Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Оу, страхотна нощ беше. Препоръчвам на всички любителки на авантюрите секс върху постеля от марули в боклукчийски камион.:wink:

Е, не трябваше толкова директно - секс, малко по-загадъчно и дълго трябваше да разкажеш историята :)

Е, не трябваше толкова директно - секс, малко по-загадъчно и дълго трябваше да разкажеш историята :)

Ми Гестапото каза, че темата е за разврат и аз реших да действам, според предписанията.:wink: По-загадъчно: Беше на тъмно. По-дълго: цяла нощ лашкане в камиона. Марулите омекотяваха триенето до някъде, но някои части не бяха пощадени, ако ме разбираш.:wink:

Ми Гестапото каза, че темата е за разврат и аз реших да действам, според предписанията.:wink: По-загадъчно: Беше на тъмно. По-дълго: цяла нощ лашкане в камиона. Марулите омекотяваха триенето до някъде, но някои части не бяха пощадени, ако ме разбираш.:wink:

Ау, прозвуча като вълнуваща и незабравима нощ :)

Ау, прозвуча като вълнуваща и незабравима нощ :)

Такава беше - няма да я забравя никога.:rolleyes: Като видя камиона да идва за боклука и сърцето ми прескача два-три такта.

Ах, колко романтично прозвуча :)

Е, аз мога и романтична да бъда, но избягвам от практични подбуди.:wink:

И Кобилкина така - казва, че жената трябва да е като прахосмукачка за пари :)

А, за пари ? От катъркина очаквах на други съществителни да наблегне.:wink:

А, за пари ? От катъркина очаквах на други съществителни да наблегне.:wink:

Да, всъщност за другото многократно намеква, така че явно в много отношения трябва да е като прахосмукачка жената :))) Но нали говорехме за практичност :)

Да, всъщност за другото многократно намеква, така че явно в много отношения трябва да е като прахосмукачка жената :))) Но нали говорехме за практичност :)

Е, то кое е по-практично от една прахосмукачка ? Значи жената трябва непрекъснато да създава вакуум ефекти, независимо какво се е изпречило на пътя ? Хм, интересна теория - ще си помисля за смяна на житейската концепция.

Хай, ескусми, изитрудат хея иса партий [video=youtube;N9djIgkO3v8]http://www.youtube.com/watch?v=N9djIgkO3v8&feature=kp[/video] :wink:

Хай, ескусми, изитрудат хея иса партий :wink:

Оооо, лъжецо ! Как сте днес ? Нещу я куктейлче, я селфи да почерпите.:rolleyes:

Куктейлчи винаги ипо сяко време моа да почиерпа, ама селфито са отлага шото ма убаскаха нопулвина,, ного са изтощи фризйоркъта, вика съм бил сного твърт косам и не можела повичи

Куктейлчи винаги ипо сяко време моа да почиерпа, ама селфито са отлага шото ма убаскаха нопулвина,, ного са изтощи фризйоркъта, вика съм бил сного твърт косам и не можела повичи

Да не си така в момента?

half-beard-weird-ugly-strange-shaving-shaved-shave-people-men-guys-pictures-photos-pics-images-4.jpg

Аз имам тапия за фризьорка, а тати има резачка за дърва - ела, ще те довърша.... в хубавия смисъл, разбира се. :rolleyes: Доволен ше останеш, а и селфи ща пуснеш най-подир..
Какво ще съдържа къктейлчето тая вечер и освен чадърче може ли нещу другу да стърчи от негу?

Аз мога да те мина с моето оборудване. Един косъм няма да ти остане. Дори няма нужда от селфи. Но най-добре да дойдеш у нас, защото се ползва специален стол, има връзвания предварително и т.н.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Аз мога да те мина с моето оборудване. Един косъм няма да ти остане. Дори няма нужда от селфи. Но най-добре да дойдеш у нас, защото се ползва специален стол, има връзвания предварително и т.н.

Пу си бях първа с поканата за домашно посещение - не се пререждай ако обичаш. А и на дърворезачка няма да откаже - убедена съм.

Ехе, тука двете го налегнахте Бластер да го стрижете и измъчвате, аз не мога да се вредя. Ама няма значение, де, щото той и без това откак разбра колко кила съм, ме игнорила.

Аз имам тапия за фризьорка, а тати има резачка за дърва - ела, ще те довърша.... в хубавия смисъл, разбира се. :rolleyes: Доволен ше останеш, а и селфи ща пуснеш най-подир..
Какво ще съдържа къктейлчето тая вечер и освен чадърче може ли нещу другу да стърчи от негу?

Ахти палавнице, кът неси на луна диета ного тиса хапва май3, куктейлчито шие соссабя и набучена маракуя

ПС снимката на Лилиту нешо не ми излиза

Горе