Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Е очаквано е. Време беше да започнат с Блицкрига.

Конграчилейшънс, фройлан ! Утре искаме хубава немска бира.:beer:

С арийски бюст ли да е? :)

О, обезателно ! На мен не ми е особено нужен, щото и с малък бих те харесала, но момчетата ще поискат, та затова.:wink:

О миличка Нандибанди зъбравих да ти кажа колку са развалнуваъх когат ми звънна на жиесема. Виднага се сетих за една от любимите ми песни и за твоя номер:

[video=youtube;chKy9Wz_rBo]https://www.youtube.com/watch?v=chKy9Wz_rBo[/video]

Сега гледайте цирк да обърнат резултата второто :-o

Сега гледайте цирк да обърнат резултата второто :-o

Айде бой де ! Ти май искаш верно да спиш по корем.:lol:

О миличка Нандибанди зъбравих да ти кажа колку са развалнуваъх когат ми звънна на жиесема. Виднага се сетих за една от любимите ми песни и за твоя номер:

Оооо мойте номера са много - не съм ти ги показала още, ма след тая немкиня май няма да те впечатля много.:rolleyes:
Ще и се подмажа с една моя любима песен на немкинята:[video=youtube;IR5_rTCi-Bo]http://www.youtube.com/watch?v=IR5_rTCi-Bo[/video]

А, ще обърнат. То да не е жена - да я обърнеш, като ти омръзне.

:lol::D:lol: за това ли било обръщането ?

Ами чух от достоверен източник, че щели да вкарат истинския гоЛмастер. :-o :lol: :lol: :lol:

attachment.php

Айде бой де ! Ти май искаш верно да спиш по корем.:lol:

Прикачени файлове

• 10421475_507557572710702_5292274401728107815_n.jpg
    10421475_507557572710702_5292274401728107815_n.jpg
    77.1 KB · Преглеждания: 17

Оооо мойте номера са много - не съм ти ги показала още, ма след тая немкиня май няма да те впечатля много.:rolleyes:
Ще и се подмажа с една моя любима песен на немкинята:

Миличка тая Шаде ми е многу зъбреминителна па я съм оште млад ергенин и не искам такива неща :(

Ами чух от достоверен източник, че щели да вкарат истинския гоЛмастер. :-o :lol: :lol: :lol:

attachment.php

Ххахааахааааааааааааааааааахахаха ! С тоя голмастер го закъсаха швабите, щото и отряд кой номер беше там ще кацне, заедно с хеликопера на терена.

Миличка тая Шаде ми е многу зъбреминителна па я съм оште млад ергенин и не искам такива неща :(

Оооо да, така действа Шаде - тя има договор с всички ин-витро клиники по света.:wink: Фнимавай ако я слушаш с дама !

Ще има само, я, я гундебах, и него го .... видях :rolleyes:
Ххахааахааааааааааааааааааахахаха ! С тоя голмастер го закъсаха швабите, щото и отряд кой номер беше там ще кацне, заедно с хеликопера на терена.

Ще има само, я, я гундебах, и него го .... видях :rolleyes:

Мани, тоя ше нареже и лентите, дето ги чертаят със спрей пред стените. :lol:

Ама те и с ножичката ли ша го пускат :-o той и мадурите ще им нареже тогас :lol:
Мани, тоя ше нареже и лентите, дето ги чертаят със спрей пред стените. :lol:

Оооо да, така действа Шаде - тя има договор с всички ин-витро клиники по света.:wink: Фнимавай ако я слушаш с дама !

Ши внимавам кара миа дубре чи мъ придупреди! Аз на жините им пускам за ръзнежвъне Фики Стораро обикновено. Нъли помниш га слушахми на касетуфона музика.

Ама те и с ножичката ли ша го пускат :-o той и мадурите ще им нареже тогас :lol:

Ти мислиш че могат да го спрат ли ? Пфу, той може да натисне едновременно Ctrl, Alt и Del с един пръст !
Шестица ! Браво, може и седем, що па не...

То да се чуди човек дали да не се преспиваме вече :-o
Ти мислиш че могат да го спрат ли ? Пфу, той може да натисне едновременно Ctrl, Alt и Del с един пръст !
Шестица ! Браво, може и седем, що па не...

Ши внимавам кара миа дубре чи мъ придупреди! Аз на жините им пускам за ръзнежвъне Фики Стораро обикновено. Нъли помниш га слушахми на касетуфона музика.

Абе помня, че имаше някакъв ситен ритъм, който следвахме върху марулките, ма не знаех, че е тоя феномен. Вече ще го помня и ще го слушам, докато си мисля за теб. Ти гарантираш ли, че тоя действа, като добра контрацепция, че да не ти звънна утре в Люлин с шкембето?:-o

Горе