Нанди, що не се срещнете с Унито па да се вземете, в темата се забелязва перфектно виртуално съжителство :-o
Нема пантоХки, гол и бос ходя
Нанди, що не се срещнете с Унито па да се вземете, в темата се забелязва перфектно виртуално съжителство :-o
Нема пантоХки, гол и бос ходя
Още, ти да видиш :twisted:
То вече е жега - направо жапанки да подарим на Гоги мисля аз
Може, ама ако са вибриращи много бързо ще върти педалите може да му вземат книжката за колелото... или поне точки:-o
Колебая се между тия:Виж файлът 10331 и тия:http://svejo.net/attachments/storie...dzhapanki-s-treva-art-and-blog.jpg?1342888864
На мен повече ми допадат първите - по-ергономични изглеждат и са по-подходящи за велосипедисти като Гоги
Абе признай си, че си рибарче и за това ти харесват повече. На мен обаче ми лъха на скумрия от тия джапки - представяш ли си да ти дойде на гости и да ти вкара тая смрад по мокета.:-o
Идеално, и без тва не съм гостоприемна и се чудех как да разгонвам тактично кандидатите да ми идват на гости Ама иначе подсъзнателно и заради рибарските ми наклонности сигурно съм ги харесала
Хахах, представям си идва Гого, звъни на вратата с тия джапки и ти му казваш: ''аааа не, миришат ти краката на риба - отивай си.'':lol:
Сериозно ли имаш нерви да клечиш с часове до някоя локва и да чакаш да клъвне ? Завиждам ти на здравите нерви ако е така.
А, като малка бях кошмарът на вуйчо ми. Докато бях с него за риба, нищо не успяваше да улови човекът, щото не млъквах
Хахах, представям си идва Гого, звъни на вратата с тия джапки и ти му казваш: ''аааа не, миришат ти краката на риба - отивай си.'':lol:
Сериозно ли имаш нерви да клечиш с часове до някоя локва и да чакаш да клъвне ? Завиждам ти на здравите нерви ако е така.
Интересно ми е как си представяш човек, който не си виждала :-o
Вече не съм с кулло, качих се на нещо по-гоуемо
Интересно ми е как си представяш човек, който не си виждала :-o
Вече не съм с кулло, качих се на нещо по-гоуемо
И плашеше рибата ли ? Тя па тая риба страшен слух е имала, щом и под водата те е чувала и се е плашила. Или ти говореше много силно и плашещо ?:-o