Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

Да бе, за 3 минути като ти се разтреперят ръцете от вълнение, ще те питам, ама той Ноке може да носи нож и да помогне за бързото освобождаване:-o

А, аз имам тренинг, най-много да изхвърчи някое копче на елека от вълнение. Важното е, че накрая ще остана само по очила, тръпнеща в очакване на епилацията :)

А, аз имам тренинг, най-много да изхвърчи някое копче на елека от вълнение. Важното е, че накрая ще остана само по очила, тръпнеща в очакване на епилацията :)

Добре е тогава да те предупреди Ноке да се подготвиш, че някое копче може я око да му извади, я зъб да му избие, както се е ухилил сладострастно..

Добре е тогава да те предупреди Ноке да се подготвиш, че някое копче може я око да му извади, я зъб да му избие, както се е ухилил сладострастно..
Само през косата да не мине няко копче, че ще трябва да се отбивам до банята да я фиксирам... Инак ше ми е дерт и няма да мога да се съсредоточа добре в целта на събитието.

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Само през косата да не мине няко копче, че ще трябва да се отбивам до банята да я фиксирам... Инак ше ми е дерт и няма да мога да се съсредоточа добре в целта на събитието.

Да, прическата е много важна, щото Лилето ще си остави цайсите и ще те вижда. Подготви се и ти - гипсирай яко с лак за коса extra hold.:wink:

От: Предприемачеко разпускане!

Е, аз ще му пазя прическата, колкото и да жадувам да преплета пръсти в тези буйни кичури, ще гледам да се въздържа :) И никаква кинкалерия няма да попадне в тях, ай промис!

Е, аз ще му пазя прическата, колкото и да жадувам да преплета пръсти в тези буйни кичури, ще гледам да се въздържа :) И никаква кинкалерия няма да попадне в тях, ай промис!

Ми аз мисля, че е добре Ноке да си сложи мрежичка, докато.. щото кат те знам, няма да удържиш в сюблимния момент - този на отлепяне на лентичката, ъфкорс.

Само моля те, не се дръж за косата ми докато работя с лентичките, че изтръпвам при мисълта за някоя твоя по-бурна реакция на силните усещания, които ти готвя...

Само моля те, не се дръж за косата ми докато работя с лентичките, че изтръпвам при мисълта за някоя твоя по-бурна реакция на силните усещания, които ти готвя...

Ще направя всичко възможно да се удържа и да не се хващам за прическата ти в сюблимния момент. Но в крайна сметка, ако усещанията са достатъчно интензивни, може би няма да страдаш чак толкова от загубата на някой и друг кичур...

Ще направя всичко възможно да се удържа и да не се хващам за прическата ти в сюблимния момент. Но в крайна сметка, ако усещанията са достатъчно интензивни, може би няма да страдаш чак толкова от загубата на някой и друг кичур...

Жокер обади се на приятел: пцувай го в сюблимния момент, така ще предпочете косата :lol:
Хайде, лека от мен !

Жокер обади се на приятел: пцувай го в сюблимния момент, така ще предпочете косата :lol:
Хайде, лека от мен !

Лека и от мен :)

Така се развълнувах от предстоящата епилация, че ще трябва да се охладя малко :)

О да!
Усещанията и за мен ще бъдат чудовищно разтърсващи, ако през това време ми говориш колко красива, лъскава, и непокорно дива е косата ми!

О да!
Усещанията и за мен ще бъдат чудовищно разтърсващи, ако през това време ми говориш колко красива, лъскава, и непокорно дива е косата ми!

Никак няма да ми е трудно да покажа откровеното си възхищение към косата ти :) Даже сега мисля да заспя с мисълта за нея :)

Никак няма да ми е трудно да покажа откровеното си възхищение към косата ти :) Даже сега мисля да заспя с мисълта за нея :)
Пък аз в сънищата си изглежда ще се рея из бримките на жилетката ти и отчаяно ще търся път през лабиринта от копчета..

Пък аз в сънищата си изглежда ще се рея из бримките на жилетката ти и отчаяно ще търся път през лабиринта от копчета..

Понякога ще идвам във съня ти
като неочаквана нахалница.
Не ме оставяй ти отвън на пътя -
вратите не залоствай.

Ще влезна тихо, но ще бъда лоша,
ще впия пръсти в твоята фризура.
Когато се наситя да те роша -
ще стана твойта Ариадна.

Ще ти помогна да намериш пътя
в лабиринта от поли и фусти.
Бъди готов със лепкавите ленти -
задоволи желанията пусти.

вратите не залоствай.

ще стана твойта Ариадна.

Ще ти помогна намериш пътя

Уааааууууууууу, аз се вцепених от дълбочината на тази творба ! Браво Лиле, ти задмина всички прехвалени еротични поетеси.:D

вратите не залоствай.

ще стана твойта Ариадна.

Ще ти помогна намериш пътя

Браво Лили!!!!

Нокето ако те не земе след това стихче ще му тежи на съвестта цял живот

Суперррр. Довечера ще има ли мач?

Сигурно, ама не видях кои са..
Чакай и аз да пусна едно за Митето тогава, ама мойто не е авторско, щот не съм поетеса. Но пък е тематично - автор е еротичната поетеса Любов Френска:

земята ни безмилостно се свлича –
земята, както казват, се съблича!
Как искам, мили, да се съблека
и цяла върху теб да се свлека!
Събрала се е в мен излишна влага –
да бъде пресушена се налага!
Ела като от Гражданска защита,
че карам дълго на самозащита!
Бъди за мене истинска опора –
сложи на свлачището ми подпора!

Горе