Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Никви бири повече минаваме на диета само гушкане и бачкане :rolleyes:
Е тва е - една бира да идеш да пиеш и отидоха гащите на женорята.:lol:

Ма, няма лошо - пийвай си. Хората са казали ''без градус няма радост'' :)

Ще се преработиш, ще натрупаш едни кинти с които да се кахъриш в коя нефалирала банка да ги депозираш. Не ти трябва пий си бирата ще си създаваш проблеми. :beer:

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Както казва ром-а от реалитито(един път го гледах пълна олигофрения), който разбира езици навсякъде се оправя. Като се върна от агро симпозиума за ашладисване на млада с лива с голям калем ще го пробвам.

О, Лиле здраствуй и ти ли го разбираш тоз език. Да те взема за преводач ама се опасявам, че като те видят, че си засукана мацка и ще си тръгнат засрамени. :)

ПП: Нанди с този изкрейзил аватар да не те приберат онези с белите престилки? :)

Нали го изяснихме това за засуканите моми, няма опасност да ги засрамя :) Разбирам колкото да си изям боя :)

Нещо ми пускаш противоречиви хинтове и не мога да те класифицирам по възраст - ако евентуално някоя предприемачка чете и изяви желание да перете, да може да се ориентира.

Нали го изяснихме това за засуканите моми, няма опасност да ги засрамя :) Разбирам колкото да си изям боя :)

Нещо ми пускаш противоречиви хинтове и не мога да те класифицирам по възраст - ако евентуално някоя предприемачка чете и изяви желание да перете, да може да се ориентира.

Не се знае не сме видели автентично селфи доказващо незасуканост.

Радвам се, че не влизам в никакви класификации. :)

Вярно е братле, ама нали уж сродна душа да притърсвам, па то всяка женка все в кисията гледа,. Няма да погледне да сравни шпека с на бластера ами у кисията и все очите :(
Ще се преработиш, ще натрупаш едни кинти с които да се кахъриш в коя нефалирала банка да ги депозираш. Не ти трябва пий си бирата ще си създаваш проблеми. :beer:

Не се знае не сме видели автентично селфи доказващо незасуканост.

Радвам се, че не влизам в никакви класификации. :)

Те тия неща лесно се доказват :) Даже и на честна дума. Обратното е по-трудно :)

А, влизаш в класификации, просто по тая линия бягаш малко по тъча.

Вярно е братле, ама нали уж сродна душа да притърсвам, па то всяка женка все в кисията гледа,. Няма да погледне да сравни шпека с на бластера ами у кисията и все очите :(

Е как да го сравни с шпека на бластера, като никой не го е виждал. Направо тоя шпек е, като чудовището от Лохнес - всички ги е страх от него, но само пияниците разказват колко е страшно.:lol:

Те тия неща лесно се доказват :) Даже и на честна дума. Обратното е по-трудно :)

А, влизаш в класификации, просто по тая линия бягаш малко по тъча.

Значи не съм се справил добре с заблудите. Аз обикновено в лоши класификации влизам за това е по-добре да не ме класифицират. Кво се чудиш с Гогата сме от един клас. :D

@Уни и ти си прав, братле ако не караш Порше Каен не те броят за сродна душа пустите жени. Едно време като не са били измислени парите още как са се оправяли жените не знам. :)

Значи не съм се справил добре с заблудите. Аз обикновено в лоши класификации влизам за това е по-добре да не ме класифицират. Кво се чудиш с Гогата сме от един клас. :D

С тоя рег през 2007-ма трудно ще ни излъжеш, ама айде пробвай..:wink:

:-o Излезнала е нова серия на серила по който се зарибих.

С тоя рег през 2007-ма трудно ще ни излъжеш, ама айде пробвай..:wink:

Че аз от първи клас знам от къде се пуска комютъра. Вундеркинд съм. :mrgreen:

:-o Излезнала е нова серия на серила по който се зарибих.

Кой той кажи да го дръпне да позяпаме ако героинята в него не се казва Фатмагюл де.

Че аз от първи клас знам от къде се пуска комютъра. Вундеркинд съм. :mrgreen:

И викаш, още от тогава стана предприемач - има логика, има...:wink:

Супер, събрахме се тук умните хора, сега и вундеркинди има :)

Лека нощ на всички :)

Супер, събрахме се тук умните хора, сега и вундеркинди има :)

Лека нощ на всички :)

Стана ли време да си лягаме вече ? Май да - хайде и от мен тогава...

Ха 1:0 за Коста Рика - гърците си идват..

Те хората сега стават вие ще си лягате. Лека и мека тогава като сте рекли.

Аз само минавам да ви видя, не че нещо ми трябвате :lol::lol: Шегичка

Аз само минавам да ви видя, не че нещо ми трябвате :lol::lol: Шегичка

То и да ти трябваме, нас ни няма :lol::lol:

Къде фърчиш, бе Аничка ? Минавай по-често, липсваш ни.

Горе