Ходи му лапай мадурите бе тапанар, за вас винаги обидите са важни ама с ваще камани по ваща глава. Мангуста можеш да викаш на майкаси и бащаси боклук смотан.
Твоята душа е пред нервен срив. Гледай че не знае къде се намира - в форум или на полята в Първомай Бърже тичай да му занесеш хапчетата.Душе, как можеш сериозно да се палиш на тия простотии? Не виждаш ли, че му бъркаш дълбоко, щом ходи след тебе да те обижда.:lol:
Хаххаха какъв СИлвестър те гони бе ? Аз където съм се регнал си имам само тоя ник. А в този форум на нова ли е къв е даже не съм влизал. Сменяй дилъра, че вече стана за посмешище.боклук това да не ти е форума на нова в който се пишеш силвестър или с още двеста имена да спамиш и агитираш продажна маймуно, айде ходи си някаде се скрий че никой не може да те търпи вече!!!
Твоята душа е пред нервен срив. Гледай че не знае къде се намира - в форум или на полята в Първомай Бърже тичай да му занесеш хапчетата.
Ааа, ние се лекуваме по друг начин.:wink: Ако беше политически ориентиран и твойте щях да нося, че гледам, че и ти не си баш на център.
Душе, как можеш сериозно да се палиш на тия простотии? Не виждаш ли, че му бъркаш дълбоко, щом ходи след тебе да те обижда.:lol:
Загубиха всякакъв смисъл , вчера в една тема нанка молеше уни да даде репутация на друг човек , защото бил се изказал против Бойко , но му била червена репутацията и да му помогнели За това само трейдъра. Това е важното и има тежест. Днеска даже видях че са го добавили да се вижда под профилните снимки , но сега гледам са го махнали пак... дано го сложат.Както искате си уреждайте отношенията, само не се плашете с репутации, че е смешно
Репутациите от доста време не са това, което бяха.
иТрейдъра се вижда в съответните раздели и ако си логнат.Загубиха всякакъв смисъл , вчера в една тема нанка молеше уни да даде репутация на друг човек , защото бил се изказал против Бойко , но му била червена репутацията и да му помогнели За това само трейдъра. Това е важното и има тежест. Днеска даже видях че са го добавили да се вижда под профилните снимки , но сега гледам са го махнали пак... дано го сложат.
Не става въпрос за това душко, той и оня промиват мозъци в момента предизборна кампания, за тея глупости дето ги постна снощи няма да дам и стотинка, а вика,мен ми дават 10$ на час, от тоя по-голям смешник не е имало в форума никога.
Пък за норта, дано стария норт си види на какво му направиха акаунта, че е пълен смях!!!
Нз как се лекувате , но при уни не върви лечението. Тия изблици неговите не са нормални.... има нужда от лекар.
Загубиха всякакъв смисъл , вчера в една тема нанка молеше уни да даде репутация на друг човек , защото бил се изказал против Бойко , но му била червена репутацията и да му помогнели За това само трейдъра. Това е важното и има тежест. Днеска даже видях че са го добавили да се вижда под профилните снимки , но сега гледам са го махнали пак... дано го сложат.
Да, разследваме убийства, яко. Как си Лиле?
Доста си весела сега , но помня едни други времена дето и ти беше на медикаменти като уни . И доста по друг начин пишеше. Но щом ти си почнала да гледаш по отгоре на нещата , научи и душата ти как да си контролира нервите.Ако можеш да погледнеш своите няма да си толкова весел. Не си приятна картинка, като се запеняваш, така че си трайкай. Искаш ли да кажеш нещо приятно в развлекателната тема?
Абе тоя кво налази темата, мухювците нямат място тук, да се омита!!!
Хахахах , развалихме хубавата ви тема... а беше най-стойностната от целия форум . Темата на истинските предприемачи...
Доста си весела сега , но помня едни други времена дето и ти беше на медикаменти като уни . И доста по друг начин пишеше. Но щом ти си почнала да гледаш по отгоре на нещата , научи и душата ти как да си контролира нервите.