Еййййй, изгоряха ми ушите начи :-o
Айде стига сте работили, днес е Петък ден на майстора. :clap:
Ако почнат да те насърбяват и седалищните части, значи с гангстера те псуваме, щото не щеш да ни поканиш на балкончето.:wink:
Къв майстор - аз се разбих днеска.
Я пък, сига как да ни съм ва канил, ще направим мухабетя.
Душко идвай, че пак буря :-o
Пак ли бре? Тва лято ръждясахме - с Лилето няма да идем скоро на басейнче ако продължава така..
Ся тръгвам, чакай да ида да викна гангстера, а ти му подготви там некоя примоция, че е много изнервен...:wink:
Лютеничка ша му наготвя
Бе ти па ! Човека и у Варна може да си купи лютеничка, па даже и първомайска, ма не там е заровено кучето. Прави му се секс, та 2 не вижда и не го свърта на едно място. Даже подозирам, че поне две мацки трябва да го държат, докато третата го обслужва - толкова е зле положението. Дай да помогнем на приятел в беда.:wink:
То па на мен да не мислиш, чи ни ми са прави :-o язе през час съм готов, да идва ша тръсим некви първомайки :lol:
Па викаш в тва време и сладолед не купуват, та да бутнеш некоя консултацийка и хептен се спече работата.:wink:
:lol: На всеки кръгъл час ли си готов - да не си, като кукувичка - дигаш оръжието и от терасата: ку-ку:lol:
Ай сега няма да издаваш тайните. Таз вечер приказка ще има ли?
Ще има - за вълка и седемте козлета. Поне толкова трябва да съберете с гангстера, та да мирнете малко.:lol:
Отивам да спретна едни картофени кюфтенца, а ти изстудявай бирата, айде.
Душко, може ли да си щипна едно парченце, ще ми падне бубуата иначе :-o
Хапвай бе - малко ги изгорих (сефте), ма стават криво-ляво. Къде е народа? Гангстера да не са му сипали пак нещо в бозата, а Лилето днес бачка, като за световно...
Щом ти си ги правила, изгорели или не, ще ги хапна, пък ганга и лилито може да са забегнали нейде двамата 8)
Верно може на някое кръстовище в Първомай да са се засекли - нали там е сборището на загорелите и ся пада едно тичане, едно гонене - да ходим и ние двамата или ти ще идваш само на кръгъл час?:lol:
Аааааа, мога и да намаля времетраенето
Нали съм джентълмен
Здрастии ши празнувами ли
Ще го докараш ли до половин час?:-o Не, че на мен ми трябва такова темпо, ма от научна гледна точка ми е любопитно.