Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Забила е нейде сас сигурнос и след туй ши дойди без сукманчи и снов абатар

Мислиш? Да видим...:wink:
Лилееее.......!

Добър вечер :)

Досега бях на кръстовището :) Спираха някакви коли и ми предлагаха пари. Явно са били предприемачи :)

Добър вечер :)

Досега бях на кръстовището :) Спираха някакви коли и ми предлагаха пари. Явно са били предприемачи :)

Бластера искаше да си с абатар без сукманче - нещо по въпроса да направим?

Ти взе ли малко пари от предприемачите? Дано си, че за яйца събирахме уж - до тук май сме събрали за едно кокоше - и за шоколадово нямаме даже..

Бластера искаше да си с абатар без сукманче - нещо по въпроса да направим?

Ти взе ли малко пари от предприемачите? Дано си, че за яйца събирахме уж - до тук май сме събрали за едно кокоше - и за шоколадово нямаме даже..

Не успях да взема пари от предприемачите, защото не бях особено подготвена за услугите, които искаха :( Бях си облякла официалния космонавтски костюм и скафандъра :( Де да знам, че ще трябва да се събличам и тва-онва :(

Не успях да взема пари от предприемачите, защото не бях особено подготвена за услугите, които искаха :( Бях си облякла официалния космонавтски костюм и скафандъра :( Де да знам, че ще трябва да се събличам и тва-онва :(

Е, нали не беше извън орбита, та да не можеш да го свалиш тоя костум ? За пари става дума тука - бъди сериозна предприемачка, пък и нервите се успокоявали - съм чула..:rolleyes: Гангстера да не забегна към Павел Баня на лечебни процедури за нервите?

Е, нали не беше извън орбита, та да не можеш да го свалиш тоя костум ? За пари става дума тука - бъди сериозна предприемачка, пък и нервите се успокоявали - съм чула..:rolleyes: Гангстера да не забегна към Павел Баня на лечебни процедури за нервите?

Е, нямам толкова интимни лични контакти с гангстера, извън темата, че да знам как си уплътнява свободното време :) Притесних се много просто - направо щяха да се сблъскат 2-3 коли от мерак да спрат при мен и да ми дадат пари. Затова не се сетих да ида в храстите и да сваля скафандъра :)

Е, нямам толкова интимни лични контакти с гангстера, извън темата, че да знам как си уплътнява свободното време :) Притесних се много просто - направо щяха да се сблъскат 2-3 коли от мерак да спрат при мен и да ми дадат пари. Затова не се сетих да ида в храстите и да сваля скафандъра :)

Те да не са те помислили за катаджия от някое ново подразделение и затва? Па и що в храстите - трябваше един бавен стрийптийз със сваляне на скафандър да направиш.:wink:
За гангстера си гадаех - не питах сериозно. На Павел Баня ще му се отрази добре..8)

Те да не са те помислили за катаджия от някое ново подразделение и затва? Па и що в храстите - трябваше един бавен стрийптийз със сваляне на скафандър да направиш.:wink:
За гангстера си гадаех - не питах сериозно. На Павел Баня ще му се отрази добре..8)

О, вярно, че може да са ме помислили за катаджия и затова да ми предлагаха пари :) Обаче що пък ме караха да им духам на дрегера? Следващия път аз ще ги накарам :)

Здрасти отново върнаф се, упраях на кумшийката кутлона и пак сядам на масата

О, бластер, как си? Липсваше ми? Комшийката доволна ли остана? Нагорещи ли й котлона?

Лили нема ли ново ватарчи да стипосаш

Ами ако искаш едно селфи по скафандър да ти пратя?

Вие сте много задружна махала - все си оправяте нещо по комшийски.:)
Нали не те удари тока - смее ли?

Ми кък няма и опрая кутлона нал ми носи микичита
Селти сос скафандър можи ама дибидюс оши по добре

О, вярно, че може да са ме помислили за катаджия и затова да ми предлагаха пари :) Обаче що пък ме караха да им духам на дрегера? Следващия път аз ще ги накарам :)

Я как са се еманципирали водачите - дрегер вадят и то на космонавт...хм. Ти да не беше с жилетчето върху костума - то много възбуждащо действа на мъжете.

Ми кък няма и опрая кутлона нал ми носи микичита
Селти сос скафандър можи ама дибидюс оши по добре

Дибидюс да не ти дойда прекалено сърценатоварващо. Не знам дали ми помниш краката...

Я как са се еманципирали водачите - дрегер вадят и то на космонавт...хм. Ти да не беше с жилетчето върху костума - то много възбуждащо действа на мъжете.

Ох, бях с жилетчето, ама го свалих като напече :)

Нищо ми нема на нервите неска фатбърнарска боза не съм пил. :)

Ох, бях с жилетчето, ама го свалих като напече :)

Викаш, без него направо хладно ти стана. Тоя космонавтски костум да не е от лятната колекция?:wink:

Давай кураф съм нимойш ма уплаши

Те всички така викат, но изпадат в шок от моите селфита. Даже, доколкото си спомням, ти замалко да се поболееш след селфито със заека :)

От: От: Предприемачеко разпускане!

Нищо ми нема на нервите неска фатбърнарска боза не съм пил. :)

Ааааа, добре - да не те мислим. И тая мацка с ква цел ти я сипа тая фатбърнарска боза? Да не носеше голяма сума кеш в тебе, па лъжеш, че събираш стинки за първомайчетата?

Горе