Дойде лято викаш и народа се покри :lol: Хвърча и аз като пчела насам и натам
Недей, като пчела, че да не стане: ''от светулка на светулка, та на горския на фаса'':lol:
Да, народа се уплаши от липсата на репутация по-скоро. Брей, тия службогонци...
Душа де миткаш пак, и салатка направих и мача пуснах тебе никаква те няма :-o
Не миткам бе Унка - тука съм, вас ви няма никакви ! Аз хапнах тараторче вече, та ще ти откажа салатката...
Мммммм, супер. Нищо поне ще гледаме заедно, ако не ми писне.
Кой той кажи да го дръпне да позяпаме ако героинята в него не се казва Фатмагюл де.
Ми тоя мач ми е малко безразличен, ама после НЕ съм за Германия - да знаете.:lol:
Искаш ли семки - дай си шепата да сипя.
Аааааааа, таз краста не. :lol:
А, таз краста ми е еднстения начин да пуша по-малко по време на мач или изобщо пред тв-то.
Ти започна ли да гледаш Breaking Bad ? Ще се наказваме май - домашно съм ти дала...
п.с. Леле как гърми при нас, ужас - бързо някой да идва да ме гушне, че верно ме е страх.
Тичамммммммммммммммммм, тъкмо ще видим първата серия, пък може и да ме нашляпаш за наказание :-o
Dominion, готино започна, дано и продължи така. Инак таквис фатми матми брат, ще ме накарат да си метна компа през прозореца :lol:
Този ли аз съм му дръпнал първият епизод ама не съм го гледал още дали става. Щом казваш, че бива ще го пусна довечера да го видим.
Ааа, аз съм гледала всички сезони два пъти, пак ли ? Не, че не бих, ама айде да мине малко време. Обичаш да те пошляпват ли, да вадя каиша ?:-o
Е хухбу де, само ще ми го разказваш.
Пък за каиши само да не ме изненадаш с някой като бластера да изскочи от килера :-o
ЗдрастэииКопрайти распускътили :wink:
Жив ли си, бе неуморни овчарю ? Вече си мислех, че си умрял от умора на някой дансинг.
Разпускаме, та пушек се вдига..Ти как си ?
Примени епирфектно кътовинаги, коискаш тапочерпа с куктейлчи, ти копрайш скоро даси жонглирала сповиче топки:wink:
Кой тастресна чиси сменила аватаря, трява тибая май