Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Само две копчета ? Ха, аз си скъсах пинюара направо:-o Бластер, не ни мъчи - дай селфи-ту.

Е, за бластер само две, щото не е показал достатъчно сериозно отношение :)

Е, за бластер само две, щото не е показал достатъчно сериозно отношение :)

Е, той само несериозно отношение показва до сега, ама дойде хвърли някоя реклама на шпека и ние се разпищолваме веднага - имаме нужда от вибро подаръци..и то сериозна.:rolleyes:

Почишете ми егото оши малко да ми дойди кураж, къдей селфито без пинюар и без жилетка

Почишете ми егото оши малко да ми дойди кураж, къдей селфито без пинюар и без жилетка

Ma ние ще те протъркаме от чесане вече, ти още искаш .. Ще дадем, ама ти само лъжеш и не даваш твое.

Последно редактирано:

Бластер, смело мога да предположа, че ти си един от най-надарените предприемачи в темата. Вероятно само Пурко ще те бие.

Това достатъчно почесване ли е?

От: От: Предприемачеко разпускане!

Бластер, смело мога да предположа, че ти си един от най-надарените предприемачи в темата. Вероятно само Пурко ще те бие.

Това достатъчно почесване ли е?

Ейй, сега се сетих, че бластера и Пури никога не са се засичали. Това ще е интересен двубой на двама титани в съблазняването на жени.

Хубу обищавам чеши си напрая утре фашън прическа иши ва зарадвам с нова глава на аватаря

Хубу обищавам чеши си напрая утре фашън прическа иши ва зарадвам с нова глава на аватаря

Ааааааааа, финтираш - не е честно така. Ние за селфи мрънкаме, не за нов аватар. На мен лично тоя си ми харесва, вече не мога да си представя, че не си Дани Трехо.

Ейй, сега се сетих, че бластера и Пури никога не са се засичали. Това ще е интересен двубой на двама титани в съблазняването на жени.

А не тоз е голям селянин, то и аз съм от къра, ма съм учил за тясен сп ицялис в Софето, мани го тоя змислен талянец

А не тоз е голям селянин, то и аз съм от къра, ма съм учил за тясен сп ицялис в Софето, мани го тоя змислен талянец

Mа той в чистотата работи, затва. Но пък е много мил и галантен - постила ми марулки да си полегна:rolleyes:

Ах, да, много интересно, но наистина никога не са се засичали :) Колко ли е надарен Пури :-o

Ах, да, много интересно, но наистина никога не са се засичали :) Колко ли е надарен Пури :-o

Викаш ще има междузвездни войни с лазерни мечове ако се засекат, а ?

Въпреки че то е по-важно как си служиш с даденостите, а не само да лежиш на едни 22 санта.:wink:

Викаш ще има междузвездни войни с лазерни мечове ако се засекат, а ?

Въпреки че то е по-важно как си служиш с даденостите, а не само да лежиш на едни 22 санта.:wink:

Ей туй женките сти опасни и ши ма въвлечете пак в конфликт, ми ко ви харесва амбипурко си го четкайте, ма не ми га спаменявайте,,, аз шива черпа с куктейл па вий само ближите и не пийте дукога шива чакам да вкарате настриенийе а

Ей туй женките сти опасни и ши ма въвлечете пак в конфликт, ми ко ви харесва амбипурко си го четкайте, ма не ми га спаменявайте,,, аз шива черпа с куктейл па вий само ближите и не пийте дукога шива чакам да вкарате настриенийе а

Вкарали сме го настроението. Ти си на ред.:wink:

Има ли настуенийе дане3та дсухни пак мъжкия ветер,,, стискай кълкити :wink:

Абе Лилиту даде ли убяснение щоя нямаши, и дали сий имала земане даване с някой незаколен заек

Има ли настуенийе дане3та дсухни пак мъжкия ветер,,, стискай кълкити :wink:

Последно ? Ще вкарваме ли наструениету или да ги стискам ? Малко противоречиви команди ми подаваш..

Абе Лилиту даде ли убяснение щоя нямаши, и дали сий имала земане даване с някой незаколен заек

Не казва - май не е било заек, щото те по-бързо приключват, а нея я нямаш три дни.:wink:

Последно ? Ще вкарваме ли наструениету или да ги стискам ? Малко противоречиви команди ми подаваш..

Ми ти щот ги стискаш и затуй питах дали има ностроение,,, шиса пичем ли ил ши са варим в теджира пудналягани, дай ено селфи с бански кустум

Горе