Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Е да не мислиш че съм ги снимал сега :) Това е отпреди година. Даже сега има промяна , голямата кръгла маса вече не е в кухнята а в хола до дивана. Доста по удобно е за хранене. А терасата си ми е много хубава. На снимките може да не личи , но на живо е добра и ще я направя още по добра като я завръша.
Последната стая , която ми остава да направя мисля да я правя фитнесче към момента :)

Браво, заради терасата мислех, че си далтонист.

Защо? Какво не ми харесваш на моите висшета? Да не би ти да няма как да ги завършиш? :lol:
Споко де, ти сигурно имаш някакви по-лачени :clap: По-яка мацка си, няма спор. Давай оферти!

Не им харесвам това, че пускат куцо и сакато по университетите, включително и такива като теб. За останалото никога не съм спорила...

Не им харесвам това, че пускат куцо и сакато по университетите, включително и такива като теб. За останалото никога не съм спорила...

Е! ти пък сега. Трябва да си по-толерантна :lol: Аз като влизах не бях буквално куца и саката, но ти, ако си завършвала и учила с такива, не съм виновна ...
Приеми, че в голяма степен, дори да е било късмет съм се научила на нещо. И то ми харесва на мен, независимо дали на теб не ти харесва.
Пожелавам ти много стойностни срещи с академици и хора, които да те вдъхновяват, а не само да те дразнят и да провокират завистта ти :|

Лека от мен. Make love, not риболов.:wink:

Терасата ми е много хубава , просто ти не разбираш от тераси :)
А кой разбира? Някой професионалист ли си наел, щото не ща да мисля за алтернативата :)

От: От: Предприемачеко разпускане!

Е! ти пък сега. Трябва да си по-толерантна :lol: Аз като влизах не бях буквално куца и саката, но ти, ако си завършвала и учила с такива, не съм виновна ...
Приеми, че в голяма степен, дори да е било късмет съм се научила на нещо. И то ми харесва на мен, независимо дали на теб не ти харесва.
Пожелавам ти много стойностни срещи с академици и хора, които да те вдъхновяват, а не само да те дразнят и да провокират завистта ти :|

Като ти чета глупостите, осъзнавам, че теб само таралежите те вдъхновяват.

А и Макарена също вдъхновяваш

Излиза, че аз съм терасен инженер щото моята 40 квадрата с дървен навес и барбекю дето аз съм я правил. :D

Аз разбирам , щото съм я видял на живо и съм я правил.

Много си прав, да си харесваш терасата, която ти ще си ползваш и на която ти ще си живееш :|
"Професионалистите" да си гледат техните. Нали така?!
Завиждат ти :wink: не им се връзвай. Да си покажат техните тераси. И пак няма да е достатъчно, ако на теб си ти е кеф на твоята 8)

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Като ти чета глупостите, осъзнавам, че теб само таралежите те вдъхновяват.

А и Макарена също вдъхновяваш

Ко речи?
Там от Великотърновско връзката нещо прекъсва ... оправете си ги тия връзки де!

Ко речи?
Там от Великотърновско връзката нещо прекъсва ... оправете си ги тия връзки де!

Какво става с теб? Първо паметта си губиш, сега и зрението....:rolleyes:

Какво става с теб? Първо паметта си губиш, сега и зрението....:rolleyes:

Много си ми на ниско и не те чувам, сори!
Пробвай с нещо по-оригинално... тъпа овцо (ли беше?) извинявам се на уважаемата публика, но тя харесва Руслан Мъйнов, с песните на когото вероятно заспива всяка вечер.

Много си ми на ниско и не те чувам, сори!
Пробвай с нещо по-оригинално... тъпа овцо (ли беше?) извинявам се на уважаемата публика, но тя харесва Руслан Мъйнов, с песните на когото вероятно заспива всяка вечер.

Ти си живия пример, как стоенето по цял ден в 10 форума уврежда психиката и други процеси. Започва със загуба на памет, зрение, изтръпване на крайниците...после 9 дни, после 40 дни...1 г.

Относно тъпата овца, лошо е и когато си безполезна

Ти си живия пример, как стоенето по цял ден в 10 форума уврежда психиката и други процеси. Започва със загуба на памет, зрение, изтръпване на крайниците...после 9 дни, после 40 дни...1 г.

Относно тъпата овца, лошо е и когато си безполезна

Ъм! Толкова ли можеш? Баси, колко си скучна.
Аз днес тъкмо се вдъхнових от harckon, който ги хранеше на "олигофрен" и "глупако", а сега ... как да се обърна към това никакво твое отговорче?
Защо да е лошо да си безполезна? Ти от опит може би го споделяш? Не тъгувай, и за теб ще има кебапчета и ще те забележат по панаирите :-o

Нямам твоя опит ( И не искам) да вися по форумите и да се правя на интересна, търсейки вниманието, което извън нета не намирам.
Ти си по опитна и може да не доскучаваш, но определено дотягаш и идваш в повече с романите, които пишеш.
Все пак форума е за предприемачи - за хора с идеи, бизнес, не е форума Бляля - Дрън дрън на пазара.

Мерси, че си призна, как трябва да се съобразяваш все пак с по-опитните. Това не става като се мислиш за отворена, защото моето търпение не е безкрайно и мога и да ти отговарям до края на седмицата нон-стоп, докато разбереш колко си под моето ниво да ми репликираш дори!
Осъзнай го, и приеми като бонус досегашното ми мълчание. От тук насетне ти обещавам да разбереш какво е да се чувстваш извън кожата си. Мога го. Само гледай! :twisted:

Не се и съмнявам в твоите възможности, затова админите на абв те гонеха като империалист и се чудеха как да те изхвърлят от там, заради същите неща. които си позволяваш и тук Лелче.

За климактериум има хапчета. Пий си ги, не да те избиват горещите вълни и да си изливаш злобата по форумите

Не се и съмнявам в твоите възможности, затова админите на абв те гонеха като империалист и се чудеха как да те изхвърлят от там, заради същите неща. които си позволяваш и тук Лелче.

За климактериум има хапчета. Пий си ги, не да те избиват горещите вълни и да си изливаш злобата по форумите

Малко е комплексарско да прилагаш подобни "доводи", но карай, с една комплексарка повече. Която с нищо друго не е изпъкнала по форумите, освен да слухти и да се прави на примерна и много разбираща.
Ако има нещо, с което да ме засегнеш, е ясно че няма да се сетиш, защото ти си една НИКОЯ от НИКЪДЕ, но все пак направи пореден опит. Ей така за имидж и хората, които четат, да останат с някакво сносно-приемливо мнение за теб. Защото до сега показваш инфантилност.
Информацията за климактериума ми я пази, още нямам. Като ми се наложи, сигура ще го преживея по-добре от теб без хапчета. Очевидно на теб ти действат добре щом си толкова всеотдайна в съветите.

Горе