Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

A ти коя зодия си Лиле ? Ноке-то абдикира от ролята на профайлър, иначе можеше да актуализира малко и нашата база данни.. Откакто оплешивя, занемари работата по нашата кауза, с каската се справяше по-добре. Май ще се наложи сами да си я допълваме и да си даваме оценки.

Аз вярвам в индивидуалностите, не в зодиите. Иначе май съм дева. Нокето е скрита лимонка - сега се прави на миролюбив, свалил е каската, за да свалим гарда, обаче ще ни изненада по някоя време с профилиране.

Аз вярвам в индивидуалностите, не в зодиите. Иначе май съм дева. Нокето е скрита лимонка - сега се прави на миролюбив, свалил е каската, за да свалим гарда, обаче ще ни изненада по някоя време с профилиране.
Да се пише в профила на Лили - дева (10т.) - в арабския свят за девици се изтрпват, ей !

Нокето е в режим бизнес рисърч и очите му са ей така: $_$

А и то остана ли още нещо за профайлване по дамите?
Те сичко си казаха. :D

Овена може и да е властен, и когато реши изключително чувствителен, внимателен. Винаги обича с цялото си сърце. Верно, че не приема не за отговор ама такъв си ни е манталитета :p
Пък нали знаеш в всяко стадо си има и черни овни :D

Говори ми! Имах много предубедено (очевидно несправедливо) мнение за Овен, но в този момент съм повече от любопитна и заинтригувана :)

Харесвам ги повече от ... козунак на Великден и торта за рождения си ден :twisted: вече .
Отделно, че с обичането определено са повече от чувствителни, но има някакъв чар в това, да са свенливи и някак "стресирани" от огън, който ги е изгорил.
Просто неустоими и можеш да ги чакаш вечно, ако се наложи :)

От: От: Предприемачеко разпускане!

Нокето е в режим бизнес рисърч и очите му са ей така: $_$

А и то остана ли още нещо за профайлване по дамите?
Те сичко си казаха. :D
Ся кво намекваш, че трябва да си плащаме, така ли ?? Информацията за нас е безкрайна и тепърва предстои да се променя. Кажи си, че не ти се занимава с благотворителни проекти и ще те разберем.

Ся кво намекваш, че трябва да си плащаме, така ли ?? Информацията за нас е безкрайна и тепърва предстои да се променя. Кажи си, че не ти се занимава с благотворителни проекти и ще те разберем.

Добре, че все пак известна тайнственост запазихме, че да не стихва интересът. Отсега нататък ще подаваме по трохичка от време на време.

Как можа да го кажеш туй. При положение че ви направих цяла рекламна кампания и ви съдействах да съберете очите на форумното население.

Как можа да го кажеш туй. При положение че ви направих цяла рекламна кампания и ви съдействах да съберете очите на форумното население.
Именно ! Затова исках да те жегна, та да продължиш. То кампания зарязва ли се преди избори ?

Добре, че все пак известна тайнственост запазихме, че да не стихва интересът. Отсега нататък ще подаваме по трохичка от време на време.
Даже предлагам да почнем да подаваме противоречива информация, та да ги шашнем малко - когато изобщо я подаваме, разбира се.

Чувствителни, така си е , но само към хората техни врагове. За жалост обаче ни е сме готови и да прощаваме всичко и това приемане ни се качва на главата.
А, сега овена ще се оттегли на заслужена почивка няколко часа. Като стана да не сте се махнали всички.
Говори ми! Имах много предубедено (очевидно несправедливо) мнение за Овен, но в този момент съм повече от любопитна и заинтригувана :)

Харесвам ги повече от ... козунак на Великден и торта за рождения си ден :twisted: вече .
Отделно, че с обичането определено са повече от чувствителни, но има някакъв чар в това, да са свенливи и някак "стресирани" от огън, който ги е изгорил.
Просто неустоими и можеш да ги чакаш вечно, ако се наложи :)

Даже предлагам да почнем да подаваме противоречива информация, та да ги шашнем малко - когато изобщо я подаваме, разбира се.

В това отношение горе-долу успяваме - например за визията има слухове за от "едри грозновати булчета" до "ниски и набити българки".

Я, и Атис бил дева.

Именно ! Затова исках да те жегна, та да продължиш. То кампания зарязва ли се преди избори ?
Е те тебе те избраха вече :rolleyes: .
Даже няколко избранника имаш май :) .

Дева съм аз ;)

:lol: Гагарин те отхапа до кръста! Предай се!
Въпреки, че за вас, аз си мисля, че Везните са чудни, но наоколо не знам дали има желаещи :) за бира и кафе.

Чувствителни, така си е , но само към хората техни врагове. За жалост обаче ни е сме готови и да прощаваме всичко и това приемане ни се качва на главата.
А, сега овена ще се оттегли на заслужена почивка няколко часа. Като стана да не сте се махнали всички.

Ала-бала-портакала. Не го приемай лично де.
Какви "врагове"? Аз ти говоря за любов и още нещо.
Прощаване- чакай малко- първо да съгрешат, че да прощаваш... въобще, май и ти си предубеден, но все тая.

:lol: Гагарин те отхапа до кръста! Предай се!
Въпреки, че за вас, аз си мисля, че Везните са чудни, но наоколо не знам дали има желаещи :) за бира и кафе.

Въпреки, че предпочитам зрели жени, при мен вече играят притеснения колко зрели са дамите тук, щом 37-те години на Noke смятат за младо : )) (Без да обиждам Noke)

Въпреки, че предпочитам зрели жени, при мен вече играят притеснения колко зрели са дамите тук, щом 37-те години на Noke смятат за младо : )) (Без да обиждам Noke)

Хахаха, има резон. Чак до 37 не съм узряла - има време.

Noke-то си е казал годините ? Леле, пропуснала съм - тва е от старческата деменция вече..
А, дамите тук са в процес на узряване, но намират всеки, който им е обърнал внимание за мил, и затова го ласкаят с ''младо''.

Горе