Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Noke, пиши на Лили +3т.

Не бързай да се радваш :) Може да давам подвеждаща информация :)

Noke-то си е казал годините ? Леле, пропуснала съм - тва е от старческата деменция вече..
А, дамите тук са в процес на узряване, но намират всеки, който им е обърнал внимание за мил, и затова го ласкаят с ''младо''.

А, казал си е той - аз реших, че е на толкова.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Не бързай да се радваш :) Може да давам подвеждаща информация :)

А, казал си е той - аз реших, че е на толкова.
Явно и без да искаме, сме ги подвели вече. Какво ли ще стане ако почнем умишено да ги подвеждаме...

И без това, по това време на денонощието сме с опечени мозъци вече, ако ще си играете с нас, по-добре да е с нещо друго :)

Въпреки, че предпочитам зрели жени, при мен вече играят притеснения колко зрели са дамите тук, щом 37-те години на Noke смятат за младо : )) (Без да обиждам Noke)

Аз не виждам, какво има да им се предпочита на зрелите жени? някакви изпушили лелки, разочаровани и цинични до отчаяние.
По-леко и приятно е общуването с млади и свободни жени, които винаги биха се отзовали на среща и нещо друго :)
Както споменах, животът е кратък, не робувайте на предпочитания, спомени и предразсъдъци, действайте смело. Опит трябва да се събира!
Голям тезгях, малък капацитет, капка чар или просто радост от миг :)

Но винаги съм се чудила какво ги вдъхновява тези мъже?

Тъга, събрана в алманах.
Четем го всяка вечер.
От мен до теб е шепа страх.
А после е далечност.
Не сме отричали дъжда,
но той ни е обиден.
Вали, за да намокри там,
където ще отидем.
Не знаеш, но постлах ръка,
където беше есен.
И само вятърът се спря.
Но бързо се възнесе.
След него тръгнах убеден,
че всичко предстои ни.
Пред нас узрява следващ ден
и в него ще ни има.
Замислих се, все още сам,
щом в теб намеря стряха,
коя ръка да ти подам:
едната е със суха длан,
а в друга – алманаха…
Мартин Спасов

Защото премълча тревата,
а друга пролет те обиди,
не виждаш придошлото ято.
И то внезапно си отиде.
Защото те подведе мракът,
а в тъмното болят очите,
не си отнемай свободата
да виждаш миговете скрити.
Защото късно се опомни,
а не разбра, че късно няма,
недей полива с празни стомни
тревата. Тя е премълчана.

Каси, въпросът ти е по-скоро за лично съобщение. :)

А, Атис, ти не каза на колко си години. Да не стане грешка и да те прилапа набързо някоя прекалено зряла жена.

Каси, въпросът ти е по-скоро за лично съобщение. :)

Така звучи пренебрежително към останалите. А може да се развие интересна тема за вдъхновението :)

Noke, пиши на Лили +3т.
Е то няма подходяща графа - по мойта система жените не ги оценявахме по възраст или други количествено-цифрови показатели. :)

Ама ако искаш ползвай на Гагарин списъка - дамите никой не ги е класифицирал по него, а не е кат да няма интересни точки... :rolleyes:

Абе, аз се мисля за що-годе схватлива, ама пустите писания на Касиопейка не мога да ги схвана - чета ги по 3-4 пъти и смисъл не откривам. Ако някой може да превежда от касиопейски, ще получи титлата ''най-голям принос за сайта''! Предлагам конкурс: всеки да направи свое тълкуване на неин коментар, а тя после да каже кой е познал. Нещо, като гатанка ще се получи, но ще е забавно, стига тя да се опита да се включи в играта адекватно, като се ограничава до няколко думи, за да имаме смислен и ясен отговор.

Edit: То, като гледам и с едно изречение пак многопосочно звучи.
Тълкуване на последния й пост ??? Anybody ???

Абе, аз се мисля за що-годе схватлива, ама пустите писания на Касиопейка не мога да ги схвана - чета ги по 3-4 пъти и смисъл не откривам. Ако някой може да превежда от касиопейски, ще получи титлата ''най-голям принос за сайта''! Предлагам конкурс: всеки да направи свое тълкуване на неин коментар, а тя после да каже кой е познал. Нещо, като гатанка ще се получи, но ще е забавно, стига тя да се опита да се включи в играта адекватно, като се ограничава до няколко думи, за да имаме смислен и ясен отговор.

