Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Душкооооооо, ко правиш липсваш ми цял ден. :rolleyes:

Ми щях да умра, без тебе бе душе.:-o Ти уж щеше да ме лекуваш и изчезнА, като на Реднека фейсбук страниците...:)

Малиииии, извинявай душичке, ама днес като се заработих и хич не съм чоплил :( ти що не свиркаш :(
Ми щях да умра, без тебе бе душе.:-o Ти уж щеше да ме лекуваш и изчезнА, като на Реднека фейсбук страниците...:)

Малиииии, извинявай душичке, ама днес като се заработих и хич не съм чоплил :( ти що не свиркаш :(

Че кой умиращ свирка, бе душе - само дишаш тежко и си правиш равносметка на живота - за завещание поне не се наложи да мисля, щот съм безимотна.:)
Гангстера може да е на кръстовището на Първомай - да си го виждал? Ако не си, значи е със суперменските цайси и не си го познал.:wink:

Че кой умиращ свирка, бе душе - само дишаш тежко и си правиш равносметка на живота - за завещание поне не се наложи да мисля, щот съм безимотна.:)
Гангстера може да е на кръстовището на Първомай - да си го виждал? Ако не си, значи е със суперменските цайси и не си го познал.:wink:

Не чекам там язе фърлих боб и разбрах, че ще ми вържете тенекия. :)

От: От: Предприемачеко разпускане!

Оууу, братле :) То направо си си познал, днес и тези дни ще да е тежък йекшън.

Начи таз вечер, като ти е зле приказки да не чакам, то и без-това като гледам ще заспя и без де, ама дручко си е да си има :rolleyes:

Начи таз вечер, като ти е зле приказки да не чакам, то и без-това като гледам ще заспя и без де, ама дручко си е да си има :rolleyes:

Малиии, къв си егоист! Вместо да питаш как да ми помогнеш, ти си мислиш за приказки. Тогава няма да ти кажа, че съм по-добре и никви приказки - тая нощ ше те приспивам със 100 тояги на голо.:rolleyes:

Къв боб фърли - зрял или зелен ? Уни е виновен - аз бех навита...

Как си душко по-добре ли се чувстваш :rolleyes:
Малиии, къв си егоист! Вместо да питаш как да ми помогнеш, ти си мислиш за приказки. Тогава няма да ти кажа, че съм по-добре и никви приказки - тая нощ ше те приспивам със 100 тояги на голо.:rolleyes:

Ти уж, болна пък подтърчаш :p
Убаво приемам вината, ама ко да се прави нали трябва да работим за благото на просперитета на всички. :-o
Къв боб фърли - зрял или зелен ? Уни е виновен - аз бех навита...

Как си душко по-добре ли се чувстваш :rolleyes:

Да душе, мерси че попита. Надяваш се да отървеш тоягите?:wink:

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Зрял естествено зеленият дава отклонения. :)

Какъв процент са тия отклонения ? Може да се получат ако зеления боб има конци - трябва да е крехък.:wink:

Ти уж, болна пък подтърчаш :p
Убаво приемам вината, ама ко да се прави нали трябва да работим за благото на просперитета на всички. :-o

Не бях болна, а временно неразположена - вече се разположих.:rolleyes:

Значи пак може да има приказка :rolleyes: Юпиииииииииииииии
Не бях болна, а временно неразположена - вече се разположих.:rolleyes:

Значи пак може да има приказка :rolleyes: Юпиииииииииииииии

Ще има, ама чакай да измисля някоя страховита - за наказание. Цяла нощ ще се озърташ и може даже да спиш под леглото.:-o

Какъв процент са тия отклонения ? Може да се получат ако зеления боб има конци - трябва да е крехък.:wink:

Е на съм статистик ама чат пат лъже. :)

Хилоу, спамкате ли тази вечер :)

О, Лиле кво става? Нема ли по-малко страшен аватар да си туриш?:)

Лекинко само... Как си Лиле?

Добре съм горе-долу :) Цяла нощ чаках бластера на табелата, а той не дойде :D

Трябваше да ида на кръстовището при Първомай, сигурно повече късмет щях да имам :) Ти как си?

Горе