Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Хехехе, близко ми е тоя мол :)
Гръцкия ресторант в София е един!
Къде ще гледаш мача? В бара?

Нем! :) И аз за първи път ще ходя, но ще ти кажа после с точност ;) Жокер: На центъра на ъгъла на Солунска било ... :clap:

Само за Яфата се сещам :)

:clap:

Печелиш ... бира, ако пиеш, а ако имаш възраст и една мастика или ром по избор :|

Може мастика, но само с гръцка салата, ако не уиски :|

Записах си 8)
А на рожденият си ден да не ме забравиш ;)

:-o Къде сте бе жени :-o ай, че направо ни мога дишам без Вас :rolleyes:

:-o Къде сте бе жени :-o ай, че направо ни мога дишам без Вас :rolleyes:

А снощи как добре си дишаше... Заспа на мача или отиде в кръчмата, бе душко?:wink:

Тая вечер никакво мърдане, че е финала и гестапото ще черпи с баварски крем - от снощи му се точа...

Оууууууууу, щом тя ще черпи не мърдам, че знам ли може с някой камшик да ме натупа :lol:
Заспах душко , много ми се спеше, аз и таз сутрин в 5 станах, но някак съм по-свеж :)
Ти какво правиш цял ден? Да не си кръшкала някъде :twisted:
А снощи как добре си дишаше... Заспа на мача или отиде в кръчмата, бе душко?:wink:

Тая вечер никакво мърдане, че е финала и гестапото ще черпи с баварски крем - от снощи му се точа...

Оууууууууу, щом тя ще черпи не мърдам, че знам ли може с някой камшик да ме натупа :lol:
Заспах душко , много ми се спеше, аз и таз сутрин в 5 станах, но някак съм по-свеж :)
Ти какво правиш цял ден? Да не си кръшкала някъде :twisted:

Кръшкам, разбира се - ти къ мислиш?:D
Германката няма да ни бие днес, щото Германия ще вземе купата и ще е доволна, ма ако ти се яде бой да идвам аз ?
Няма да заспиваш тая нощ, ей - айде наздраве !:beer:

О, ще спамваме ли :)

Оооо да, време е ! Да знаеш нещу по въпроса с баварския крем, че цял ден си пазя място за него ? Последно те оставих с оная корава мацка и може да ти е дала подробности някакви..:rolleyes:

Ами, чи как нали следващата цел е 1000 Лилинце :p
Стига сте писали, за днес достатъчно, че иначе всички ще ядем бой като се появи гестапото :-o
О, ще спамваме ли :)

Няма дъшко, и да ми се преспи слагам клечките на очките :D
Абе то знае ли човек, тя може да ни нашляпа и от кеф :-o
Инак идвай ще си разказваме приказки :rolleyes:
Кръшкам, разбира се - ти къ мислиш?:D
Германката няма да ни бие днес, щото Германия ще вземе купата и ще е доволна, ма ако ти се яде бой да идвам аз ?
Няма да заспиваш тая нощ, ей - айде наздраве !:beer:

По бунака дават готина комедия, обаче зачукаха рекламите тея мизерници :D

Ами, чи как нали следващата цел е 1000 Лилинце :p
Стига сте писали, за днес достатъчно, че иначе всички ще ядем бой като се появи гестапото :-o

Ми ние само безплатно пишем вече - за днес, разбира се. :)
Защо ни е цел страница 1000? За да се сдобие темата с бебе ?:D

Оооо да, време е ! Да знаеш нещу по въпроса с баварския крем, че цял ден си пазя място за него ? Последно те оставих с оная корава мацка и може да ти е дала подробности някакви..:rolleyes:

Баварския крем нали обеща Гестапото да приготви 1-2 тенджери. Да се надяваме, че скоро ще ни намаже :)

Баварския крем нали обеща Гестапото да приготви 1-2 тенджери. Да се надяваме, че скоро ще ни намаже :)

Ооо 1-2 тенджери?:-o Така звучи много, ама ако се трупне народа (да не повярваш) може и да няма за мазане.
Аз пък ще донеса една тенджера с нещо много по-сладко от баварски крем - Гого:http://s3.postimg.org/wwpew6t7n/IMG_20140314_185544.jpg

Да, Блинки се стресира от тези прогнози и вече не влиза в темата :-o

Тоя Гого наистина голям сладур :)

Как ще го правим, душата предложи подходяшта поза да стане красиво като теби, и умно като двамка ни :rolleyes:

Горе