Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Душко тея двамката много си пасват, няма ли да се набият :rolleyes:

Не душе, няма. Те си пасват, като колеги и приятели и така е по-добре. Иначе и двамата са тежки депресари и ритнати от кон в главите, което им помага да си паснат така.:)

Ааааа, значи има и трети:lol:

Мчи как? Де го Цецо-крадецо-6-те апартамента ? Нека са тримата глупаци и простаци, все пак. Айде бързо един колаж на светата троица, па Лили, като види как сме ополитизирали темата ще ни бие всичките.:lol:

Мчи как? Де го Цецо-крадецо-6-те апартамента ? Нека са тримата глупаци и простаци, все пак. Айде бързо един колаж на светата троица, па Лили, като види как сме ополитизирали темата ще ни бие всичките.:lol:

Че къде има политика ? Разпускаме с картинки :lol:

Че къде има политика ? Разпускаме с картинки :lol:

Именно. Айде, дай колаж с пищака, тиквата и цвъко.:)

Душко :-o :-o :-o Нидей така, че прочетох пръво друго вместо пищака и направо ме заболя сърцето значи.... :(
Ей ги кадрите на гроб големите специалисти, чудя се бръню дал не им е снимал клипа :-o :lol:

[video=youtube;3zPtq2KEwVw]https://www.youtube.com/watch?v=3zPtq2KEwVw[/video]

Именно. Айде, дай колаж с пищака, тиквата и цвъко.:)

Оф душе, тва немАх нерви да го догледам. :)
Доглеждам серийката - май е последна за сезона, щото разкриха убийството - сега да видим какво ще стане с ченгетата.

Кво прочете, вместо ''пищака''?:-o

Няма да кажа. Йедно са бута две са клатят. :lol:
Оф душе, тва немАх нерви да го догледам. :)
Доглеждам серийката - май е последна за сезона, щото разкриха убийството - сега да видим какво ще стане с ченгетата.

Кво прочете, вместо ''пищака''?:-o

Няма да кажа. Йедно са бута две са клатят. :lol:

С бой ще кажеш, аз те знам - да вадя ли каиша?:wink:

:) вади душко, ама съм издържлив, доста бой трябва да отнеса не, че не си се сетила де, ама на бой от теб не отказвам :p
С бой ще кажеш, аз те знам - да вадя ли каиша?:wink:

:) вади душко, ама съм издържлив, доста бой трябва да отнеса не, че не си се сетила де, ама на бой от теб не отказвам :p

Мисля, че се сетих.:) Да знаеш, че такива изрази никога не използвам, колкото и да съм разтропана мома - затва видиш ли, значи или е зрителна измама или правописна грешка.
Ако ти се яде бой казвай - няма да ти откажа.:wink:

Бий душко на воля няма да се дърпам :rolleyes:
Мисля, че се сетих.:) Да знаеш, че такива изрази никога не използвам, колкото и да съм разтропана мома - затва видиш ли, значи или е зрителна измама или правописна грешка.
Ако ти се яде бой казвай - няма да ти откажа.:wink:

Бий душко на воля няма да се дърпам :rolleyes:

Душе, догледах сериала - тва беше целия сезон и край на сериала - признавам, че си поревах, въпреки че свърши добре, даже май отговориха на въпросите ти..:wink:

Нищо душко и аз си поревавам често, на кофти моменти. :) Сега като те стигна трябва да сме измислили друг, че няма да има какво да се гледа след боя :)
Имаше един дето го изпуснах бяха го писали в коментарите на замунда на hbo, но не мога се сетя как се казваше :)
Душе, догледах сериала - тва беше целия сезон и край на сериала - признавам, че си поревах, въпреки че свърши добре, даже май отговориха на въпросите ти..:wink:

Нищо душко и аз си поревавам често, на кофти моменти. :) Сега като те стигна трябва да сме измислили друг, че няма да има какво да се гледа след боя :)
Имаше един дето го изпуснах бяха го писали в коментарите на замунда на hbo, но не мога се сетя как се казваше :)

Ми аз загледах един, дето уж става, ма не знам дали на теб ще ти хареса, душе.
Ох тия комшийските деца ще ме убият - аз ги питам защо играят до мрежата, та ритат топката на мама в градината, а едното ми вика ''аз имам гъбички'':lol:

Роя балък бърню офсътъ, така и не разбра, че и 5000 червени да ми даде мога да ги наваксам само за седмица, а той се бъхти като подлога на боко тиквоча от 2010

Latest Reputation Received (28177 point(s) total)

10-08-14 20:44
BurnX
Тема: Как се пише и пренаписва качествено...Copyrighting

Малко злобно овчарче, което освен да копае картофи на село и да обвинява за мизерния си животец Бойко , друго не може. То и самият той се оцени като кръгла нула.

Тъпанар, вече дето го метна тоя и оня другия ще лепя здраво мамка им и боклуци долни.

Роя балък бърню офсътъ, така и не разбра, че и 5000 червени да ми даде мога да ги наваксам само за седмица, а той се бъхти като подлога на боко тиквоча от 2010

Тъпанар, вече дето го метна тоя и оня другия ще лепя здраво мамка им и боклуци долни.
Внимание: Селски шебек избива комплекси! Защо почна за Бойко да пишеш в неполитическа тема бе мангусто ? Признай си че ти дават кебапчета да гласуваш, то си и личи.

Ходи му лапай мадурите бе тапанар, за вас винаги обидите са важни ама с ваще камани по ваща глава. Мангуста можеш да викаш на майкаси и бащаси боклук смотан.
Внимание: Селски шебек избива комплекси! Защо почна за Бойко да пишеш в неполитическа тема бе мангусто ? Признай си че ти дават кебапчета да гласуваш, то си и личи.

Бърни, явно наистина ти липсваме, щом ни посещаваш така често. Ми хайде остани, тогава - кажи нещо приятно...разпускащо. Не е редно да влизаш в темата и да нагрубяваш домакина. Къде са ти обноските? Толкова възпитано момче беше до сега.:)

Горе