Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Оооо, добре се справяш - чак виждам заплаха в твое лице. Лиле, сега съвсем ще изгубят интерес към нас, като видят комбинацията от пищен бюст и огромна халба бира.:(

Дано поне дисциплината им подейства стресиращо, че съвсем я закъсахме.

Дам, чак на мен ми се догади от прекалено розовия аутфит на девойката и почувствах вътрешен импулс да й хвана ципчето, че да не го гледам поне.

Оооо, добре се справяш - чак виждам заплаха в твое лице. Лиле, сега съвсем ще изгубят интерес към нас, като видят комбинацията от пищен бюст и огромна халба бира.:(
Ти на това пищен ли му казваш? Според искането, трябваше да са просто два броя :)

Дам, чак на мен ми се догади от прекалено розовия аутфит на девойката и почувствах вътрешен импулс да й хвана ципчето, че да не го гледам поне.

Да, тая картинка се получи, като вица:
Двама затрупани от лавина се измъкват полека и гледат към тях да се задава санбернарско куче с буренце ром на врата.
Единият щастлив възкликва:
-Гледай, най-добрия приятел на човека !
А другия още по-възторжено допълва:
Да бе, и куче го носи !:(

Ти на това пищен ли му казваш? Според искането, трябваше да са просто два броя :)

Е, по моите критерии си е повече от пищен даже. Добре, че не поискахме ''пищен'', щото тогава халбата щеше да изглежда, като мускалче с розово масло.

Е, по моите критерии си е повече от пищен даже. Добре, че не поискахме ''пищен'', щото тогава халбата щеше да изглежда, като мускалче с розово масло.

И на мен ми се видя доволно пищен, ама кво ли разбираме ние :)

Оф, налага да приключвам със спама засега :) До следващия път :)

И на мен ми се видя доволно пищен, ама кво ли разбираме ние :)

Оф, налага да приключвам със спама засега :) До следващия път :)

И аз ви оставям - и днес ще го играя ''най-добрата леля''. :wink:

До после..

Я да видим, сега коя ще направи най убава салатка? :twisted:

Аз съм казал, ей това е мойта жена..... Само де ми бягаш по фланга да кръшкаш тука с бластери, казанови и т.н. :beer:
Стана ли време ? То едва ли някой друг ще направи, та хубава-нехубава ето:

http://www.bis.bg/fsh/e/0/f/a/4/50927/albums/c/3/1/19120/5/1/e/1172819.jpg?v=0

Аз съм казал, ей това е мойта жена..... Само де ми бягаш по фланга да кръшкаш тука с бластери, казанови и т.н. :beer:

Няма пълно щастие Унка - кръшка, ма салатката и ракийката на масата, нали.:D

Ти, ако си си до мен няма и да искаш да кръшнеш :rolleyes: Сутрин със кафенце и розички те будя (за другото няма да казвам). :D
Няма пълно щастие Унка - кръшка, ма салатката и ракийката на масата, нали.:D

Ти, ако си си до мен няма и да искаш да кръшнеш :rolleyes: Сутрин със кафенце и розички те будя (за другото няма да казвам). :D

Малиии, как ме офертира - розичката най-ме впечатли, Унка. Добре, че не съм до тебе, та да мога да си кръшкам.:wink:

:D
[video=youtube;VGR8kR9nLio]https://www.youtube.com/watch?v=VGR8kR9nLio[/video]
Малиии, как ме офертира - розичката най-ме впечатли, Унка. Добре, че не съм до тебе, та да мога да си кръшкам.:wink:

Аааа, ако ми пускаш роден фолклор (или какъвто и да е) ще кръшкам още повече.:lol:

Само с кафенце и ''за друго да не казвам'' не става - трябва и жица.

И жици, има валяло, обаче като си ми далеко и сърцето плаче и само фолклор :(
Аааа, ако ми пускаш роден фолклор (или какъвто и да е) ще кръшкам още повече.:lol:

Само с кафенце и ''за друго да не казвам'' не става - трябва и жица.

И жици, има валяло, обаче като си ми далеко и сърцето плаче и само фолклор :(

То и мойто се разрева с тия депрсарски маанета, дето ми ги пускаш.:lol:

Как е времето при вас, душка ? При нас днес беше гадно.. ту вали-ту греее, едно никакво такова.

Ей, тъкмо сега се чудех няма грам облак няма нищо, изведнъж една грамотевица, натрупаха се после и сега изчезнаха.
Ами душко само да живна малко и само весели ще пускам, сори, ако предавам депресията си и на теб, не съм искал. :(
То и мойто се разрева с тия депрсарски маанета, дето ми ги пускаш.:lol:

Как е времето при вас, душка ? При нас днес беше гадно.. ту вали-ту греее, едно никакво такова.

Ей, тъкмо сега се чудех няма грам облак няма нищо, изведнъж една грамотевица, натрупаха се после и сега изчезнаха.
Ами душко само да живна малко и само весели ще пускам, сори, ако предавам депресията си и на теб, не съм искал. :(

Споко, не ми я предаваш, ама не е зле вече да я спреш тая депресия и да луднеш малко.:|

Само една гръмотевица ли си имахте ? Ние нито една, ама валя доста.. Дано утре е хубавко.

Мислех, че темата е за предприемачески разврат, а вие на романтика ще го обърнете още малко - розички, песнички, ...
:rolleyes:

Мислех, че темата е за предприемачески разврат, а вие на романтика ще го обърнете още малко - розички, песнички, ...
:rolleyes:

Тя целта е една и съща, само средствата са малко по-изискани.:wink:

Горе