Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Да бе, сега се раздвоих - целулита ли да боря, бръчките ли да пазя :D

Убу, няма да хейтвам, но наистина ми се яде нещо сладко :)

Дилемата е страшна, да. Ама като погледнах на тия, дето се хвалиха, хвалиха, че нямат никой не им обърна внимание.

И на мен ми се яде сладко и замезих една пастичка, че крема май не се е получил и гестапо я е срам да си покаже носа.

100% Обаче добре му се е получила :D
Хахаха тая статуя веждата с език я е изваял, не с чук и длето - на бас се хващам.:wink:

Уни, много ти е скромен шпекът нещо :lol:

Тва му е детското селфи, поне от кръста надолу - да се надяваме, че вече е пораснал.:lol:

Дилемата е страшна, да. Ама като погледнах на тия, дето се хвалиха, хвалиха, че нямат никой не им обърна внимание.

И на мен ми се яде сладко и замезих една пастичка, че крема май не се е получил и гестапо я е срам да си покаже носа.

Ех, човек изкормвам за една пастичка сега :)

Туй, са мечтите на художника, иначе ще го боли много :D
На скулптора де :D

Туй, са мечтите на художника, иначе ще го боли много :D
На скулптора де :D

Ох аз как бих я ръгала с джобно ножче тая статуя - три дни ще я кормя по малко и ще я свестявам, та да усеща болката, но стига политика.

Кажи сега какво ще го правим тва дете - аз предпочитам момиченце?

Тия нещо нагъват, добре че им отмениха гола. уфффф...

И аз , и аз :-o
Ох аз как бих я ръгала с джобно ножче тая статуя - три дни ще я кормя по малко и ще я свестявам, та да усеща болката, но стига политика.

Кажи сега какво ще го правим тва дете - аз предпочитам момиченце?

Тия нещо нагъват, добре че им отмениха гола. уфффф...

И аз , и аз :-o

Едва ли има някой, дето да го мрази повече от мен тоя мазен дебил, но... стига политика.

Душка, тоя мач май ще се решава с дузпи.:wink:

Имам цяла кутия, ма как да ти пратя?:)

О, аз изяждам спокойно една кутия с пасти :) Най-лесният вариант ще е да отида да си купя, че ще пририрам за сладко, ако чакам да ми се праща :)

Последно, душко може да питаш в политиката кой мрази тиквата най-много веднага гробарите ще ти кажат :D
За мача дано не е с дузпи, че утре трябва да одя рано по задачки да не се успя, иначе уж не ми се е случвало никога ама знаели човек каква приказка ще ми разкажеш :rolleyes:
Едва ли има някой, дето да го мрази повече от мен тоя мазен дебил, но... стига политика.

Душка, тоя мач май ще се решава с дузпи.:wink:

О, аз изяждам спокойно една кутия с пасти :) Най-лесният вариант ще е да отида да си купя, че ще пририрам за сладко, ако чакам да ми се праща :)

Аз на тия купешките не съм им голям фен и изяждам само по една паста от спотна злоба, обаче майка ми какви прави хммммммммммм - с конфитюр и бити белтъци отгоре, а блата е лек и въздушен.:rolleyes:

Аз на тия купешките не съм им голям фен и изяждам само по една паста от спотна злоба, обаче майка ми какви прави хммммммммммм - с конфитюр и бити белтъци отгоре, а блата е лек и въздушен.:rolleyes:

Нарочно ме измъчваш май :(

Последно, душко може да питаш в политиката кой мрази тиквата най-много веднага гробарите ще ти кажат :D
За мача дано не е с дузпи, че утре трябва да одя рано по задачки да не се успя, иначе уж не ми се е случвало никога ама знаели човек каква приказка ще ми разкажеш :rolleyes:

Ми то и награждаването го сложи половин-един час и стана сабахлем.

Тая вечер ще ти разкажа за червената шапчица, дето ми я разказа зъболекарката, докато ми пломбираше зъб и не можех да се смея, щото му бърникаше в устата, ама е нецензурна и ще гледам да се въздържа да я разказвам в темата.:wink:

Снежна тортаичка домашна :rolleyes: не, че съм от яшните де , ама се присетих или негърско дупе :-o
Ама после лошо, с толкова сладко не знам.

Нарочно ме измъчваш май :(

Не беше нарочно, ама се получи май.:rolleyes:
Сетих се за мамините пасти, като заговорихме за купешките.:)

Ша са отпиша от темата - мъчители такива! Само още някой ако спомене за тортички и пасти без да прати едно парче поне!

Снежна тортаичка домашна :rolleyes: не, че съм от яшните де , ама се присетих или негърско дупе :-o
Ама после лошо, с толкова сладко не знам.

Тва негърско дупе ако е на Серена Уилямс не ме изкушава.:lol: Мен пък сладкото ми действа ... само на съвестта.:)

Ша са отпиша от темата - мъчители такива! Само още някой ако спомене за тортички и пасти без да прати едно парче поне!

Не може да се отпишеш от темата, без да обещаеш тенекия с мед - има си процедура тука.:lol:
Кажи къде да пращаме аз отивам да вдигам мама да почва пастичките. Иииии, сетих се баба ми как ни правеше локумена баница по нощите - най-добрата баба и най-добрата локумена баница бяха.:(

Не може да се отпишеш от темата, без да обещаеш тенекия с мед - има си процедура тука.:lol:
Кажи къде да пращаме аз отивам да вдигам мама да почва пастичките. Иииии, сетих се баба ми как ни правеше локумена баница по нощите - най-добрата баба и най-добрата локумена баница бяха.:(

А, добре, ще влизам в темата, докато събера пари за една тенекия с мед и после ви казвам "чао"!

Горе