Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Лиле, що не се обади да те повозя :lol:

От: От: Предприемачеко разпускане!

Нанди, що не се срещнете с Унито па да се вземете, в темата се забелязва перфектно виртуално съжителство :-o

О, Гоги, как си? Получи ли пантофите? От седмици се притеснявам да не настинеш без топли патъци.

Не ти знам координатите, иначе вярно, можеше да ти се обадя да ме повозиш - знам, че имаш колело, пък аз обичам да се возя на колело :)

Нема пантоХки, гол и бос ходя :(

Е, не може така - то рожденият ти ден мина, ама ако имаш някакъв друг повод, веднага ти купувам едни пантофи от левчето.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Нанди, що не се срещнете с Унито па да се вземете, в темата се забелязва перфектно виртуално съжителство :-o

Дам, слушка ме момчето - не мога да се оплача. Живуркаме си, като стара двойка интелектуалци. :)

Иииииии, ама още ли не си ги получил, бе Гога ? Аааа, в понеделник отивам да вдигна скандал в пощата.:twisted: Как ще ходи бос Гого, бе ?

Още, ти да видиш :twisted:

Тцтцтцт, много ме е яд. И ръкавички и шалче ти бях оплела... ще искам компенсация от пощите - пантохките с виброелементи.:wink:

То вече е жега - направо жапанки да подарим на Гоги мисля аз :)

Може, ама ако са вибриращи много бързо ще върти педалите може да му вземат книжката за колелото... или поне точки:-o

Колебая се между тия:1310324828_thongs-8.jpg и тия:http://svejo.net/attachments/storie...dzhapanki-s-treva-art-and-blog.jpg?1342888864

Може, ама ако са вибриращи много бързо ще върти педалите може да му вземат книжката за колелото... или поне точки:-o

Колебая се между тия:Виж файлът 10331 и тия:http://svejo.net/attachments/storie...dzhapanki-s-treva-art-and-blog.jpg?1342888864

На мен повече ми допадат първите - по-ергономични изглеждат и са по-подходящи за велосипедисти като Гоги :)

На мен повече ми допадат първите - по-ергономични изглеждат и са по-подходящи за велосипедисти като Гоги :)

Абе признай си, че си рибарче и за това ти харесват повече. На мен обаче ми лъха на скумрия от тия джапки - представяш ли си да ти дойде на гости и да ти вкара тая смрад по мокета.:-o

Абе признай си, че си рибарче и за това ти харесват повече. На мен обаче ми лъха на скумрия от тия джапки - представяш ли си да ти дойде на гости и да ти вкара тая смрад по мокета.:-o

Идеално, и без тва не съм гостоприемна и се чудех как да разгонвам тактично кандидатите да ми идват на гости :) Ама иначе подсъзнателно и заради рибарските ми наклонности сигурно съм ги харесала :)

Идеално, и без тва не съм гостоприемна и се чудех как да разгонвам тактично кандидатите да ми идват на гости :) Ама иначе подсъзнателно и заради рибарските ми наклонности сигурно съм ги харесала :)

Хахах, представям си идва Гого, звъни на вратата с тия джапки и ти му казваш: ''аааа не, миришат ти краката на риба - отивай си.'':lol:

Сериозно ли имаш нерви да клечиш с часове до някоя локва и да чакаш да клъвне ? Завиждам ти на здравите нерви ако е така.

Хахах, представям си идва Гого, звъни на вратата с тия джапки и ти му казваш: ''аааа не, миришат ти краката на риба - отивай си.'':lol:

Сериозно ли имаш нерви да клечиш с часове до някоя локва и да чакаш да клъвне ? Завиждам ти на здравите нерви ако е така.

А, като малка бях кошмарът на вуйчо ми. Докато бях с него за риба, нищо не успяваше да улови човекът, щото не млъквах :)

А, като малка бях кошмарът на вуйчо ми. Докато бях с него за риба, нищо не успяваше да улови човекът, щото не млъквах :)

И плашеше рибата ли ? Тя па тая риба страшен слух е имала, щом и под водата те е чувала и се е плашила. Или ти говореше много силно и плашещо ?:-o

Интересно ми е как си представяш човек, който не си виждала :-o
Вече не съм с кулло, качих се на нещо по-гоуемо

Супер, само не ми казвай, че си се качил на БМВ :)

Изобщо не знаеш какво въображение имам, Гога - доукрасила съм ти селфито и когато ми е тъпо си те представям и се развеселявам.:lol: А с джапанките ако знаеш колко яко си те представям..

За трактора ли говориш ?:wink: Така и не даде селфи с шапката от вестник.

И плашеше рибата ли ? Тя па тая риба страшен слух е имала, щом и под водата те е чувала и се е плашила. Или ти говореше много силно и плашещо ?:-o

Ами, плаши се принципно от шума, пък аз и кръгчета с камъчета във водата правех... Въобще, много ентусиазирана рибарка бях :)

Горе