Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Ми, как ама само ти ми оцени селфито :(

Ми другите още ги няма - ще го оценят, веднага щом го видят, сигурация.:lol:
Аз приключих за днес, ама май ще подкарам и утрешните. Ти накоди ли се, душко ?

Оооо, аз направо нищо не ми е за пипане душа, с вълнена блуза при 30 градуса навън. :(

Боже, това да се чудя къв грип ме е хванал, някой за глупости ще да е като гледам и какви ги пиша. :lol:
Ми другите още ги няма - ще го оценят, веднага щом го видят, сигурация.:lol:
Аз приключих за днес, ама май ще подкарам и утрешните. Ти накоди ли се, душко ?

От: От: Предприемачеко разпускане!

Оооо, аз направо нищо не ми е за пипане душа, с вълнена блуза при 30 градуса навън. :(

Боже, това да се чудя къв грип ме е хванал, някой за глупости ще да е като гледам и какви ги пиша. :lol:

Или е свински или е птичи - ходи ли на ветеринар ?:lol: Шегувам се, лоша работа душко, ама ни плашат от една седмица с идващия летен грип и ти явно си от най-лабавите, дето първи ги хваща. Наливай яко течности, чайчета и фервекси и ще мине, но не е зле да излизаш на слънце, щото вечер на бира не е достатъчно за имунната система.:wink:

Не разбирам две неща. Защо отговаряш? Мисля, че ти започна с някакво недоволство. Аз си пишех какви коли предпочитам и защо. Доколкото се разбира от заглавието, темата е за разпускане. Ако това е твоят начин, малко трудно ще ти се получи.

Относно забележките ти към правописа ми, не си прави труда и не си губи времето, защото в сравнение с 90% от пишещите тук аз съм много лош пример за неграмотност.
Останалите ти опити да ме засегнеш няма как да ти се получат, защото си една Никоя.
Ако така си свикнала да ти говори майка ти, разбирам, но на мен ми е все тая какво ми пишеш, защото си имам достатъчно впечатлени от външния ми вид.
Които не ме харесват, да се радват, че не живеят с мен, не ядат и не спят с мен, не съм им роднина или просто близка, пред която да са лицемерни.
Опасявам се пак да не ти светне червената лампа на мозъка, за това приключвам "диалога" си с теб. Имаш честта да си в игнор-листа ми. Можеш и ти да го направиш. Не боли и няма да се излагаш повече, надявам се.

Тъка е миличка нидей се ядосвай на тъкива който саму правят зъбилешки за пръвупис. По дубре я дукладвай. Знам че убичаш да дукладваш.

Тъка е миличка нидей се ядосвай на тъкива който саму правят зъбилешки за пръвупис. По дубре я дукладвай. Знам че убичаш да дукладваш.

Оооо, Пури ! Много добре изглеждаш на тая снимка. Тва на сметището на Богоров ли е ?

Оооо, Пури ! Много добре изглеждаш на тая снимка. Тва на сметището на Богоров ли е ?

О миличка Нандибанди. Мерси мноу сам футогеничен сички ми го казвът! Не сам ти писъл след нашия секс икспририънс в марулите заштото устанах с фпичътление чи вечи хъресвъш жини и леку са разтройх. Нали последно с мени беши. Как си белисима?

Пасти да яде пред мойто селфи :lol:

Добър вечер :) Съдейки по снимката, тоя Казанова може да го вземем. Но може да се наложи да хвърляме чоп коя ще е първа, защото едва ли е толкова способен, че да огрее и трите ни...

О миличка Нандибанди. Мерси мноу сам футогеничен сички ми го казвът! Не сам ти писъл след нашия секс икспририънс в марулите заштото устанах с фпичътление чи вечи хъресвъш жини и леку са разтройх. Нали последно с мени беши. Как си белисима?

Добре съм, каро мио - молто бене, както се казва у вас. Не съм минала на жени, но ме поканиха на пиджама-парти и понеже не съм ходила никога, реших да пробвам. Последно и завинаги съм съм с тебе, аморе мио - кога ще се видим пак ?:rolleyes:

Пасти да яде пред мойто селфи :lol:

Твойто селфи беше най-прескрипнатото селфи - всички други пасти да ядат.:lol: Как си, душка - ша та бъде ли ?

