Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

О, въпреки? Все повече ме напъва любопитството :)

Е това беше целта - да привлека публика към тоя шедьовър на танцовото изкуство.:) Крейзи ми е обещал процент от гледанията на клипчето.:wink:

Е това беше целта - да привлека публика към тоя шедьовър на танцовото изкуство.:) Крейзи ми е обещал процент от гледанията на клипчето.:wink:

Дай кратко описание на сюжетната линия, поне да знам какво изпускам :)

Шиееееед, нека аз да Ви поздравя с тоз парцал..
По едно време изчезна и си мислих, че са ми го изтрили, а си го намерих отново..
Един такъв млад бях преди 7 години :lol:
[video]http://vbox7.com/play:3bf3a790[/video]
Добра хореография, само малко баланса изпусна към края. Но иначе впечатляващо.

Добра хореография, само малко баланса изпусна към края. Но иначе впечатляващо.

Да бе, изпуснал баланса ! Я пробвай ти да направиш толкова пируети в това опиянено състояние, па да те видим колко си стабилна.

Дай кратко описание на сюжетната линия, поне да знам какво изпускам :)

Колкото и кратко да е описанието, пак ще е по-дълго от самото клипче, но... в общи линии: Лоша картина, млад мъж маа гюбеци и леко залита при завъртанията във финалната част на творбата.:)

Колкото и кратко да е описанието, пак ще е по-дълго от самото клипче, но... в общи линии: Лоша картина, млад мъж маа гюбеци и леко залита при завъртанията във финалната част на творбата.:)

А, добих някакви бегли впечатления, мерси :)

От спомените, които имам оттогава, започнах от кръщене на обяд през деня да се тикам, а ситуацията е може би вече 1-2 през нощта, така че може само да ми завиждате на пластичните движения към онзи момент. Балансът е = равновесие, което е основно правило в почти всички теории и той вероятно се е проявил в друго отношение по същото време - величините са обвързани. :beer:

От спомените, които имам оттогава, започнах от кръщене на обяд през деня да се тикам, а ситуацията е може би вече 1-2 през нощта, така че може само да ми завиждате на пластичните движения към онзи момент. Балансът е = равновесие, което е основно правило в почти всички теории и той вероятно се е проявил в друго отношение по същото време - величините са обвързани. :beer:

Ама завиждаме ти, разбира се. Повечето от нас и трезви не могат да ги докарат тия вибро-движения па камо ли след цял ден льокане.
Кажи сега за Лилето кога ще го качиш в тубата, та да може да се наслади и тя на твоята пластичност?

Мен не ми трябва трафик на това видео, даже го качих сам, за да не ми качат тогава едно друго по-дълго.
Очаквах мейли на лично с разни селфита, тука едни бедра се въртяха, и докато кликна на линка, те вече се деактивираха... То човек остава само да затвори очи и според писанията да си въобразява за тоя и оня какви ли не неща.
Реших да споделя един спомен за мен и една минала реалност, та да се посмеем заедно, защото това е действителността на младежите - тя едва ли ще се промени, докато сме живи.
Ама завиждаме ти, разбира се. Повечето от нас и трезви не могат да ги докарат тия вибро-движения па камо ли след цял ден льокане.
Кажи сега за Лилето кога ще го качиш в тубата, та да може да се наслади и тя на твоята пластичност?

Мен не ми трябва трафик на това видео, даже го качих сам, за да не ми качат тогава едно друго по-дълго.
Очаквах мейли на лично с разни селфита, тука едни бедра се въртяха, и докато кликна на линка, те вече се деактивираха... То човек остава само да затвори очи и според писанията да си въобразява за тоя и оня какви ли не неща.
Реших да споделя един спомен за мен и една минала реалност, та да се посмеем заедно, защото това е действителността на младежите - тя едва ли ще се промени, докато сме живи.

Шегувах се за трафика и наистина се посмяхме за твоя сметка - мисията е успешна.:lol: Колкото до селфито на лилините бедра - помоли я учтиво и може да ти ги покаже и на теб, знаеш ли..:wink:

Как сте банда? Днес пак сте подпукали от рано :p

Как сте банда? Днес пак сте подпукали от рано :p

Пукахме малко. Ти жив ли си, бе душко? Изтрезня ли или вече не?:wink:

Аааааа, изтрезнях одавна още в 6 сутринта. Сега съкмо си сложих ракийка с салатка от чучки :)
Ти как си душичке :)
Пукахме малко. Ти жив ли си, бе душко? Изтрезня ли или вече не?:wink:

Аааааа, изтрезнях одавна още в 6 сутринта. Сега съкмо си сложих ракийка с салатка от чучки :)
Ти как си душичке :)

Добре съм душка, на биричка съм малко.:beer: И без чушки тоя път.:)

Наздраве душко, те и без това не вървят на бирата :beer:
Добре съм душка, на биричка съм малко.:beer: И без чушки тоя път.:)

Наздраве душко, те и без това не вървят на бирата :beer:

Наздраве.:beer: Да викаме и другите - няма да си поркаме само двамата, я. Ще гледаме ли мача?

Само да не ми се приспи ще го гледаме душко, че нещо ми е много изморено. :)
Ами ние викаме, но не ни чуват :D
Наздраве.:beer: Да викаме и другите - няма да си поркаме само двамата, я. Ще гледаме ли мача?

Само да не ми се приспи ще го гледаме душко, че нещо ми е много изморено. :)
Ами ние викаме, но не ни чуват :D

Ми дано не заспиш, тогава.:)
Да ги викаме с полиция, щом не чуват нормално викане? То е събота вечер, само ние още не сме хванали по кръчмите май.:wink:

О, кво правите? :)
Уни, много мъка си събрал, бре. С толкова пиене не я ли издави вече, не я ли умори :)

Аааа, аз съм сложил една ракия преди час и нещо като почна индиана и още не мога да я изпия. Иначе не съм я извадил мъката. :)
О, кво правите? :)
Уни, много мъка си събрал, бре. С толкова пиене не я ли издави вече, не я ли умори :)

Горе