Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Браво, браво. Да ъпдейтнем:

Гагарин - 4/4

1. Пере.
2. Готви.
3. Забърсва прах.
4. Чисти/Смуче.

Нанди - 1.5/4

1. Не пере.
2. Не готви.
3. Забърсва прах.
4. Смуче. Не е сигурно дали чисти.

-------

ПС: Абе сериозно-несериозно, има си клиентела за всичко...

А, не мога да повярвам, че изпъкнах с домакински умения :-o Ама тя нанди с йогата много сериозно ме закопа - няма как да взема преднина с гъвкавост и еротизъм :)

Лелее, как злорадства само ! Веднъж и аз да се уредя и да ми завидиш... То всъщност Noke ме подведе, че надарителя ще дойде да ме вземе... и аз като се наконтих и чакам ли чакам..

Не злорадствам, бре - още не сме получили дарението. Радвам се, че го няма, защото е отишъл да печели пари, за да купи подходящи дарове за сближаването. Ти бъди готова в най-прелестния си вид, той ще дойде със сигурност.

Нанди - 1.5/4

1. Не пере.
2. Не готви.
3. Забърсва прах.
4. Смуче. Не е сигурно дали чисти.

-------

ПС: Абе сериозно-несериозно, има си клиентела за всичко...
Искам повишение на оценката ! Върша всякаква домакинска работа, но реших да изтъкна само най-интересното за мъжете. Държа да уточня, че считам правенето на салата за готвене, а термично обработените храни са САМО не-месни !

Не злорадствам, бре - още не сме получили дарението. Радвам се, че го няма, защото е отишъл да печели пари, за да купи подходящи дарове за сближаването. Ти бъди готова в най-прелестния си вид, той ще дойде със сигурност.
Ох, олекна ми ! Чакам го- жалко че нямам леопардово костумчЕ, кат твойто - щях да му зема акъла направо !

Ох, олекна ми ! Чакам го- жалко че нямам леопардово костумчЕ, кат твойто - щях да му зема акъла направо !

Ще ти го дам назаем - приятел в нужда се познава :) Макар че е малко рисковано туй костумче - някои мъже толкова се фокусират върху шарката, че забравят да обърнат внимание на анатомията отдолу.

Ноке, ти не каза как си с домакинстването, нито с йогата. Енигматичен го раздаваш.

Ще ти го дам назаем - приятел в нужда се познава :) Макар че е малко рисковано туй костумче - някои мъже толкова се фокусират върху шарката, че забравят да обърнат внимание на анатомията отдолу.
Абе, грижовно мече си ти, знаех си ! Значи викаш дрехите само дюс - да не се заплесват ? Ще знам вече..
Ноке, ти не каза как си с домакинстването, нито с йогата. Енигматичен го раздаваш.
Ноке-то се вживя в ролята на сводник и сега сигурно изработва портфолио за всяка от нас. Обаче при тва положение май ще иска %
Не вярвам обаче да готви и да чисти, за пране - абсурдъ.

Ооо тия нови данни променят нещата, разбира се:

Гагарин - 4/5.5

1. Пере (1)
2. Готви (1)
3. Забърсва прах (1)
4. Чисти/Смуче (1)
5. Може да си усуква краката - не (0)
6. Пуши (0)

Нанди - 4/5.5

1. Пере (1)
2. Готви, ама само безмесно (0.5)
3. Забърсва прах (1)
4. Смуче. И чисти. (1)
5. Може да си усуква краката - да (0.5)
6. Пуши (0)

-----

Не се стеснявайте да изтъквате свои достойнства - ще ъпдейтнем профилите ви по секо време :) .
Други дами ако има тъдявата, ще се радваме да ги включим и тях в базичката данни...

Е, как само 0.5 точки за усукването на краката - това заслужава поне 2 точки. Ами, някакви насоки ни дай - питания за конкретно достойство - че иначе са ни много, ще има да изброяваме с часове.

Е, как само 0.5 точки за усукването на краката - това заслужава поне 2 точки. Ами, някакви насоки ни дай - питания за конкретно достойство - че иначе са ни много, ще има да изброяваме с часове.
Ами само за едно практическо приложение на това умение се сетих и не ми се стори кат да заслужава пълна точка...

Потенциалната мъжка клиентела може да отправя официални запитвания към дамите и заявки за допълнителни точки. Аз все още съм зашеметен от тия съчетания на женски достойнства, ама кат съ осъзная може да се включа..

Едно приложение, ама голямо - щом може да си усуква краката, сигурно всякакви пози може да заеме. Това няма как да заслужава по-малко точки от бърсане на прах.

Аз на предишни самоописания за самоумения и качества повече съм се зашеметявала - просто никакъв реалистичен поглед нямаше.

Ами само за едно практическо приложение на това умение се сетих и не ми се стори кат да заслужава пълна точка.
Не знам какво имаш предвид под ''практическо приложение'', ама ако мислиш, че е лесно да владееш баланса да стоиш така 1-2минути..освен това съм цар на ''протягащо се куче'', което би донесло поне 2 точки, ако ме питаш !2141.jpg

Гледам, че не пушите.. А пиете ли? Колко носите на пиене? А на бой :lol:

Напротив, пушим и двете и то яко, за което ни дадоха 0 точки. На бой не носим - така, че айде да се разберем ! Аз не съм агресивна, но Лили има потенциал за ''строга господарка'' и който си пада по БДСМ да й се обажда. На пиене, аз поне - не нося, но понякога се опитвам и ефекта е комичен.

Гагарин - 5/9

1. Пере (1)
2. Готви (1)
3. Забърсва прах (1)
4. Чисти/Смуче (1)
5. Гъвкава - не (0)
6. Пуши (0)
7. Пие - да (0)
8. Носи на бой - не (0)
9. Скромна - да (1)

Нанди - 4.5/9

1. Пере (1)
3. Забърсва прах (1)
4. Смуче. И чисти. (1)
5. Гъвкава - да (1)
6. Пуши (0)
7. Пие - да (0)
8. Носи на бой - не (0)
9. Скромна - не (0)

-----

Ако дадете фийдбек по новите точки, ще нанесем коректните данни. В противен случай сте оставени само на произвола на наблюденията и най-вече на въображението ми :mrgreen: .

Да, пушим - затова ни е дал нули Нокето :) За биенето е както Нанди казва. За пиене - само колко за "наздраве" и много мразя пиянки, които са толкова натряскани, че не могат да говорят чак.

Гагарин - 7/10

1. Пере (1)
2. Готви (1)
3. Забърсва прах (1)
4. Чисти/Смуче (1)
5. Гъвкава - не (0)
6. Пуши (0)
7. Пие - не (1)
8. Носи на бой - да (1)
9. Скромна - да (1)
10. Бие - да (0)

Нанди - 6.5/10

1. Пере (1)
3. Забърсва прах (1)
4. Смуче. И чисти. (1)
5. Гъвкава - да (1)
6. Пуши (0)
7. Пие - не (1)
8. Носи на бой - не (0)
9. Скромна - не (0)
10. Бие - не (1)

Е, за някои може да е плюс, че мога да ги понапляскам :D Въх, вярно като кандидат-невеста се чувствам :)

Хем ни кара да се рекламираме, хем после ни пише ''нескромни'' и отнема точки. Лиле, мисля, че на кофти импресарио попаднахме.

На нанди любимата и поза била протягащо куче, а на гагарин коя е любимата поза

Горе