Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

За теб съм пуснал с администраторски права душко :rolleyes:

Охооо, демек с виртуален вип-статус съм. Като влетя през монитора сигурно и духова музика ще ме посрещне.:wink:

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ма аз без комшиики не мога стез две леви раце една кратавца за салата нимога си облеля, ама инак техничар и помагам по техническата част кат тясен спецялист

Значи, да взема да ти стана комшийка тогава - мекици не мога да правя, ма краставиците ги беля страшно - с назъбената белачка - за релеф и красота.:rolleyes:

От: Предприемачеко разпускане!

Няма проблеми, ще ти покажа селтито веднага щом ми го прати :)

Шшшт, не казвай тука, че ще се уплаши и няма да пусне селтито. Между нас да си остане, че ще го разглеждаме под микроскоп.:wink:

Аз ще ти пратя селти, че да ме разпознаеш :) Ама за всеки случай и ти ми прати, че да не се объркам, ако чакат повече хора на табелата :)

Давай селтито немойш дама изненадаш шото ти знам задните мисли и сам са подготвял

М, чи как тя си е част от масажа :rolleyes:
Охооо, демек с виртуален вип-статус съм. Като влетя през монитора сигурно и духова музика ще ме посрещне.:wink:

Давай селтито немойш дама изненадаш шото ти знам задните мисли и сам са подготвял

Наистина ми знаеш задните мисли - мислех да ти пратя селфи на задните части :) Жалко, подготвен си, затова го отлагам за по-късно, че да успея да те изненадам :)

М, чи как тя си е част от масажа :rolleyes:

Да, Лилето каза, че може да ме боли главата от проблеми със захапката - значи с духова музика, тогава.:wink:

Значи, да взема да ти стана комшийка тогава - мекици не мога да правя, ма краставиците ги беля страшно - с назъбената белачка - за релеф и красота.:rolleyes:
Аха и краставци белиш и чушки пичеш, а спецялитета къф е

Аха и краставци белиш и чушки пичеш, а спецялитета къф е

Ако ме препитваш дали ставам за комшийка, кажи - та да знам как да се преставя с отговорите и да изброявам спицялитетите.:wink:

Еми то без нея няма да е пълна играта бе душичке. :)
Да, Лилето каза, че може да ме боли главата от проблеми със захапката - значи с духова музика, тогава.:wink:

Еми то без нея няма да е пълна играта бе душичке. :)

Знам, ма исках да се молиш и да ме кандърдисваш, бе душе.:wink:

От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ако ме препитваш дали ставам за комшийка, кажи - та да знам как да се преставя с отговорите и да изброявам спицялитетите.:wink:

За комшиика та препитвам ама можи и за доячка или за млечна препреймачка за мандрата има свободни позиции, можи и за рикламно лице ама там трява топлес та изтипосам да са акцентира на млекото и да са затвърди брадинга за поуспешен меркантинг и ръклама

За комшиика та препитвам ама можи и за доячка или за млечна препреймачка за мандрата има свободни позиции, можи и за рикламно лице ама там трява топлес та изтипосам да са акцентира на млекото и да са затвърди брадинга за поуспешен меркантинг и ръклама

Тва не е ли по-скоро за рекламни титкойни/виме, какво лице?

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Така ли стана сега :-o
Убаво, ще лазя, щом трябва. :rolleyes: Само камшик да не ползваш, че оставя следи после лято е ще ме е срам да се покажа на вън, ще викат тоз го преби една мацка :-o
Знам, ма исках да се молиш и да ме кандърдисваш, бе душе.:wink:

Ей, чудиш се как да ме отрежеш значи. Още преди пешестотин страници признах, че мойта визия не може да акцентира на млекото и не мога да ти затвърдя брадинга по тоя начин. Ако има как да помогна на меркантинга мога нещо по зеленчука да рекламирам - ако имаш градинга, обаче.:rolleyes:

Ней верно можи да та зема повно само да ти докажа чи бъркаш, имам и краставци идомати и боцтан имам

Айде лека ви, то душата се заби по шпекове :(

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Така ли стана сега :-o
Убаво, ще лазя, щом трябва. :rolleyes: Само камшик да не ползваш, че оставя следи после лято е ще ме е срам да се покажа на вън, ще викат тоз го преби една мацка :-o

Няма с камшик - няма да те излагам пред купувачките на сладолед, я. С отворена ръка и с форхенд по дупето само - до другия ден ще мине, споко.:wink:

Ней верно можи да та зема повно само да ти докажа чи бъркаш, имам и краставци идомати и боцтан имам

Добре, има ли нужда да се плеви градинката или се бориш с плевелите редовно? Бе я дай едно селти на градинката и боцтана, да видя много работа ли ше се иска, че бързо се уморявам и ми пада кръвното.:rolleyes:

Айде лека ви, то душата се заби по шпекове :(

Къде бе, душе? Да не ходиш да консултираш мацките за сладоледения избор?:wink:

Горе