Мхм, тайно желание да завърже диалог с някой любител на зрелите жени може би.

Edit: То, като гледам и с едно изречение пак многопосочно звучи.
Тълкуване на последния й пост ??? Anybody ???
Да схванеш на Касиопея писаниците изобщо не е трудно.
Все гравитират около една и съща идея.

Просто се отдръпни и погледни общата картинка. Абстрахирай се от камарата думи, дето изтропва всеки път. Няма нужда да четеш всичко, за да схванеш pattern-а.

Цялото нещо може да се обобщи в 5 думи.

ха-ха. Сега и да тълкувам какво съм написала- хе-хе.
Чак пък толкова да се подценявате не е нужно.
Цъкайте си по вашите неща и не ми обръщайте внимание :)
Че няма да се научите е ясно, но поне може да се забавлявате както на вас ви харесва с вашето си чувство за хумор. Нали ви е достатъчно?!

Да схванеш на Касиопея писаниците изобщо не е трудно.
Все гравитират около една и съща идея.

Просто се отдръпни и погледни общата картинка. Абстрахирай се от камарата думи, дето изтропва всеки път. Няма нужда да четеш всичко, за да схванеш pattern-а.

Цялото нещо може да се обобщи в 5 думи.
А, то тва ясно, обаче наистина ми е любопитно какво иска точно да каже... в последния си пост, например. Някой може ли да извлече смисъл от последните й само 2 изречения ? И не се заяждам с нея, наистина - тва плюене с нея не ми е приятно. Просто искам да разбера аз ли съм тъпа, та не откривам смисъл или тя пише ''в пристъп на лудост, по време на буря''.

А, то тва ясно, обаче наистина ми е любопитно какво иска точно да каже... в последния си пост, например. Някой може ли да извлече смисъл от последните й само 2 изречения ? И не се заяждам с нея, наистина - тва плюене с нея не ми е приятно. Просто искам да разбера аз ли съм тъпа, та не откривам смисъл или тя пише ''в пристъп на лудост, по време на буря''.

Някакъв опит за сарказъм от гледната точка на зряла жена. Плюс намек към нещастните млади жени с голям тезгях и малък потенциал, които са по-лошият избор в сравнение с някоя сбръчкана и стройна жена. Не знам, гадая просто. Нокето не казва, мълчи като сфинкс.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Ох, мерси, ама нямаше нужда... чакай чи съ засрамих .... :oops:

Дааам, и като си махнал калта заедно с каската и тая бяла ризка... много бизнес вид. Малко ангорския пуловер под ризата е ... абе, ще ти е топло с него през лятото, ама няма само Бластера да оставя косми по сапуна и сифоните, я

Някакъв опит за сарказъм от гледната точка на зряла жена. Плюс намек към нещастните млади жени с голям тезгях и малък потенциал, които са по-лошият избор в сравнение с някоя сбръчкана и стройна жена. Не знам, гадая просто. Нокето не казва, мълчи като сфинкс.
Както казва Ники Пънчев: ''има логика'' ! Сега остава Каси-то да потвърди или отрече правотата на твоята версия.

Както казва Ники Пънчев: ''има логика'' ! Сега остава Каси-то да потвърди или отрече правотата на твоята версия.

Тая тема просто обърква хората. Ето, и на унито по едно време някой му пращаше факсове. От единия коментар нищо не разбрах. И ние сме така от време на време.

Аз ви се чудя, защо си губите времето, да тълкувате неща, които не са конкретно към вас и ваши мнения?
Толкова ли ви е скучно, че да си измисляте филмите?
Каквото съм искала съм го написала, който е трябвало да го разбере, се надявам, да го е разбрал. Вие не сте сред избраните. Съжалявам.
Пишете си за вашите качества и дерзайте, дами! Останалото е признак на някакви комплекси. От мен да го научите, знам, че ще ви засегне, но пробвайте да се развивате в общуването, за да има "бенифити" за вас самите. Поздрави.

Бе, това пусках ли ви го? Я малко се насладете на готина музика :) ... за млади със зрелите жени :)

[video=youtube;lnYan4E3FTM]http://www.youtube.com/watch?v=lnYan4E3FTM[/video]

• Like
Реакции: Atis

Горе