Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Като стана дума за липси, и penman сериозно се губи, а имаше потенциал да жули качествено :) Бластерът сигурно върху гардероба е преспал тази нощ :-o

Като стана дума за липси, и penman сериозно се губи, а имаше потенциал да жули качествено :) Бластерът сигурно върху гардероба е преспал тази нощ :-o
Дааам, Пенмана също липсва, но той май избяга, заради философката с диплома, което е леко страхливо поведение, според мен. Дано това го жегне и се върне да ме опровергае:p
А, Бластера май ще се окаже ''Карлсон, който живееше на покрива''... и спи на гардероба.:lol:

За пари, за пари бех забегнал, ама на върнах се. Някой беше споменал за близки срещи от трети вид с дарителя - нещо представяне трябва ли - ръст, години, цвят на очи и други подобни или направо в ряката!

За пари, за пари бех забегнал, ама на върнах се. Някой беше споменал за близки срещи от трети вид с дарителя - нещо представяне трябва ли - ръст, години, цвят на очи и други подобни или направо в ряката!
Радваме се, че единствения ни дарител е жив и здрав ! Аз, като виден ''оптимист'' винаги погребвам някой ако изчезне за 10минути.
На въпроса: Като начало може да споделиш някои цифри, които са най-важни за всяка жена, а именно - № на банковата сметка !:wink:

Хахаха, възкръснах! № няма, трупам под дюшека, станал съм като принца и граховото зърно - все повече ми убива, но не се оплаквам!

Нещо да споделите за Вашата особа - интересно, любопитно или пикантно, тръпна в очакване!

Хахаха, възкръснах! № няма, трупам под дюшека, станал съм като принца и граховото зърно - все повече ми убива, но не се оплаквам
Няма да се оплакваш, я ! Виж Лилето, на гол килим спи - верно в тон с тоалета, ама си е на пода... То може би е хубаво нещо да ти убива, особено това !
Нещо да споделите за Вашата особа - интересно, любопитно или пикантно, тръпна в очакване!
Нашата особа е абсолютно безинтересна - затова проси пари за яйца... Утре може и за сирене.

А сега, безинтересни жени няма ( тати така ме е научил ), а пари не се просят, просто се търси дарение - който прави дарение пести от данъци, а яйцето пък е за удоволствие, накрая май всички ще сме доволни!!!

Лилето, милата какво да е правим? По този въпрос съм в безизходица - немоа да взема решение.

Лилето, милата какво да е правим? По този въпрос съм в безизходица - немоа да взема решение.
Лилето изчезна ! Дано е жива и здрава !:-o Тоя път ще бъда оптимист и ще предположа, че:
1. продала е килима, барабар с леопардовото костумчЕ и сега щрака пръсти в някоя кръчма, вместо да прибави сумата към нашата кауза.
2. Отишла е за риба и бракониерства на воля, или я е хванал горския (или който там контролира) и сега я наказва жестоко !
3. Пише и спори с всичките си алтер-его-та, срещу заплащане.
4. Сложила е боб на печката и е излязла за цигари - а това значи, че ще липсва поне няколко часа.
5. Бластера най-после е приел поканата й за кафе и сега ползват шублера и други измервателни уреди за доказване на неговите твърдения.
Ако някой има информация за Лили Гагарин да я запази за себе си ! Тук анонимността е гарантирана.

Лилето изчезна ! Дано е жива и здрава !:-o Тоя път ще бъда оптимист и ще предположа, че:
1. продала е килима, барабар с леопардовото костумчЕ и сега щрака пръсти в някоя кръчма, вместо да прибави сумата към нашата кауза.
2. Отишла е за риба и бракониерства на воля, или я е хванал горския (или който там контролира) и сега я наказва жестоко !
3. Пише и спори с всичките си алтер-его-та, срещу заплащане.
4. Сложила е боб на печката и е излязла за цигари - а това значи, че ще липсва поне няколко часа.
5. Бластера най-после е приел поканата й за кафе и сега ползват шублера и други измервателни уреди за доказване на неговите твърдения.
Ако някой има информация за Лили Гагарин да я запази за себе си ! Тук анонимността е гарантирана.
Какво се назландисваш сега - виж, появи се предприемач със сериозни намерения. Сигур дори е склонен да дойде да те вземе от вас. Всичко уредено. Едни данни имаш да пуснеш само.

Гагарин си я представям в момента да е заредила перланята, турила тенджерата с боб на печката, и междувременно минава килима с прахосмукачкатал, и забърсва праха...

От: От: Предприемачеко разпускане!

