Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Да, трудно е мъжете да не виждат сериозна конкуренция в твое лице и да не се опитат да те избишкат или сритат по кокаличките.:)

Да, трудно е мъжете да не виждат сериозна конкуренция в твое лице и да не се опитат да те избишкат или сритат по кокаличките.:)

Тъка е миличка. А уни-леб сигорно пробва някуе алтернативну личение. Не ми се вярва да е хванал примоция.

Той уж на мен щеше да ми го прилага, но ме изостави и днес съм изключително зле. Мигрената ме разби и не мога да свърша работа за 5 пари - отивам да полегна и ако оживея ще опитам пак по-късно. Честит имен ден на Всички Илийчовци, Илиянчовци и Илиянки - да почерпят!:)

Той уж на мен щеше да ми го прилага, но ме изостави и днес съм изключително зле. Мигрената ме разби и не мога да свърша работа за 5 пари - отивам да полегна и ако оживея ще опитам пак по-късно. Честит имен ден на Всички Илийчовци, Илиянчовци и Илиянки - да почерпят!:)

О утиди да си пучинеш миличка. Дубре че ме путсети. Пузнавам една Илияна трябва да й се убадя за да я пуздравя.

Драстииии! Лигавите ли се така де спамите ли? :)

[video=youtube;9yZXrLwfcug]http://www.youtube.com/watch?v=9yZXrLwfcug[/video]

От: От: Предприемачеко разпускане!

Драстииии! Лигавите ли се така де спамите ли? :)

Ние сме сериозни спамъри и никога не подхождаме лигаво към тая дейност - гангстер не обиждай така.:)
Гангстер, да не си Илия или Илиян - да земеш да викнеш по едно сокче нещо...

Ние сме сериозни спамъри и никога не подхождаме лигаво към тая дейност - гангстер не обиждай така.:)
Гангстер, да не си Илия или Илиян - да земеш да викнеш по едно сокче нещо...

Не съм ни Илия, ни Илиян, нито съм от Илиянци, но не пречи да дойдете на по сокче. :)

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Не съм ни Илия, ни Илиян, нито съм от Илиянци, но не пречи да дойдете на по сокче. :)

Към сите спамари ли е пуканата? Нещу твърдо няма ли да придложиш?

Да питам ли Цвъко къде да те търся или да карам по интуиция ?:lol:

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Само към спамарите от женски произход от мъжки за кво са ми? :)

Някакви изисквания други нямаш ли? Штото мога да дуведа някакви спамърки.

Да питам ли Цвъко къде да те търся или да карам по интуиция ?:lol:

Цвъцо неможе ме разпозна аз гледах супермен - като си сложи диоптрични цайси и никой не може да го познае. И аз така съм се маскира с едни диоптрични цайси немам разпознаване. :lol:

Ще те чакам на кръстовището на Първомай довечера може и някой затърчана мацка да качим.

Ааа аз има кадри от това околовръстно гледай: Цък :D

Преди централните новини на всички български национални телевизии трябва да се излъчва по един такъв клип. Така ще запазим българският дух и ще се обединим, колкото и далеч да се намираме един от друг. Никакви новини на турски и какъвто и да било друг език!!! ЯЖТЕ И ПИЙТЕ! :) И се гордейте с нашата природа, родопската гайда и духа български. Наздраве! :beer:
[video=youtube;aodJwr05a34]https://www.youtube.com/watch?v=aodJwr05a34[/video]

Цвъцо неможе ме разпозна аз гледах супермен - като си сложи диоптрични цайси и никой не може да го познае. И аз така съм се маскира с едни диоптрични цайси немам разпознаване. :lol:

Ще те чакам на кръстовището на Първомай довечера може и някой затърчана мацка да качим.

Ааа аз има кадри от това околовръстно гледай: Цък :D

Брей кви са тия диоптрични цайси бе? Искам и аз такива - мойта докторка все обикновени лещи ми прави - верно за астигматизъм, ма с тях всички ме разпознават.
Тая верно е овца на пътя. :)
А не знам дали да се чакаме на кръстовището на Първомай, че Уни май пак ми е сърдит - няма да ме пусне на терасата мене, ще ме изхвърли, като мръсно коти.:rolleyes:

Крейзи, ти от коя патриотична легия си? Да не членувате в една и съща с реднек-а?:)

Брей кви са тия диоптрични цайси бе? Искам и аз такива - мойта докторка все обикновени лещи ми прави - верно за астигматизъм, ма с тях всички ме разпознават.
Тая верно е овца на пътя. :)
А не знам дали да се чакаме на кръстовището на Първомай, че Уни май пак ми е сърдит - няма да ме пусне на терасата мене, ще ме изхвърли, като мръсно коти.:rolleyes:

К'вито да са важното е да са диоптрични - гледай супермен да видиш че не те лъжа. Като сложи цайсите и никой не го разпознава. Той за това слага цайси щото явно с лещи и него разпознават. :D

Значи минаваме покрай терасата му той нали под нея ги косултира мацките. Вземаме го него и мацките - ти ще го баламосваш пък аз ще консултирам мацките - това сладоледа много го разбирам. :wink:

От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

К'вито да са важното е да са диоптрични - гледай супермен да видиш че не те лъжа. Като сложи цайсите и никой не го разпознава. Той за това слага цайси щото явно с лещи и него разпознават. :D

Значи минаваме покрай терасата му той нали под нея ги косултира мацките. Вземаме го него и мацките - ти ще го баламосваш пък аз ще консултирам мацките - това сладоледа много го разбирам. :wink:
Ееее, ма той ми е сърдит - как да го баламосам? Виж, че цял ден го няма и косултира мацките в знак на протест.:( Ти иди, на тебе ще ти пусне 1-2 консултайцийки да врътнеш, ма аз не мога да се натреса, щото може и кръчмаря да не даде парфюм и тотал щета ще ми е ходенето до Първомай.
Значи викаш супермен с цайси - не може с лещи? Хм - за супер уоман трябва да направят лещи невидимки, мааа му..

Душкооооооо, ко правиш липсваш ми цял ден. :rolleyes:

Горе