Предприемачеко разпускане!

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Мени бирниците няма зако матърсят шото цакам икат ги напия сотлежало уйски и немогат сипреброят пръстите па камо ли уфцети,,,
Ти нешо са пофалиш, чушкопека работили

Чушкопека работи, като му кажа да работи - иначе не. Много ме слуша. Котлона на комшийката как е - мета ли мекиците?:wink:

От: Предприемачеко разпускане!

Ай, сега като стана дума за мачкане и ви заболя главата, женска му работа :(

Душе, ма хич не повниш. Нали от главобола се мина към мачкане, а не обратно... ще ме мачкаш ли, че взеха и ушите да ми горят и бузките вчервих нещо - ше се мре.:-o

От: От: Предприемачеко разпускане!

Може и да пийна малко - шамар да е, на аванта да е :)

Ного е калорично да знайш ней кат вмагазина,, след туй ши трява згорим малко калории
Пък ако имаш проблем с мандибулата ши напрайм упражнения и за френско происношение

Мачкам дущко, веднагически, ама що така какво ти стана веднага сваляй блузата ще ти направя масажче :-o
И как ще мреш, аз какво ще правя без теб :(
Душе, ма хич не повниш. Нали от главобола се мина към мачкане, а не обратно... ще ме мачкаш ли, че взеха и ушите да ми горят и бузките вчервих нещо - ше се мре.:-o

Чушкопека работи, като му кажа да работи - иначе не. Много ме слуша. Котлона на комшийката как е - мета ли мекиците?:wink:

Ми не сай уплакала неска, ама ако ма викне шаотида, трява са помага не можи

Ного е калорично да знайш ней кат вмагазина,, след туй ши трява згорим малко калории
Пък ако имаш проблем с мандибулата ши напрайм упражнения и за френско происношение

О, щом е калорично, ще трябва наистина да изгорим калориите. Искам като ида на басейна, да изглеждам горе-доле прилично, че мъжете няма да ми обръщат внимание иначе. Мандибулата и тя ми е леко схваната, трябва й раздвижване.

Ми не сай уплакала неска, ама ако ма викне шаотида, трява са помага не можи

Въпроса е даде ли мекички за гаранция на ремонта, комшийката.:wink:

Мачкам дущко, веднагически, ама що така какво ти стана веднага сваляй блузата ще ти направя масажче :-o
И как ще мреш, аз какво ще правя без теб :(

Сигурно ме урочасаха - ще трябва и да ми бае някой, ако се наложи и кундене малко.:wink:

Сигурно ме урочасаха - ще трябва и да ми бае някой, ако се наложи и кундене малко.:wink:

Мчи как мислиш почти сяка сутрин ми носи мекици пък аз правя кофето на джезбе и прайм сутрешен преглед на пачата и прогнозата за млеконадоя

Мчи как мислиш почти сяка сутрин ми носи мекици пък аз правя кофето на джезбе и прайм сутрешен преглед на пачата и прогнозата за млеконадоя

Почти всяка сутрин мекици, а през другите - бухтички, а?:wink: И пералнята сигурно върти яко през това време - ех каква битова идилия, чак ми се прииска да съм ти комшийка.:rolleyes:

Идвам да бая на ркия с дедо, тогас, че без магическа вода няма как :-o
Или скачай през монитора и ще си баем и ще се мачкаме. :rolleyes:

Аз няма та лъжа нони знам дал шита позная със скафандара, поне жилетката разкопчай

Аз ще ти пратя селти, че да ме разпознаеш :) Ама за всеки случай и ти ми прати, че да не се объркам, ако чакат повече хора на табелата :)

Идвам да бая на ркия с дедо, тогас, че без магическа вода няма как :-o
Или скачай през монитора и ще си баем и ще се мачкаме. :rolleyes:

Дойде въпроса ''у нас или у вас?'' -ма важното е да има мачкане и други рецепти от народната медицина, душе. Ще скоча, ма да не си се заключил с някой код..:rolleyes:

Аз ще ти пратя селти, че да ме разпознаеш :) Ама за всеки случай и ти ми прати, че да не се объркам, ако чакат повече хора на табелата :)

Иииии, искам да я видя и аз, че да знам до кой да се заселя - добър комшия изглежда бластера.:)

За теб съм пуснал с администраторски права душко :rolleyes:
Дойде въпроса ''у нас или у вас?'' -ма важното е да има мачкане и други рецепти от народната медицина, душе. Ще скоча, ма да не си се заключил с някой код..:rolleyes:

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Почти всяка сутрин мекици, а през другите - бухтички, а?:wink: И пералнята сигурно върти яко през това време - ех каква битова идилия, чак ми се прииска да съм ти комшийка.:rolleyes:

Ма аз без комшиики не мога стез две леви раце една кратавца за салата нимога си облеля, ама инак техничар и помагам по техническата част кат тясен спецялист

Горе