Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Касиопея, оправи си малко правописа, срамота е за човек на твоята възраст, с претенции за няколко вишута.

Мда. Може и да ни изненадат и да възхваляват Ореха-Станишев-Пеевски-Бюрека-Доган. Може да станат позитивни изпълнени с дитирамби и благодарствени слова към водачите на нацията ... пфффф

Много елементарно обобщение за човек, който се мисли за умен.
Искаш ли да седнем да си плюем Станишев, Ореха, Пеевски и всички, които изброи. Аз разлика между тях и тиквата не правя, НО.. тая тема е за разпускане и ако няма да разпускате, а ще се заяждате е тъпо. Просто ще ви игнорираме и няма да общуваме с вас.

Бърни, нали беше в чужбината, бре? Кога успя да наснимаш снимки тук :) Интериорът ти е много по-добър от терасата.

Е да не мислиш че съм ги снимал сега :) Това е отпреди година. Даже сега има промяна , голямата кръгла маса вече не е в кухнята а в хола до дивана. Доста по удобно е за хранене. А терасата си ми е много хубава. На снимките може да не личи , но на живо е добра и ще я направя още по добра като я завръша.
Последната стая , която ми остава да направя мисля да я правя фитнесче към момента :)

Знаеш ли как се държи AK47?
Въобще за какво ми говориш, бил ли си в казарма, стига ми дигай нервите. Отивай да хващаш шарани с тиквоча.... и с оня от горе другия гробар, айде марш от темата, вие не сте за тук!!!
Да ги наредиш на стената и да пуснеш един откос от АК47 :D
А сега уни се разсърди , дързост и красота 2456 серия , но утре ще си поплюят по Бойко с нанка и пак ще е в добро настроение :)

Бърни остави ме да си лягам, моля ти се!!!

Добре е да научиш още една "селска приказка" приятел в нужда се познава!

Утре повече, разпускайте, темата е за това , ако ще се чоплим за политики ще си направим и в политиката някоя.

@Душко скачай да гледкаме сериала!

Скачам душе, на трети сезон ли сме? После ще видиш последния колко беше як.:)

Касиопея, оправи си малко правописа, срамота е за човек на твоята възраст, с претенции за няколко вишута.

Мързи ме :lol:
Или ще го преживееш или ... не :p Другарко Гагарин!

Мдааа, наистина си социопат. Що така? Мама не те обичаше достатъчно или прекалено много те обичаше? Определено има нещо много сбъркано при теб. Уни е добричък и затова се разстройва. Това е неприсъщо за емоционалните инвали, като теб. Ти плачеш само в банята, но сигурно всеки ден.:wink:
Къде отиде приятното отношение душко ? Нали сме си приятели :D Само не избухвай като уни , че той още се тресе от нерви :D

Въобще за какво ми говориш, бил ли си в казарма, стига ми дигай нервите. Отивай да хващаш шарани с тиквоча.... и с оня от горе другия гробар, айде марш от темата, вие не сте за тук!!!
Пофали се за колко стотни си сглабяш калашника!
Кажи нещо за казрамата, ве бомбе!

Аз мисля че вече си заспал и сънуваш Бойко, а ти още мъдриш тука :D Не съм бил в казарма , отпадна точно , когато трябваше да влизам. По млад съм от теб.

Е да не мислиш че съм ги снимал сега :) Това е отпреди година. Даже сега има промяна , голямата кръгла маса вече не е в кухнята а в хола до дивана. Доста по удобно е за хранене. А терасата си ми е много хубава. На снимките може да не личи , но на живо е добра и ще я направя още по добра като я завръша.
Последната стая , която ми остава да направя мисля да я правя фитнесче към момента :)

:lol:
Уточнението за "голямата кръгла маса" е много важно! Защото е хубаво, ако някой не бъде поканен на гости, да си представя как за по-удобно се храни в хола :lol:

Фитнесче ... направи си една сауна 8)

Не съм още трябваше да прегледм някои нещица, ама дано не сънувам това което ми пожела :-o
Аз мисля че вече си заспал и сънуваш Бойко, а ти още мъдриш тука :D Не съм бил в казарма , отпадна точно , когато трябваше да влизам. По млад съм от теб.

Искаш ли да седнем да си плюем Станишев, Ореха, Пеевски и всички, които изброи.
Ти да наплюваш изброените? Ти? Божкеее... не мой го повярвам! Нали ше ти прекратят членския внос. А има хора, наблюдателни, следят, четят внимателно, водят си записки. По-добре си върни думите.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Пофали се за колко стотни си сглабяш калашника!
Кажи нещо за казрамата, ве бомбе!

Чекай аз да ти кажа. Не съм ходила в казарма, но съм "разглабяла" и "сглабяла" Макаровият на татко за минута :twisted: Даже съм стреляла с него! 8)

Къде отиде приятното отношение душко ? Нали сме си приятели :D Само не избухвай като уни , че той още се тресе от нерви :D

Че ти искаш да ме изправиш до стената и да ме стреляш - къде отиде приятното отношение, душко? И то, след като ти казах, че ще те поканя на гости.:(

В нейния случай са точно "вишу"-та...

Защо? Какво не ми харесваш на моите висшета? Да не би ти да няма как да ги завършиш? :lol:
Споко де, ти сигурно имаш някакви по-лачени :clap: По-яка мацка си, няма спор. Давай оферти!

Чекай аз да ти кажа. Не съм ходила в казарма, но съм "разглабяла" и "сглабяла" Макаровият на татко за минута :twisted: Даже съм стреляла с него! 8)
Дама с характер и таланти! Респект!

Ти да наплюваш изброените? Ти? Божкеее... не мой го повярвам! Нали ше ти прекратят членския внос. А има хора, наблюдателни, следят, четят внимателно, водят си записки. По-добре си върни думите.

Ти не ме познаваш, пък и не следиш темите явно. Просто си елементарен трол. Искаш ли да ги плюем, наистина?
Почвам: всички изброени са за изправяне до стената и за разстрел, обаче заедно с тиквоча, сори - разлика между тях няма, колкото и да са ти набивали, че боко е различен.

Дама с характер и таланти! Респект!

Мерси, но недей така, че няма да можеш да понесеш косвената неприязън към мен от други ;)

Горе