Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Хем ни кара да се рекламираме, хем после ни пише ''нескромни'' и отнема точки. Лиле, мисля, че на кофти импресарио попаднахме.

Да, мани другото, ами колкото повече се рекламираме и се "разкриваме", толкова повече ни падат резултатите процентно. Чак се чудя дали да призная за позата.

Да, мани другото, ами колкото повече се рекламираме и се "разкриваме", толкова повече ни падат резултатите процентно. Чак се чудя дали да призная за позата.
Рискувай, пък ако съвпадне с неговата любима може да вдигнеш рейтинг.

На нанди любимата и поза била протягащо куче, а на гагарин коя е любимата поза
Това ми е най-лесно от йогата, а не любима секс-поза. Виж в секса определено съм ''ездачка'' !:wink:

Гагарин - 8.5/12

1. Пере (1)
2. Готви (1)
3. Забърсва прах (1)
4. Чисти/Смуче (1)
5. Гъвкава - не (0)
6. Пуши (0)
7. Пие - не (1)
8. Носи на бой - да (1)
9. Скромна - да (1)
10. Бие - само пляска (0.5)
11. Любима поза - "умряла невестулка" (0.5)
12. Свенлива - що-годе (0.5)

Нанди - 7.5/12

1. Пере (1)
2. Готви, ама само безмесно (0.5)
3. Забърсва прах (1)
4. Смуче. И чисти. (1)
5. Гъвкава - да (1)
6. Пуши (0)
7. Пие - не (1)
8. Носи на бой - не (0)
9. Скромна - не (0)
10. Бие - не (1)
11. Любима поза - "ездачка" (1)
12. Свенлива - хич (0)

Последно редактирано:

Ъпдейтнах горе.
Кат са събере матриал за още, ше постнем прясно :) .

Това ми е най-лесно от йогата, а не любима секс-поза. Виж в секса определено съм ''ездачка'' !:wink:

Уважавам ездачките, а от йогата по сложните умейш ли ги, кото например до си сложиш крака но главата

Май трябваше да кръстя темата предприемаческо ухажване. :D

Аха от камасутра позата пеперуда, нокето да ъпдейтне
ъпдейтнах още одеве ама според описанието дет беше под картинката.
ся вече Гагарин да каже тва кво животно се пада - пеперуда ли, невестулка ли...

Уважавам ездачките, а от йогата по сложните умейш ли ги, кото например до си сложиш крака но главата
Крака на мойта глава - трудно. На твойта - без проблем ! А, сега да видим журито дали ще ми намали оценката, щото съм нескромна или щото съм безсрамна !

На коя :rolleyes:
Крака на мойта глава - трудно. На твойта - без проблем ! А, сега да видим журито дали ще ми намали оценката, щото съм нескромна или щото съм безсрамна !

Май трябваше да кръстя темата предприемаческо ухажване. :D
Това не е ухажване, а пазар за едър рогат добитък !

Браво на Ноке, следи човека и записва, записва и точкува - само се притесних, че Лилето май пошляпва, пък аз съм дребен ще вземе да ми забие некой сервиз и съм до там.

Ее туй според мене заслужава оценка 10 :mrgreen:

На коя :rolleyes:
Тва ме подсети за вица за триглавата ламя, ама е мръсен и ще ми падне още рейтинга...

Браво на Ноке, следи човека и записва, записва и точкува - само се притесних, че Лилето май пошляпва, пък аз съм дребен ще вземе да ми забие некой сервиз и съм до там.

Тя Лилето не уточни как пошляпва и с кои части

По-добре безсрамна, отколкото безстрастна - това може да е само + за теб ( ще лобирам пред Ноке за теб ).

И ся ко викате - за 'безсрамна' цяла точка ли да даваме?
Ми предишното там за краката дет си слагала на главата как да го формулираме? Щот тва остава за архивите и някой след 1-2 години може да се обърка кат чете...

И ся ко викате - за 'безсрамна' цяла точка ли да даваме?
Ми предишното там за краката дет си слагала на главата как да го формулираме? Щот тва остава за архивите и някой след 1-2 години може да се обърка кат чете...

Това за краката на главата си е ценен матерял за архива и заслужава повече от 1 точка направо 2

Горе