Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

По комбинизон ли останА само ? Уауууу:wink: Напразно беше - бластера лъже, като политик.

Ней верно аз си испълнявам обищанийта, секи ден щпек, често и чисто пране, а за найпослушните куктейл с чадърчи,,, мамка му яз съм бил пулитик, пък са цаня за овчар пред кумшийките даго ева

Храносмилате ли, а?

Кое ? Кафетата или цигарките ?:lol:

Как си Лиле, закопча ли жиуетчето или още гориш по форумния политик - мошеник ?:wink:

Кое ? Кафетата или цигарките ?:lol:

Как си Лиле, закопча ли жиуетчето или още гориш по форумния политик - мошеник ?:wink:

Дубре съм, храносмилам аз солидно, не само кафета и цигарки :) Не смея да сложа жилетчето, че ще колабирам от жега сигурно, пък и се надявам бластер да се смили кат разбере колко съм се поразголила и да прати най-сетне селфи :)

Ти как си?

Дубре съм, храносмилам аз солидно, не само кафета и цигарки :) Не смея да сложа жилетчето, че ще колабирам от жега сигурно, пък и се надявам бластер да се смили кат разбере колко съм се поразголила и да прати най-сетне селфи :)

Ти как си?
Няма да го трогнеш тоя мошеник - най-много да поиска твое, но не и да прати свое селфи...:(

Аз съм добре, подкарах и утрешната работа, че мисля да почивам малко. Ти ? Освен поразголена и храносмилаща, как си днес ?

Няма да го трогнеш тоя мошеник - най-много да поиска твое, но не и да прати свое селфи...:(

Аз съм добре, подкарах и утрешната работа, че мисля да почивам малко. Ти ? Освен поразголена и храносмилаща, как си днес ?

Ех, ще измислим ние някоя стратегия и ще го видим около стр.1000, такова предчувствие имам :D

Добре съм днес цялостно, може довечера малко на клуб да ида :)

Ех, ще измислим ние някоя стратегия и ще го видим около стр.1000, такова предчувствие имам :D

Добре съм днес цялостно, може довечера малко на клуб да ида :)

Оуууу, ако е клуб Курал искам и аз ! Пие ми се Дайкиризи с чурешки.:D
Викаш, все е дошло селфито на бластера, а ? А как го предвиждаш - с нова фризура или не?

Оуууу, ако е клуб Курал искам и аз ! Пие ми се Дайкиризи с чурешки.:D
Викаш, все е дошло селфито на бластера, а ? А как го предвиждаш - с нова фризура или не?

Ней клуб Курал - в Айриш харп ще одя сигурно. Предлагам да е болд енд биютифъл - т.е. плешив и красив, на селфито :)

А, не вярвам да е ''болд'' на селфито, щото каза, че ще е къдрав... Представяш ли си го, като Миодраг Иванов да се изтипоса - направо язък за 22 -та санта:lol:

А, не вярвам да е ''болд'' на селфито, щото каза, че ще е къдрав... Представяш ли си го, като Миодраг Иванов да се изтипоса - направо язък за 22 -та санта:lol:

Е, болд имах предвид за малкия бластер все пак :lol:

Е, болд имах предвид за малкия бластер все пак :lol:

Ух, аз пък нали съм си непорочна, тая част все я забравям..:rolleyes:

И как може да му викаш ''малкия'', като е достатъчно голям да гласува и купува цигари - ще се обиди, като се прибере и види какво си казала.

Ух, аз пък нали съм си непорочна, тая част все я забравям..:rolleyes:

И как може да му викаш ''малкия'', като е достатъчно голям да гласува и купува цигари - ще се обиди, като се прибере и види какво си казала.

Е, относително малък - в сравнение с големия бластер - нали бил 2 метра :)

Е, относително малък - в сравнение с големия бластер - нали бил 2 метра :)

Нали съм си буквояд, та да уточня, че трябва да го наричаме ''по-малкия'', а не ''малкия'' бластер, че така се губи ценното въздействие на инфото.:wink:

Ти би ли гласувала за него, като го видяхме какъв е лъжец и не си изпълнява обещанията ? Айде и ние да го обърнем на политика, само че с еротична насоченост..

Тая тема ако мислите да я поддържате само с бластери - пожелавам ви успех :) Повечето форумни членове имат такива и едва ли са им много интересни. Целесъобразно е да се наблегне на женските прелести.

Тая тема ако мислите да я поддържате само с бластери - пожелавам ви успех :) Повечето форумни членове имат такива и едва ли са им много интересни. Целесъобразно е да се наблегне на женските прелести.

Значи предлагам да покажеш 2 броя качествени арийски прелести, че да живне темата :)

Значи предлагам да покажеш 2 броя качествени арийски прелести, че да живне темата :)

Аз допълвам и германска строгост и дисциплина, която действа по-възбуждащо на мъжете от нашите скромни селфита.

Това е лесно.

boobs-and-beers.jpg

Аз допълвам и германска строгост и дисциплина, която действа по-възбуждащо на мъжете от нашите скромни селфита.
Дисциплината не на всички действа възбуждащо :) Но може по-късно да тестваме.

А, добре, прелестите ги видяхме вече, браво! След като анализирах внимателно темата, забелязах, че има доста юзъри като Уни и Ноке, които няма да се противят много, ако бъдат дисциплинирани лекичко.

Това е лесно.

boobs-and-beers.jpg

Дисциплината не на всички действа възбуждащо :) Но може по-късно да тестваме.

Оооо, добре се справяш - чак виждам заплаха в твое лице. Лиле, сега съвсем ще изгубят интерес към нас, като видят комбинацията от пищен бюст и огромна халба бира.:(

Дано поне дисциплината им подейства стресиращо, че съвсем я закъсахме.

Горе