Добър вечер :) Съдейки по снимката, тоя Казанова може да го вземем. Но може да се наложи да хвърляме чоп коя ще е първа, защото едва ли е толкова способен, че да огрее и трите ни...

Иииииииииии, не съм много съгласна да си делкаме моя любим - ти последно на кой бряг си, та ми влизаш в коридора ?

Мърдам още уж, обаче отата си ги държа да не шават, че ще разваля логото :-o :lol:
Твойто селфи беше най-прескрипнатото селфи - всички други пасти да ядат.:lol: Как си, душка - ша та бъде ли ?

Добре съм, каро мио - молто бене, както се казва у вас. Не съм минала на жени, но ме поканиха на пиджама-парти и понеже не съм ходила никога, реших да пробвам. Последно и завинаги съм съм с тебе, аморе мио - кога ще се видим пак ?:rolleyes:

Ах миличка аморе. Искъм виднагъ да се видим. Ако може още тази вечер. Саму кажи да. Тази Гестапо обаче ми прати селфи преди малко затова са разкунцентрирах и разцентровах леку. Ши са радвам ако може и тя да дойде с нас. Пустелил съм ви прясни марули в камьона!!

Иииииииииии, не съм много съгласна да си делкаме моя любим - ти последно на кой бряг си, та ми влизаш в коридора ?
Е, правя изключение за изключителни екземпляри. И за изключителни преживявания на всичко съм готова. А ако с теб се озовем в един коридор, едва ли ще ти простя - в добрия смисъл.

Ах миличка аморе. Искъм виднагъ да се видим. Ако може още тази вечер. Саму кажи да. Тази Гестапо обаче ми прати селфи преди малко затова са разкунцентрирах и разцентровах леку. Ши са радвам ако може и тя да дойде с нас. Пустелил съм ви прясни марули в камьона!!

Оф, ми не знам... Тая немска войничка е агресивна и се притеснявам, че заради нея няма да получа нужното фнимание от теб. А и май е доста ненаситна, та се притеснявам и за теб малко. Хубаво ли и беше селфито ? По-хубаво от мойто по рокличка ?:-o

Оф, ми не знам... Тая немска войничка е агресивна и се притеснявам, че заради нея няма да получа нужното фнимание от теб. А и май е доста ненаситна, та се притеснявам и за теб малко. Хубаво ли и беше селфито ? По-хубаво от мойто по рокличка ?:-o

Аз убичам ъгресивни жини миличка. Няма да са притисняваш аз съм като слънце спусобен съм да ви угрея и двете че даже и по някулку пъти да изгрея и да залезя :)

Селфито ах туй селфи страотно беши .... Топлес са беше снимала пред угледалуту в банята. Да бест селфи форевър !

Аз убичам ъгресивни жини миличка. Няма да са притисняваш аз съм като слънце спусобен съм да ви угрея и двете че даже и по някулку пъти да изгрея и да залезя :)

Селфито ах туй селфи страотно беши .... Топлес са беше снимала пред угледалуту в банята. Да бест селфи форевър !

Ииииииииииии, топлес ? Тая ме закопа, щото аз в топ-етажа съм малко скромна, откъм дадености. Но мога да компенсирам с умения, а и тя каза, че ако се засечем в един коридор ще ме ''уважи'', та може и изобщо да не дойдем. Опасявам се от коридора на влака, като тръгнем към Люлин след малко - дали да не помоля машиниста да ме вози в машината ?

Остави ги, хайде на биричка, че трябва да мислим новото лого :beer:

Остави ги, хайде на биричка, че трябва да мислим новото лого :beer:

Стана ли време ? Наздраве, Унка:beer: Новото лого може да се доразвие с анатомични части - селфито беше №1:D

Ииииииииииии, топлес ? Тая ме закопа, щото аз в топ-етажа съм малко скромна, откъм дадености. Но мога да компенсирам с умения, а и тя каза, че ако се засечем в един коридор ще ме ''уважи'', та може и изобщо да не дойдем. Опасявам се от коридора на влака, като тръгнем към Люлин след малко - дали да не помоля машиниста да ме вози в машината ?

Ни съ притиснявъй миличка. Топлес е по надърена Гестапото но ти можиш да кумпенсираш преднината с някое ботъмлес селфи. Обеден съм и вярвъм във теби и твоя сексапил а за сиксуалните ти омения вече гърантирам на 101 пруцента!

Горе