Какво се назландисваш сега - виж, появи се предприемач със сериозни намерения. Сигур дори е склонен да дойде да те вземе от вас. Всичко уредено. Едни данни имаш да пуснеш само.
Че то, ако така стоят нещата, направо прецаквам Лилето и се отказвам от вибро яйцето !
Данните са: Стара мома - запазена (малко употребявана); вегетарианка;йога;страстен пушач; тежък депресар. Мерки: ръст: 168см, тегло: 57кг бюст: естествено малък, но спортен; ханш: може и по-добре, ама има и по-зле; Очи: яко късогледи с астигматизъм, но коригираме с лещи. За друго не се сещам, ако има въпроси - питайте !

Супер. Добре че съм аз да ви уреждам.

Сега само остана заинтересованите да си подадат зявките и ролята ми на брокер е приключена :) .

Супер. Добре че съм аз да ви уреждам.

Сега само остана заинтересованите да си подадат зявките и ролята ми на брокер е приключена :) .
Ха, брокер ?! Поради ш'то се срамиш да се наречеш сватовник ? Ако поискаш % обаче - отиваш в друга категория.

...сватовник...
По-леко с тая дума, че ше се разбяга клиентелата.

Процент не ща, ама приемам снимки от щастливите мигове и евентуално събития.

ПС: под 'щастливи мигове' визирам само подходящите за широка аудитория...

От: От: Предприемачеко разпускане!

По-леко с тая дума, че ше се разбяга клиентелата.
Верно бе, щях да забравя да уточня, че съм върла феминистка и не желая сериозно обвързване - як секс и някоя мила дума, нищо повече !
под 'щастливи мигове' визирам само подходящите за широка аудитория...
За съжаление, най-щастливите са неподходящи за широка аудитория.

Леле, кво стана, уредихте се вече? Ама няма лошо, едната взима дарителя, другата - дарението. И двете ще сме щастливи :D Дарителят да сподели там подробности - ръст, очи, зодия, ала-бала, поне да знам какво изпускам :)

Нокето почти позна какъв авантюристичен съботен ден имам, с изключение на боба и на прахосмукачката. Някъде съм си забутала ключовете и първо трябва да ги намеря, та после ще смуча.

А, между другото, се сетих за стандартните договори за дарение. Нали пише в договора "Надарената/надареният приема с благодарност направеното дарение" и т.н. В нашия случай може и дарителят да е надарен :lol:

Леле, кво стана, уредихте се вече? Ама няма лошо, едната взима дарителя, другата - дарението. И двете ще сме щастливи :D Дарителят да сподели там подробности - ръст, очи, зодия, ала-бала, поне да знам какво изпускам :)

Нокето почти позна какъв авантюристичен съботен ден имам, с изключение на боба и на прахосмукачката. Някъде съм си забутала ключовете и първо трябва да ги намеря, та после ще смуча.

А, между другото, се сетих за стандартните договори за дарение. Нали пише в договора "Надарената/надареният приема с благодарност направеното дарение" и т.н. В нашия случай може и дарителят да е надарен :lol:
А ти като се губиш видя кво стана - прецаках те ! Е, не съвсем, щото надареният дарител пак изчезна - сигурно е легнал върху пачката и се търкаля, като магаре на изорана нива ?
Да зема да ти забия въпроса: Ти с ключове ли смучеш ? И какви - гаечни, френски (има логика).. ?

...
...
Пък ти почти успя да ми счупиш еротичната фантазия с тия уточнения.

Но все пак, да запишем:

1. Пере.
2. Не готви.
3. Забърсва прах.
4. Чисти/Смуче - евентуално.

---------

нанди, ти как си по тия горните точки не спомена?

Последно редактирано:

А ти като се губиш видя кво стана - прецаках те ! Е, не съвсем, щото надареният дарител пак изчезна - сигурно е легнал върху пачката и се търкаля, като магаре на изорана нива ?
Да зема да ти забия въпроса: Ти с ключове ли смучеш ? И какви - гаечни, френски (има логика).. ?

Да, изчезна надарителят :D Не, че смуча с ключове, но утре пътувам, а не мога да си намеря ключовете. Страх ме е да не ги засмуча с прахосмукачката.

Ноке, пържих тиквички с кисело мляко. Минава ли за готвене? Ама нали тука само несериозно ще се сближаваме. Няма нужда да изпъкваме с домакински умения.

---------

нанди, ти как си по тия горните точки не спомена?
Амии.. забърсвам и смуча. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Да, изчезна надарителят :D

Лелее, как злорадства само ! Веднъж и аз да се уредя и да ми завидиш... То всъщност Noke ме подведе, че надарителя ще дойде да ме вземе... и аз като се наконтих и чакам ли чакам..

Горе