Видя ли как се завръзват социални контакти - утре за чаша захар да почукаш на врата ще ти дадат и кафе може да направят. Аз при Валко не смея, че жена му зла, като краставо куче, ама по принцип ако му подвикна тайно ше даде и той.

Извикай някой та бутне ко трява, ма са обади кът минеш табелта щот отивам да гледам мача на голям екран щот верно ма разфокусирахти

Тая ли беше табелата да не се объркам, че запалих вече?
6655875f.jpg

Видя ли как се завръзват социални контакти - утре за чаша захар да почукаш на врата ще ти дадат и кафе може да направят. Аз при Валко не смея, че жена му зла, като краставо куче, ама по принцип ако му подвикна тайно ше даде и той.

Да, гледам и аз напоследък да се социализирам, първа стъпка е сближаването със съседите :)

А, бой най-много гъделичкане по корема. Ни го сменяш туй коте, само си го чеша по корема на монитора, надрасках му покритието вече :D

И то мърка, нали ?:wink:

Мърка, мърка, обаче и драска лекинко :rolleyes:
И то мърка, нали ?:wink:

Мърка, мърка, обаче и драска лекинко :rolleyes:

То е добричко, аз съм го възпитала, заедно си правим йогата..много ме слушка

мъррррррррррррррррр :rolleyes:
То е добричко, аз съм го възпитала, заедно си правим йогата..много ме слушка

мъррррррррррррррррр :rolleyes:

Гоооооооооооооооооооооооооооооллллллллл !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1:0 за урусите !:D

Хммммммм. :evil:
Гоооооооооооооооооооооооооооооллллллллл !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1:0 за урусите !:D

Хммммммм. :evil:

Яд ли те е много ? Няма да се ядосваш, после още поне два, надявам се..:|

Два ама за нас, иначе, надали ще изчакам да ги видя, мисля да лапна едно сладоледче с бисквидки и да си псуна някой филм :)
Яд ли те е много ? Няма да се ядосваш, после още поне два, надявам се..:|

Горе