Лили Гагарин
New Member
От: Предприемачеко разпускане!
Уууууу, спамите ли вече, бре?
Ши трява дасапоупражняваме запройзнушенийто дастане пофренску, ти сипа ли един калвадосМи налази, та да се напълни и то и душите ни, бре похотливи овчарю !
Бонсуар мосю, коман са ва ? Са ва биен ? Как съм на изпита - ще го взема ли или само куктейл ше дадеш?
Ши трява дасапоупражняваме запройзнушенийто дастане пофренску, ти сипа ли един калвадос
Ми кво да правим - вчер е, спамери сме ? Как си Лиле ? Нещу мръсно да си преживяла днес, ама в преносен смисъл ''мръсно'' ?:wink:
Оо Лили айрънче пили неска какго прайш спянали
Аз не съм почнал оше ама неска беше жега и далдани ударя ена мастйчка сайрънче
Аз не съм почнал оше ама неска беше жега и далдани ударя ена мастйчка сайрънче
О, екстра съм, нанди Успях да си пусна климатика Нищо "мръсно" не съм преживявал днес, но вечерта все пак тепърва започва Ти как си?
Аха на смукач синачи, дърпалитисе ного тидам ено шише отлижало уйскиВероятно няма нужда да споменавам, че съм на бира. От бутилката я пия.
Овцете напасани ли са поне? Айрянчето домашно ли ще е?
О, зер гут съм, мерси! Радвам се, че си намерила дистанционното на климатика и се надявам вечерта ти да бъде много мръсна.:wink:
Не стига ти черпа ми пак си недоволна, коискаш пернО ти дам да смучиш за произношиениеИ аз за кво го хабих тоя калвадос ? Ще викна някой друг да го пием, тогава...
Не стига ти черпа ми пак си недоволна, коискаш пернО ти дам да смучиш за произношиение
Я пак ! Калвадоса кой го даде за почерпка ? За произнушение квото и да смуча - все ще го докарам на френски, ма не ме цениш, кат сервитьорка.
Аве тебета дърпа май към френското сесуАр, ама кво ший мизето тапитам
Какво хапнахте, бе? Само на пиене ли сте?