Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Е това е много обширно и невъзможно за сравнение....
Харесвам и ламбо и G class ...
За фаворити е нужно клас!?

Защо клас, а не просто "марка"?

Днес гледах и един от старите Мерцедеси с грозни фарове и просто се чудя, кой го е измислил? Щях да го/ги накарам да изкупи/ят всички модели/от класът/ и да ги дари в Африка. Без значение двигател и други мега-супер-дупер възможности.

Автомобилите не са просто визия, имат и характер...
Това е мое мнение, естествено!
И какво значи просто марка, всяка марка си има плюсове и недостатъци, според това което търсиш!

Нандинце, пак си се изнизала да ходиш на плаж нали, без даже и да ми кажеш :evil: , лягам да плачкам , не може така :cry:

Нандинце, пак си се изнизала да ходиш на плаж нали, без даже и да ми кажеш :evil: , лягам да плачкам , не може така :cry:

Тука съм, стига рива ! Днес няма плаж, щото съм изгоряла, обаче ти изневерявам в момента.:p

Уни обаче е като някаква кръстоска между Отело и жена в ПМС, такава ревнива чувствителност показва.

Уни обаче е като някаква кръстоска между Отело и жена в ПМС, такава ревнива чувствителност показва.

Уни е ранима душа и затова трябва да му се наранява и тялото с пердах - за баланс.:lol:

Как си Лиле ?

Како правиш :-o Как ни та е срам..... :-o
Тука съм, стига рива ! Днес няма плаж, щото съм изгоряла, обаче ти изневерявам в момента.:p

Уни е ранима душа и затова трябва да му се наранява и тялото с пердах - за баланс.:lol:

Как си Лиле ?

Ше земе да му хареса да го бият, мани тая работа, и ще му избие балансът.

Бивам :) Ти как си?

Гледам, че Касиопея е сменила приоритетите - затова да кажа, ако не е разбрала - гангстер има Ауди.

Ше земе да му хареса да го бият, мани тая работа, и ще му избие балансът.

Бивам :) Ти как си?

Гледам, че Касиопея е сменила приоритетите - затова да кажа, ако не е разбрала - гангстер има Ауди.

Бивам и аз.

Унка, много ме е срам, но пък ми е хубаво...:rolleyes:

Тъй ли стана сега вече, добре. Тя кръшка ти я защищаваш е туй е женска солидарност :-o :lol:

Почивам си :)
Лилето ходи по плажове, аз само пред блока 8)

Убаво язе, жа одя тогас до как дора :D

[video=youtube;Zw7GzuqZ3oM]https://www.youtube.com/watch?v=Zw7GzuqZ3oM[/video]

Бивам и аз.

Унка, много ме е срам, но пък ми е хубаво...:rolleyes:

Почивам си :)
Лилето ходи по плажове, аз само пред блока 8)

Ней вярно, по никакви плажове не съм ходила още - и аз само пред къщата излизам, врътвам едно-две кръгчета до боклукчийските кофи, че да зарадвам обожателите си клошари и си се прибирам :( Ама днес мислех, че ще минеш да ме вземеш с комбайна, пък ти :(

Тъй ли стана сега вече, добре. Тя кръшка ти я защищаваш е туй е женска солидарност :-o :lol:

Не я защитавам - ако ти е обещавала някакви близки срещи от третия вид, че да те е подлъгала, разбираемо - тогава щях да ти вляза в положението. Ама така малко трудно :)

Ха, сега вие и договора ли искате да ви показваме :p
Не я защитавам - ако ти е обещавала някакви близки срещи от третия вид, че да те е подлъгала, разбираемо - тогава щях да ти вляза в положението. Ама така малко трудно :)

А нещо селфита по бански няма ли - да оплакнем и ние очите :)

За теб ще има, обаче се бъгна пикс бг и не знам как иначе да ги кача, ако знаеш по-добър начин казвай.:)

Горе