Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Най-интензивните романтични, а и еротични моменти, се случват по време на пороен дъжд. На открито. Поне по филмите.

Да, много е романтично да те светне някоя мълния.:-o По-добре романтика на свещи, че и хората изглеждат по-дбре на тая светлина, а и целулитът не личи толкова.:wink:

Тоя пък целулит така и не разбрах защо и как се получава? Възможно ли е да е от ...расата? Или другопланитяните просто да нямат нещо подобно генетично? 8)

От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

А, ако знаеше каква съм "конфютърно" грамотна, няма хич да питаш :)

Развали ми мечтите да изляза с хакерка. :( Пред 200-300 страници нещо за буркан с мед ли ставаше дума за тенекия с сиринйе ли беше не помня щях да видя да донеса един буркан и да зарибя ама на...:)

Значи от страшилището на бг мафията те е страх по-малко, отколкото от бутане на количка ?:lol: Ха хаха мислех, че само аз съм психо на тая тема.:)
И понеже пуша, докато пиша имам пепел по клавиатурата - да.:wink:

Че по страшно си е от където и да го погледнеш. Ти количка не си ли бутала още? :)

ПП: Сега като стана дума за колички на Блинки сигурно му е настръхнала косата. :)

Тоя пък целулит така и не разбрах защо и как се получава? Възможно ли е да е от ...расата? Или другопланитяните просто да нямат нещо подобно генетично? 8)

От мекиците с шоколад се получава. :mrgreen:

От: От: Предприемачеко разпускане!

От мекиците с шоколад се получава. :mrgreen:

Да бе да! Колко мекици, кекс, палачинки и каквото се сетиш вредно съм погълнала, отделно съм и раждала, но целулит така и нямам. Даже почвам да си мисля, нещо да не съм болна. Очевидно е до метаболизъм 8)

От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Развали ми мечтите да изляза с хакерка. :( Пред 200-300 страници нещо за буркан с мед ли ставаше дума за тенекия с сиринйе ли беше не помня щях да видя да донеса един буркан и да зарибя ама на...:)

Че по страшно си е от където и да го погледнеш. Ти количка не си ли бутала още? :)

ПП: Сега като стана дума за колички на Блинки сигурно му е настръхнала косата. :)
Кажи на колко си години и може да те уредим с нещо.

За конфютърната грамотност все пак леко се бъзикам, на половината колеги им оправях нещата, ама с тоз Линукс не можем да се разберем за някои неща. Ако все пак донесеш някоя тенекия с мед като армаган на предприемаческата среща у Варна, за да поддържам целулита във форма, може и да се запознаем платонично, без да пускаме перални.

Подкрепям те, и аз предпочитам да се крия от Цвъко насам-натам. :)
Бутала съм пазарска количка, ма тва май не се брои.:rolleyes:

Кажи на колко си години и може да те уредим с нещо.

Конфиденциална информация не споделям ама 20 годишна хакерка ко има нема да я откажа. :)

За конфютърната грамотност все пак леко се бъзикам, на половината колеги им оправях нещата, ама с тоз Линукс не можем да се разберем за някои неща. Ако все пак донесеш някоя тенекия с мед като армаган на предприемаческата среща у Варна, за да поддържам целулита във форма, може и да се запознаем платонично, без да пускаме перални.

Ти направо ме отряза само ще се хабя да мъкна тенекия с мед...

Подкрепям те, и аз предпочитам да се крия от Цвъко насам-натам. :)
Бутала съм пазарска количка, ма тва май не се брои.:rolleyes:

Не се брой тя не толкова страшна. :)

От: От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Конфиденциална информация не споделям ама 20 годишна хакерка ко има нема да я откажа. :)
От толкова конфиденциалност ще останеш на сухо. Поне в рамките на настоящата тема.

Не се брой тя не толкова страшна. :)

Не е страшна - страшно е само на касата.:lol:

Ти па, като не си бутал откъде знаеш, че е толкова страшна? Като ти падне пердето сам ще искаш, ама търпение..:wink:

п.с. объркАл си ''й''-то, ама ще те науча - на Уни на терасата.:wink:

Май знам за една от предприемачките - на тази възраст е приблизително и разбира от компютри. Ама ти да не си някой дърт перверзник. Я вярно кажи, на колко години си?

От толкова конфиденциалност ще останеш на сухо. Поне в рамките на настоящата тема.

Аз да се моря не търся ама като гледам и на тенекия с мед ме не щат ще си остана сух. :mrgreen:
Не е страшна - страшно е само на касата.:lol:

Ти па, като не си бутал откъде знаеш, че е толкова страшна? Като ти падне пердето сам ще искаш, ама търпение..:wink:

п.с. объркАл си ''й''-то, ама ще те науча - на Уни на терасата.:wink:

Пак ли :oops: Ама така е като не сме ходили на терсата да ме научих ги бъркам.

Иначе гледАл съм познати да бутат и като си се въобразя на ум в бутащ на количка и ми се ще Цвецко да ме закопчее. Ще изчакам ти да побуташ първа да кажеш дали е толкова страшно.:)

Май знам за една от предприемачките - на тази възраст е приблизително и разбира от компютри. Ама ти да не си някой дърт перверзник. Я вярно кажи, на колко години си?

Че тя може да харесва дърти перверзници ти от къде знаеш. Ама няма да се излъжа така лесно да ме разконспирирате. :D

От: От: От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Пак не си разбрал, гангстер. Хората съвсем тактично се похвалиха, че нямат целулит. Е, разминават ти се двойно с желаната възраст, но идеални неща няма. Останалото е в твои ръце, даже няма нужда и мед да им носиш :D

Че тя може да харесва дърти перверзници ти от къде знаеш. Ама няма да се излъжа така лесно да ме разконспирирате. :D

А, тази, за която си мисля (не е писала в тази тема), харесва млади мъже :)

Пак ли :oops: Ама така е като не сме ходили на терсата да ме научих ги бъркам.

Няма проблем - обещала съм, а ти си обещал да слушкаш, че побийвам. Ма не е страшно - на Уни му харесва.:wink:

Иначе гледАл съм познати да бутат и като си се въобразя на ум в бутащ на количка и ми се ще Цвецко да ме закопчее. Ще изчакам ти да побиташ първа да кажеш дали е толкова страшно.

А аз съм гледАла познати издути, като гайди и съм слушАла за разкъсвания и шевове и предпочитам не само Цвъко да ме закопчае, ами и да ме просне по очи и да каже ''ти си абсолютен престъпник'', докато ме натискат баретите - тва последното май прозвуча леко еротично.:rolleyes:

Ще се наложи много да почакаш ми е мисълта.

А, тази, за която си мисля (не е писала в тази тема), харесва млади мъже :)

Е няма да ме хареса нали съм дърт перверзник. :mrgreen: Мале за къв ме вземате аз ще взема да се отпиша от темата :(

От: От: От: От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Е няма да ме хареса нали съм дърт перверзник. :mrgreen: Мале за къв ме вземате аз ще взема да се отпиша от темата :(

А той и Нокето каза, че се чувствал малтретиран сексуално в темата. Много сте чувствителни предприемачите :(

От: От: От: От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Бе я стига лигавщини - ще се отписвал.. Мен Гого днеска ме нарече домошар, а после ме изкара мошеник, па да съм тръгнала да се отписвам? Стой си при нас, нищо, че си дърт перверзник.:lol:

Аз съм млада перверзничка, но досега само няколко човека проявиха интерес на лични бележки. Дотам им стигна смелостта изглежда.

Горе